Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko?

As is dukro ciultuka paemiau, kai jai buvo 8 men. Tas ipratimas dar nebuvo toks gilus. Manau kuo anksciau, tuo vaikui lengviau. Paverke tada 20 min, uzmigo, taip ir daugiau ir nebereikejo... Tada dar maitinau, del to tas zindimo poreikis budavo kartas nuo karto patenkinamas tongue.gif
Atsakyti
mes turejom 2 ciulptukus vienas buvo pragrauztas jau , ta "gumine" dalis o kitas buvo jau aplauzytas is isores, tai specialiai nepirkau naujo, tas pragrauztas netiko nes nepatogu buvo ciulpt o tas kitas buvo negrazus biggrin.gif tai tiesiog viena vakara daviau ta pragrauzta-ispjove daviau gera bet sulauzyta irgi nebenorejo smile.gif taip staigiai ir atprato, net nieko daryti nereikejo bigsmile.gif , as manau kad ateis laikas paciam vaikiukui nusibos, as irgi galvojau kad niekada neatpratinsiu blush2.gif
Atsakyti
Joo va cia tai problemele, savo dvieju metu suneli bandziau visaip atpratint, jo megstamiausia ciulptuka net kitu pakeiciau, bet zinokit suveike tik tuomet kai savaite tiesiog nedaviau ir viskas, daug zyzimu ir verkslenimu buvo, nu bet dabar jau viskas tvarkoj wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
3dienas nedaviau 2.gif galvojau pamirs unsure.gif bet nepamirso ir istisai verke,buvo labai neramus ir nakty ir diena doh.gif neapsikenciau ir atidaviau ax.gif jau moka kalbeti tai verkdamas vis prasydavo"papucio,papucio ir papucio.."as sukuriau istorija kad jo paputy suvalge rokis(musu augintinis suniukas mirksiukas.gif )bet kai pamaciau kad jam ta mano istorija visiskai neydomi ir kad vaikas dar tikrai nepasiruoses su juo atsisveikinti pagalvojau kad nera ko man kankintis ir vaikuty kankint rolleyes.gif mama mane dar isbare sake kad vaikai iki 5metu papukus ciunkuoja biggrin.gif o as is maziuko noriu atimt unsure.gif ai tos mamos....................
Atsakyti
Nors mum jau 1,7 men.bet uzmiegam vis dar su ciulptuku
Atsakyti
Soske metem 1.6m. Turejome ta vakara sveciu su mazu baltu pukuotu shuneliu. Mano mazoji suni maitino, zaide ir net savo soske rode. Tipo paziurek ka as turiu. Kai sveciai isejo pasakeme mazajai, kad suo suede netycia jos tutia. Porai dienu buvo streso, bet mes buvome tvirti. Lingavau kol rankos imdavo linkti, paguledavom kartu ir vel lingu lingu. doh.gif

Svarbiausia tevu kantrybe ir pasiryzimas. O del posakio ateis laikas....., esu kitos nuomones ax.gif

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus situcija kiek kitokia..
musu tiutia tai mamos papukas, be kurio nei diena nei nakti neuzmiega. o tikro tutuko nuo gimimo neeme, su jais tik zaide kandziojo. mums metukai , jau artejame prie to kad atsisakysime kruties, bet kaip su tuom paciapsejimu pries miegeli? gal turite kokiu patarimu g.gif is buteliuko ilgai negere, dabar geriame tik is buteliuko su snapliu.
bandau migdyti vezimuke, bet neuzmiega nuo tos dienos kai pradejo vaikscioti, supimas irgi nepatinka.......
Atsakyti
maniskiui niekada nereikejo labai ciulptuko, bet valgeme ir mes. tiesiog migdant vis nekisdavau jam bereikalo, tik jei verkdavo. taip vis reciau reciau, nakti tik paskui, o dabar tai tik labai retai kai pilveli suskauda nakti ar kas siaip, jau kokius pora menesiuku taip tik retkarciais. bet jau kai pamato diena - neatimsi smile.gif tai reikia slepti smile.gif ir nevadinti jo tikru vardu. sakau vyrui "zalio daikto nematei?"
Atsakyti
labai bijojau, kad bus sunku ciulptuka atimti, bet to net ir neprireike. Kai sunus buvo 1,9 m tai tiesiog pasakiau kad jis didelis, o dideli vaikai neturi ciulptuku ir pasiuliau ismesti, jis geranoriskai sutiko,nuejo ir ismete pats. Einant miegoti dar pasigedo ciulptuko, as priminiau, kad jis pats apsisprene ir ismete ir viskas, jokiu isteriku nebuvo. Nors su ciulptuku jis nesiskirdavo nei diena nei nakti.
Atsakyti
Na mes vis einant miegot su ciupltuku padraugaujam,bet diena jis nereikalingas.
Atsakyti
Nu mano merginai irgi panasiai, jau beveik 2metai, tik gaila, kad juos toliau, tuo labiau to ciulptuko reikia doh.gif , nors buna naktu, kad ir be jo apsieinam, o kartais reikia mums jo ir diena ax.gif .
Atsakyti
Nu mano merginai irgi panasiai, jau beveik 2metai, tik gaila, kad juos toliau, tuo labiau to ciulptuko reikia doh.gif , nors buna naktu, kad ir be jo apsieinam, o kartais reikia mums jo ir diena ax.gif .
Atsakyti