QUOTE(saule#15 @ 2012 01 26, 13:05)
tai aišku, jūsų vaikas gimė ir pirmas dalykas, ko pareikalavo, tai soskės

su plakatu, matyt, gimė, nes kalbėt tai dar nelabai mokėjo
Nu maniske ne su plakatu reikalavo, o su klyksmais siaubingais ir diena ir nakti

Miegojo tik su papuku burnoje ir po 1,5 paros galite isavaizuodi kas man su krutine buvo
Tai pirmai dukrai negalejau jokios soskes isiulyti ir teko kenteti. Galvojau, pienas dings, nes kiekvienas maitinimas buvo kancia. Po to speneliai , matyt, priprato, bet pirmus 3 menesius beveik is lovos negalejau islipti. Reikejo salia guleti, nes meniegojo kitaip.
O vat maze paeme ir viskas. Taip, dabar turiu problema atpratinti, bet ateis laikas ir nereikes jos
QUOTE(braske09 @ 2012 01 26, 13:30)
juk tokia mamų dalia..vargstam ir nuo pampių atpratinant, ir nuo soskių, ir vargsim dar ilgai ilgai, ir kai jau bus dideli, ir tada dar vargsim...
kai auginsiu antrą, penktą vaiką, tai turbūt žinosiu, ko jis nori, ir ko ne...
juk lengviausia kalbėti, toms, kurių paprasčiausiai neemė soskės, ir dabar gali didžiuotis, kad užaugo be soskės
Kiek bus vaiku, tiek bus skirtingu situaciju

As su pirma galvojau, kad isprotesiu. O antra su sosiuku ramesne, nes charakeris tai oj-oj-oj
QUOTE(užsklanda @ 2012 01 26, 14:06)
ej eje
stop palaukit, baikit cia pyktis,rado mat reikala labai svarbu - tai davai pasipykstame, ane???
pas mane ir ta pati beda - taciau tikiu kad supras tik tos kuria ja taip pat turi:)
negaliu atpratint nuo soskes nors tu ka,, neduodu kazkiek laiko, tai rekia staugia, nu neimanoma, galva pradeda plysti siaubingai, tai vel duodi..
o zinau yra mamu kuriu vaikai, tikrai nereikalavo taip kaip mano..., joms budavo sunku ta suprast
Papildyta:
o nakti tai verkia kai iskrenta is burnytes, be soskes - oj neiseina neiseina
Mano antroji kai buvo mazesne, tai nedaug jos jai reikejo, o vat pabandziau nesekmingai atpratinti, pametem ji pusei dienos (ir visi aplinkiniai jai savaite gal kalbejo, kad jau didele ir reikie ismesti soske) ir tai vaikui buvo sokas, matyt

Dabar nepaleidzia is ranku jau 3 men. O greit mums 2 metukai bus. Nakti tai miega be jos, soske salia guli. O diena vaiksciojo ikisus i burna, kalba, dainuoja su ja

Negrazu, bet ka padarysi. Vasara pamesim ko gera isvaziuojus kur nors