QUOTE(Eri-ka @ 2011 04 06, 08:23)
Sveikutes, as taip pat jauciuosi pakankamai gerai

ir sportuoti pradejau sporto klube su treniruokliais.

Stengiuosi nepasiduoti ligai tad nuteikineju save kad as viska galiu iveikti ir daryti ka noriu.

Bet va mano mazasis (nors ne toks jau mazas) vis serga o tai labiausiai mane virpina: jis serga ir serga. Va sirgo pries pora savaiciu gripu,leidom ampules, atrodo pasveikom ir isejome i darzeli, bet tik savaite o siandien jau vel pakilusi temperatura, koso. Tiesiog baisu

O mane tai liudina
normalu zinok. Mano panasu kad persilauze. Ziema dar rankiojos viskas tipo vejaraupiu, gripo, viruso, bet jau tfu tfu tfu menuo kaip lanko darza be pravaikstu

Pernai isvis tragedija buvo. Kelio dienos darzelyje, kelios savaites namie
QUOTE(juratema @ 2011 04 06, 15:49)
Sveikos mergickos! Senai jau cia nebuvau-vis paskaitineju, o parasyt ner kada...
Dziaugiuosi kad visos sauniai laikotes, as jau gaunu tikrus vaistukus, o ne nezinia ka

Gydytoja sake kad kazkur apie geguzes men suzinosiu ka geriau visa ta laika-bet kad as ir taip nujauciu kad placeba

o siaip-visai neblogai, nesenai susilasinau 3 solumedrolio, nes buvo nezmoniskas nuovargis uzejes, tai dabar kaip ant sparnu

Tik siand klinikose ta slykstbobe sugadino nuotaika-neyleido su leidimu pro vartus ivaziuot-ir gydytoja skambino ir vyr med sesuo-nieko nepadejo ir dar pagrasino kad policija iskvies
Mariuq-ale gi tavo kantrybe ir stiprybe-laikykis!
o pinigeliu pamojavai

Nors ten tik viena nesukalbama yra, o is veido labai gera atrodo

Vienai is ju uztenka pasakyti kad IS ir iskart slakbauma kelia.
Sveikinu