Na va, mergaites, as jau irgi galiu siokios tokios infos pateikti

Nuvaziavom normaliai, biski nuklydom, bet siaip kelias tikrai tik dvejomis pagrindinemis gatvemis ir vis tiesiai...

(jeigu kuri visai visai zaliuojat, parasykit i az, paaiskinsiu vaizdziai ties kuo ir kur sukti

) Jau kai sedejau pas Baiba, tai popiereliai net skraide mano rankose, nezinau ar kada taip jaudinausi

O pas Treisa tikrai ramybe apima nuo jo ramaus ir leto snekejimo tono

Vaziavau ciut ne euforijoj, kad "vat tuot tuoj viskas bus, tik pykst ir bus", bet... Treisas labai nustebo, kad man po antrosios laparotomijos paliko neveiksnius, issiputusius, ilgus ir "uzsilanksciusius" ir uzakusius kiausintakius

Nes jeigu is kiausintakio skystis begs i gimda, - arba ebrioniuka isplaus, arba ji sunaikins o be to gleivinei neleis isveset taip, kaip reikia.

Tai vat grizau be starto datos, reiks dabar aiskintis pas mane operavusi daktariuka del desinio kiausintakio, jeigu jis nors kiek praeinamas, - teks salinti laporoskopiniu budu ir tik po menesiuko po operacijos pradeti startuoti (10 dienu iki mm leisti blokuojancius tai cia ilgoji schema?). Tai vat, liudna, posmeli nuverkiau ir vel pirmyn. Kaip pati sakau: "i kalna lengviau lipti mazais zingsniukas"...
Pasijuokem mes su Treisu is lietuvisku spermogramu, pagal jas MB donoru geru galetu buti, tiek nerealus ten skaiciai parasyti

Uz vizita sumokejom 27 Lv, spermogramos tyrimas 6,50 Lv, mano tyrimai (Ureoplazmos, chlamidijos, dar kazkas, cito) - 15,90 Lv. Spermos tyrimo atsakyma jau gavau el.pastu. Cekiukuose 22 proc. pvm nesimato. Gal netaiko? O kura pilantis pvm tikrai nebe 21 o 22 proc. Tas turbut vaistuku kainose atsispindes
Kas girdeti pas kitas?