Vakar dariau susi
Labas rytas, labai dekoju visoms uz patarymus
Vakar dariau susi
gavosi labai skanu
Gal vaizdas buvo ne idealus
bet kaip pirmam kartui, tai nieko
Vakar dariau susi
Sveikos
Rytoj ir as bandysiu pirma karta gaminti sushi
Esu valgius pora kartu, bet labai seniai, bet atsimenu, kad labai skanu buvo ir jau senai svajoju pati pabandyt pasigamint
Siandien visko prisipirkau, ko reikia gaminimui. Tik neapsisprendziu del idaro
Noreciau bent pora skirtingu pabandyt. Turiu lasisos, avokado, agurko, paprikos, tuno, pomidoro, sezamo seklu. Gal kas galetu patart kokiu skaniu idaru is siu produktu galeciau pasidaryt?
Buciau labai dekinga
Rytoj ir as bandysiu pirma karta gaminti sushi
Lašiša ir tunas labai derinasi su agurku, i kompanija puikiai tiktų ir paprika bei avokadas, galima skirtingas variacijas išbandyti, pakeičiant vieną ar kelis produktus vietomis. Dėl pomidoro šiaip abejočiau...niekad nevalgiau sushi su pomidoru ir nemanau, kad šis ingridientas tinka šiam rytietiškam skoniui.
Sezamas yra labai didelis sushi draugas, mes ji pakepinam sausoje keptuveje (tik reikia labai atsargiai, ant nedideles ugnies, vis pamaisant, nes lb greit apskrunda ir įgauna kartoką skonį), tada sezama supilam i dubeni ir patiekiam prie supjaustytų sushių. Tada imi gabalėlį sushio, merki vieną pusę (arba abi) į sojos padažą, į sezamus, gali dar paskaninti vasabiais
Uj kaip skanu..reik kada vėl pagamint
Sezamas yra labai didelis sushi draugas, mes ji pakepinam sausoje keptuveje (tik reikia labai atsargiai, ant nedideles ugnies, vis pamaisant, nes lb greit apskrunda ir įgauna kartoką skonį), tada sezama supilam i dubeni ir patiekiam prie supjaustytų sushių. Tada imi gabalėlį sushio, merki vieną pusę (arba abi) į sojos padažą, į sezamus, gali dar paskaninti vasabiais
QUOTE(ELlJA @ 2011 10 28, 22:50)
Lašiša ir tunas labai derinasi su agurku, i kompanija puikiai tiktų ir paprika bei avokadas, galima skirtingas variacijas išbandyti, pakeičiant vieną ar kelis produktus vietomis. Dėl pomidoro šiaip abejočiau...niekad nevalgiau sushi su pomidoru ir nemanau, kad šis ingridientas tinka šiam rytietiškam skoniui.
Sezamas yra labai didelis sushi draugas, mes ji pakepinam sausoje keptuveje (tik reikia labai atsargiai, ant nedideles ugnies, vis pamaisant, nes lb greit apskrunda ir įgauna kartoką skonį), tada sezama supilam i dubeni ir patiekiam prie supjaustytų sushių. Tada imi gabalėlį sushio, merki vieną pusę (arba abi) į sojos padažą, į sezamus, gali dar paskaninti vasabiais
Uj kaip skanu..reik kada vėl pagamint 
Sezamas yra labai didelis sushi draugas, mes ji pakepinam sausoje keptuveje (tik reikia labai atsargiai, ant nedideles ugnies, vis pamaisant, nes lb greit apskrunda ir įgauna kartoką skonį), tada sezama supilam i dubeni ir patiekiam prie supjaustytų sushių. Tada imi gabalėlį sushio, merki vieną pusę (arba abi) į sojos padažą, į sezamus, gali dar paskaninti vasabiais
Aciu uz patarimus
QUOTE(gizzy @ 2011 10 29, 12:41)
Aciu uz patarimus
Eisiu dar gal koki video susirasiu kaip juos ten tiksliai daryt, vyniot ir kibsiu i darba 
Lauksim foto
Sakykit, o kokia zuvis dedasi, zalia ar kazkaip apdorota? dar nebandziau gaminti, bet perku po truputi produktus, nes iskart susipirkt viska kainuoja nemazai. perku kartais maximinius tuos ale su lasisa, bet neikertu ten zalia, ar rukyta
Seip priklausytu daryti tik su zalia, bet as tai darau ir su rukyta ir su sudyta, o seip man skaniausia tik su darzovem.
QUOTE(ELlJA @ 2011 10 29, 12:58)
Tai, kad nenufotkinau
Manau kaip pirmam kartui tai visai neblogai gavosi
Ir aš jungiuosi į suši gamintojų būrį, reiks bandyti, tik...kad labai daug info
Gal patarsite, kur rasti bent šiek tiek susistemintą informaciją( nuo produktų iki gaminimo), kad būtų lengviau
Nes tiek daug visko čia Jūsų visų prirašyta, o laiko nėra tiek daug, kad viską perskaityti
Dėkoju už atsakymus
Gal patarsite, kur rasti bent šiek tiek susistemintą informaciją( nuo produktų iki gaminimo), kad būtų lengviau
Dėkoju už atsakymus
QUOTE(berlin @ 2011 11 02, 16:38)
Gal patarsite, kur rasti bent šiek tiek susistemintą informaciją( nuo produktų iki gaminimo), kad būtų lengviau
Nes tiek daug visko čia Jūsų visų prirašyta, o laiko nėra tiek daug, kad viską perskaityti
Aš mokinausi iš čia:
http://vitossandeliu...-maki-roll.html
Oksana,
na tikiu kad tokio grozio greit nebeliko
, labai grazus, neabejoju kad ir skanus!
na tikiu kad tokio grozio greit nebeliko








