Kadangi sushiai išvirkštiniai, tai ant nori lapo uždedu ryžių ir ant jų ikriukų (kilimėlį visada apvynioju maistine plėvele). Tada visa lapą apverčių ir dedu ingredientus.
                Ačiū  
 
Kadangi sushiai išvirkštiniai, tai ant nori lapo uždedu ryžių ir ant jų ikriukų (kilimėlį visada apvynioju maistine plėvele). Tada visa lapą apverčių ir dedu ingredientus.
 O ryžius naudojau raudonoj pakuotėj, maximoj pirkau, nepamenu pavadinimo 
 Mums buvo geresni nei Skanėjos 
                
                                    
                
                
                
            Kadangi sushiai išvirkštiniai, tai ant nori lapo uždedu ryžių ir ant jų ikriukų (kilimėlį visada apvynioju maistine plėvele). Tada visa lapą apverčių ir dedu ingredientus.
QUOTE(ELlJA @ 2012 10 04, 18:23)
Pasakykit man, kaip jūs tuos ikriukus ant viršaus prilipdot? ta prasme susukat sushi ir uzdedat tu ikru ar kaip?
Ir kokius ryžius naudojat? Matosi labai gražiai sukibę. Pastarajį kartai kai gaminau, tai gavosi košė, ne ryžiai
Ir kokius ryžius naudojat? Matosi labai gražiai sukibę. Pastarajį kartai kai gaminau, tai gavosi košė, ne ryžiai
pvz aš ikriukus atsargiai išdėlioju ant jau susukto ritinio, tada dar su kilimėlių atsargiai prispaudžiu, kad nenubyrėtų lengvai.
arba esu dar darius taip - kai ant lapo paskleidžiu ryžius, ir išlyginu, tada ant ryžių paskleidžiu ir ikriukus , tada apverčiu, sudedu įdarą, susuku. bet man labiau patinka kai jų ne taip daug. tai sudedu ant jau susukto tik ant viršaus.
o dėl ryžių - labai svarbu juos tinkamai atvėsinti. nes jei jie vėsta ne vėdinami, tai ir gaunasi košė. man neblogai gaunasi ir su paprasčiais apvaliaisiais skanėjos ryžiais
na, o kad kalbos nebūtų tik kalbos, rodausi: (nežinau, ar iš FB leis čia įkelt)



QUOTE(Lindra @ 2012 10 04, 19:46)
Tobuli sushiukai.
Viskas- pamačiau, savaitgalį ir aš tikrai gaminsiu, taip seniai bedariau namuose. Vis restoraniniai, bet man naminiai vistiek skanesni...
                noriu pagalbos, sakykit gal zinot del imbiero marinuoto, kodel kavinese jis toks traskus ir ne toks astrus ir spalva jo zymiai ruzavesne, gal ji kazkaip dar paruosia? na is stiklainiuko jis visai ne tokio skonio 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            
                Gal galėtumėt rekomenduoti geriausią wasabi, ryžius ir ryžių actą, dumblių lapus, kad būtų kuo plonesni? Kaina nesvarbi. Įvairovė labai plati, norisi patarimų iš bandžiusių, kad neprašaut 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(ambicija @ 2012 11 16, 14:24)
Gal galėtumėt rekomenduoti geriausią wasabi, ryžius ir ryžių actą, dumblių lapus, kad būtų kuo plonesni? Kaina nesvarbi. Įvairovė labai plati, norisi patarimų iš bandžiusių, kad neprašaut 
Jei kaina nesvarbu- tai Basanvičius g. VLN prieskonių parduotuvėje viskas sushiams tikrai labai geros kokybės.
QUOTE(kinrozyte @ 2012 12 28, 19:22)
Sveikos sushi gerbejos 
  
  Perskaiciau dvi temutes ir as uzsimaniau pabandyti 
  Norejau paklausti is "skanejos" ryziu viso kiekio kiek jums gaunasi "desru", man gavosi 4,sakau gal per dideli ryziu sluoksni klojau 
O cia mano pirmas blynas
  
O cia mano pirmas blynas
man tai 7 gavosi
skaniai atrodo pirmas blynas
                Jei darau tik vidinius tai dazniausiai 8 gaunasi, o jei darau ir isoriniu - tai maziau 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Endži @ 2012 10 19, 10:24)
noriu pagalbos, sakykit gal zinot del imbiero marinuoto, kodel kavinese jis toks traskus ir ne toks astrus ir spalva jo zymiai ruzavesne, gal ji kazkaip dar paruosia? na is stiklainiuko jis visai ne tokio skonio 
greičiausiai parduotuvėse parduoda prastesnės kokybės
QUOTE(Lindra @ 2012 10 04, 17:46)
pvz aš ikriukus atsargiai išdėlioju ant jau susukto ritinio, tada dar su kilimėlių atsargiai prispaudžiu, kad nenubyrėtų lengvai. 
arba esu dar darius taip - kai ant lapo paskleidžiu ryžius, ir išlyginu, tada ant ryžių paskleidžiu ir ikriukus , tada apverčiu, sudedu įdarą, susuku. bet man labiau patinka kai jų ne taip daug. tai sudedu ant jau susukto tik ant viršaus.
o dėl ryžių - labai svarbu juos tinkamai atvėsinti. nes jei jie vėsta ne vėdinami, tai ir gaunasi košė. man neblogai gaunasi ir su paprasčiais apvaliaisiais skanėjos ryžiais
 geriau, kai mežesnis kiekis, tada lengviau juos vartant atvėsinti. kai daugiau, tada į košę nori virsti.
na, o kad kalbos nebūtų tik kalbos, rodausi: (nežinau, ar iš FB leis čia įkelt)



arba esu dar darius taip - kai ant lapo paskleidžiu ryžius, ir išlyginu, tada ant ryžių paskleidžiu ir ikriukus , tada apverčiu, sudedu įdarą, susuku. bet man labiau patinka kai jų ne taip daug. tai sudedu ant jau susukto tik ant viršaus.
o dėl ryžių - labai svarbu juos tinkamai atvėsinti. nes jei jie vėsta ne vėdinami, tai ir gaunasi košė. man neblogai gaunasi ir su paprasčiais apvaliaisiais skanėjos ryžiais
na, o kad kalbos nebūtų tik kalbos, rodausi: (nežinau, ar iš FB leis čia įkelt)



as namie niekad dar nedariau ju , visada kavineje uzsakynedavau, reiks ismokti ir namie gamintis, einu skityti kaip juos daryti
    






