Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko?

Mes nebedavėm vieną dieną ir tiek. Pirmąjį vakarą sunkiai užmigo, antrąjį lengviau, o trečią net neprisiminė, kad tokią turėjo tongue.gif Mažoji tokio daikto net nepripažno thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mii @ 2009 03 27, 15:44)
Mes nebedavėm vieną dieną ir tiek. Pirmąjį vakarą sunkiai užmigo, antrąjį lengviau, o trečią net neprisiminė, kad tokią turėjo  tongue.gif Mažoji tokio daikto net nepripažno  thumbup.gif

Sunkiai užmigo - ar tai reiškia, kad bliovė, zirzė ir kitaip nervus gadino? Mano berniukui du metai, bet labai jau tos soskes reikia ir nakti prabunda, tada verkia ir siaip labai labai blogai miega. Užtenka, kad naktį neišsimiegu, tai dar dieną rėkdyti - ne. Su dukra irgi buvo ilga soskės istorija. Tiesiog, kai jau buvo 2.5 metu, o gal ir daugiau, padariau soskės atsisveikinimo šventę. Nusipirkom torčiuką, skanaus gėrimo, užsidegėme žvakutę, pašventėme, tada surinkau gal kokias 4 soskes ir nunešėme i koridoriaus šiukšlių vamzdį. Dukra pati tas soskes išmetė. Taip ir atsisveikinome, bet po to vėl reikėjo. Teko ilgai aiškinti, kad ji pati jas išmetė ir jau jų nebėra, atseit lėliukai pasiėmė. Tada abiem buvo ramu ir nereikėjo daugiau ir nebuvo jokių isteriškų bliovimų.
Atsakyti
Kol buvo maza, visiskai ignoruodavo, spjaudavo lauk, ir is buteliuko niekaip negerdavo, tai ilgokai maitinau. Uztai uzmigdavo maitinama, kitaip sunkiai.
Maziukams patinka uzmigti kazka turint burnoje silto ir minksto:), ir knygose taip raso, taip kad cia ne problema:)
O dabar beveik 3 metukai, tai zindukas pasidare reikalingas pazaisti smile.gif
Atsakyti
Oi kokia aktuali tema buvo prieš 9mėn., biggrin.gif kadangi sūnutis iiilgai draugavo su soskute rolleyes.gif Atsisakėm jos, kai baigiau maitinti 2.2 metukų tai dar po kokio mėn., atsisakėm ir soskutės mirksiukas.gif Viskas vyko pagal plana pagal sunučio poreikius ir nematau tam nieko blogo wub.gif Kadangi leidau viskam tekėti savo vaga ir atjunkymas atėjo savu laiku ir čiulptuko vieną vakara bac ir neprireikė thumbup.gif Kadangi jį naudojom nuo pat pat pat gimimo. Nesureikšminau to kadangi sunučiui buvo padidintas čiulpimo refleksas ax.gif vieną vakarėlį prieš miegelį žiu nereikalauja nu ir ką vualia mes jau peržengėme kūdikystės etapa wub.gif Oi kokie sentimentai ir kaip miela, kai supranti ir suvoki, kadtavo deimantas jau peržengė į pasakišką vaikystę wub.gif Mamytės reikia tik begalinės ištvermės savo žiogelems ir jie patys duos signalus, jums net nepastebint mirksiukas.gif
Atsakyti
Visishkai sutinku su Aprile. Suneliui 1,3 metukai, savaite kaip nebemaitinu (pats nebenorejo), o dabar jau zhiuriu kad ir chiulptuka vis rechiu bepaprasho. O kai del pediatru neigiamo pozhiurio tai man labai idomu - ish kur tie dvigubi standartai? Zhindykit kuo ilgiau nes vaikuchiu rekia psihologinio nusiraminimo, ir jis pats turi nuspresti kada gana, o chiulptuko tai jau ir negalima? O jeigu nebezhindai, del kokiu nors priezhschiu, tai vaikeliui nusraminti jau ir nebereikia??? savaime suprantama viskas turi buti proto ribose!
Atsakyti
QUOTE(Liunte @ 2009 03 28, 13:23)
Visishkai sutinku su Aprile. Suneliui 1,3 metukai, savaite kaip nebemaitinu (pats nebenorejo), o dabar jau zhiuriu kad ir chiulptuka vis rechiu bepaprasho. O kai del pediatru neigiamo pozhiurio tai man labai idomu - ish kur tie dvigubi standartai? Zhindykit kuo ilgiau nes vaikuchiu rekia psihologinio nusiraminimo, ir jis pats turi nuspresti kada gana, o chiulptuko tai jau ir negalima? O jeigu nebezhindai, del kokiu nors priezhschiu, tai vaikeliui nusraminti jau ir nebereikia??? savaime suprantama viskas turi buti proto ribose!

mirksiukas.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
maniske ir diena vaiksto su ciulptuku nezinau kaip atpratint jau nekalbu apie miega
Atsakyti
QUOTE(ngabrielyte @ 2009 03 28, 22:22)
maniske ir diena vaiksto su ciulptuku nezinau kaip atpratint jau nekalbu apie miega

Reiškias dar taip jai gerai, manau dienos metu tikrai galima kažkaip užkalbėti. Juk veikla žaidimai valgymas ir visa kita pamirš tą čiulptuką g.gif Vat prieš miegelį, tai pas mus buvo ritualas pradžioje ir per pietus, bet kažkaip atsisakėm. Žinai mąstau viskas savu laiku jau dabar, tai žinau, kaip būtų su antru biggrin.gif o vat, kai pirmą augini, tai tas kas bus g.gif blush2.gif Nežinau ar kuom padėjau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 03 27, 16:38)
Oi kokia aktuali tema buvo prieš 9mėn., biggrin.gif kadangi sūnutis iiilgai draugavo su soskute rolleyes.gif Atsisakėm jos, kai baigiau maitinti 2.2 metukų tai dar po kokio mėn., atsisakėm ir soskutės mirksiukas.gif Viskas vyko pagal plana pagal sunučio poreikius ir nematau tam nieko blogo wub.gif Kadangi leidau viskam tekėti savo vaga ir atjunkymas atėjo savu laiku ir čiulptuko vieną vakara bac ir neprireikė thumbup.gif Kadangi jį naudojom nuo pat pat pat gimimo. Nesureikšminau to kadangi sunučiui buvo padidintas čiulpimo refleksas ax.gif vieną vakarėlį prieš miegelį žiu nereikalauja nu ir ką vualia mes jau peržengėme kūdikystės etapa wub.gif Oi kokie sentimentai ir kaip miela, kai supranti ir suvoki, kadtavo deimantas jau peržengė į pasakišką vaikystę wub.gif Mamytės reikia tik begalinės ištvermės savo žiogelems ir jie patys duos signalus, jums net nepastebint mirksiukas.gif

aciu uz tokiu grazius zodzius 4u.gif nuraminai mane, o tai jau pradejau jausti aplinkiniu spaudima, kad jau reikia butinai atpratinti nuo "tiutes", o mano mazylis dar stipriau i ja isikimba ir nepaleidzia saugo, jam jos labai reikia doh.gif
dabar tikrai leisiu ivykiams teketi savo vaga, ir lauksiu siganalu mirksiukas.gif
dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 03 29, 16:29)
aciu uz tokiu grazius zodzius  4u.gif  nuraminai mane, o tai jau pradejau jausti aplinkiniu spaudima, kad jau reikia butinai atpratinti nuo "tiutes", o mano mazylis dar stipriau i ja isikimba ir nepaleidzia saugo, jam jos labai reikia  doh.gif
dabar tikrai leisiu ivykiams teketi savo vaga, ir lauksiu siganalu  mirksiukas.gif
dar karta aciu  4u.gif

Man gera prisiminti tą laiką wub.gif Bet jūs tikrai dar žiogeliai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
As tai ziuriu maniskiui dabar jau labai parupo ta soske blink.gif , kaip kokia pypke, jei diena ja pamato butinai jam reik ja pasiimti isikisti i burna ir taip sau ir zaidzia ir ropineja ir visa kita daro. Tai pagalvojau nieko nebus jei ir toliau taip leisiu tai pripras neis po to atpratint. Tai paprasciausiai padedu kur jis nemato ir liuks, is akiu ir is sirdies kaip sakoma lotuliukas.gif
Bandziau diena miegot be soskiuko, nieko uzmiega - viskas ok. Na bet nakti pribudes kai pavalgo tik pabandyk jam neduoti soskes, kaip paleidzia savo duda... doh.gif na nakti jos tikrai dar negalim atsisakyti schmoll.gif , bet manau kad tagu dar turi naktim juk dar tik metukai mirksiukas.gif , o soske tikrai geras dalykas vaikiukams apsiraminti
Atsakyti
Aš asmeniškai su ta problema nesusidūriau, nes mano berniukas pats savarankiškai apie 6 mėnesį atsisakė čiulptuko. Patys su vyru stebėjomės kodėl ir kaip, bet taip jau nutiko. Spėjame, kad tam pasitarnavo tai, jog nupirkomepabandyti silikoninį čiulptuką ir greičiausia sunui jis nepatiko, tada spjovė visam laikui čiulptuką mirksiukas.gif Pabandykit, gal tai tikrai padės.
Atsakyti