QUOTE(vovera @ 2011 01 22, 05:29)
Zubriuka, o kiek laiko tu planuoji LT buti? Kur darysies tyrimus, pas save namie ar jau atskridusi? Bandau deliotis kaip cia susisukus, kad maziau laiko sugaisti, nes reikes is UK atlekti.

As del savo IVF buvau susitarus su daktare LT. Pas ja ir tyrimus visus esu pasidarius (rugpjuti). Kazka pasidariau ir grizus i JAV. Na, kiek kalbejau su Trejsu, tai sake, turetu tikti visi tyrimai. Bet mergaites cia minejo, kad jei tyrimai daryti seniau nei pries puse metu, reiketu persidaryti. Todel planuoju parskristi apie pora savaiciu pries mmm, kad padarytu kazkokius tyrimus pries starta... Na, manau, kad nebus ju labai daug, nes man kai dare hormonus, tai visi idealus buvo. Tai gal net nereikes persidaryti. As net is darbo,zinok, iseinu neribotam laikui, kad grizti i LT. Kazkaip sugalvojau, kad nenoriu saves nervinti, kad jau reikia grizti. Nes jei nesigaus is pirmo karto, palauksiu kazkiek ir dar karta bandysiu, jei daktaras leis. Jei viskas gerai - manaau, kad kelione mano bus 2 men
QUOTE(vovera @ 2011 01 22, 13:40)
Niu va, parasiau e-mail'a, tikiuosi kita savaite sulaukti atsakymo
Zinok, jie labia ilgai atrasineja... Pirma karta atsakymo sulaukiau po poros savaiciu ga, antra karta nebeislaukiau ir paskambinau, tai bekalbant telefonu jie susirado mano e-meila ir tada susitarem ka reikejo. Tai geriausia skambinti..
QUOTE(sonny27 @ 2011 01 23, 09:57)
Na laiko sutaupytum jei po proceduros skristum atgal i UK ir jau cia islauktum tas 10d.
Kiek zinau, bent 5 dienas po isodinimo skristi nerekomenduojama

Nezinau ar tikrai tiesa, reiktu su daktaru pasikonsultuoti, bet as iskart skristi bijociau...