Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 45 namučiai

merginos gal galite patarti, kokia knyga galima padovanoti teciui ?smile.gif schmoll.gif mirksiukas.gif
as tai lengvus romanelius paskaitau, tai nezinau ka pirkti
noreciau kad butu idomu knyga
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimu apie sia knyga?
John Lawrence Reynolds
Šešėlių žmonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 12 21, 00:10)
merginos gal galite patarti, kokia knyga galima padovanoti teciui ?smile.gif schmoll.gif  mirksiukas.gif
as tai lengvus romanelius paskaitau, tai nezinau ka pirkti
noreciau kad butu idomu knyga

Idomios , vertingos, neseniai isejusios knygos, manau butu puiki dovana ax.gif
user posted image user posted image.
Atsakyti
Dori, tu kartais neprisidėjus prie mano dovanos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 20, 22:17)

Andrius Užkalnis
Kadangi Jus visaip intensyviai ragina sužinoti, ar aš nesu koks tai mistinis Supermamų dalyvis, tai patikinu, kad ne. SM nerašau nei tuo, nei kokiu kitu vardu (bet kartais paskaitau, kai apie mane ar knygas beigi tinklaraščio recenzijas parašote, mirksiukas).

Kadangi Jūs kaip ir supermamų ambasadorė mano Feisbuke, tai naudodamasis proga, prašau joms perduoti nuo manęs šilčiausių linkėjimų ir gero postinimo visais ateinančiais metais, o taip pat linksmų švenčių, puraus sniego ir skanių pyragų.

Ačiū uz linkėjimus 4u.gif Jums taip pat gražių švenčių bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 20, 23:42)
Aha  smile.gif  taip nuotaiką pakėlė, super  wub.gif

Sveikinimai su gražia dovana bigsmile.gif

Mano dovanos niekas negauna, jau savaite beveik verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 12 21, 00:45)
Sveikinimai su gražia dovana bigsmile.gif

Ačiū smile.gif
Na turi nukeliauti iki švenčių vistiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 20, 23:38)
Dori, tu kartais neprisidėjus prie mano dovanos?  biggrin.gif

Nė kiek schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 20, 22:37)
aaaa, kaip smagu  wub.gif  gavau savo dovėlę  cool.gif  didelis ačiū vesstai  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif
Tokia juokinga situacija išėjo, kai išėjau iš namų, atėjo paštininkė, tėtis priėmė siuntinį ir man pamiršo pasakyt, tik dabar išsikalbėjom laugh.gif

Mama sakė, kad auskarai labai tinkami lituanistei laugh.gif ir juokėsi, kad ryt į egzaminą įsisegt, tai dėstytoja pagalvos, kad špargalkės ausyse  lotuliukas.gif

o man smagu, kad patiko 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 20, 22:52)
Nu kaip gražu  biggrin.gif

smaikstuole lotuliukas.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 20, 23:38)
Dori, tu kartais neprisidėjus prie mano dovanos?  biggrin.gif

prisidejus, dar ir kaip 4u.gif juvelyre musu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 12 20, 23:45)

siaip pastas gerai dirba, mano per viena diena gavo g.gif is toliau i trecia diena g.gif
Atsakyti
vessta, tikrai labai labai patiko wub.gif dori, baik meluot bash.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Ledi @ 2010 12 20, 23:31)
gal kas turit atsiliepimu apie sia knyga?
John Lawrence Reynolds
Šešėlių žmonės  4u.gif

Na, man visai patiko, buvo įdomu ax.gif

Vakar pagalvojau, kodėl aš pradėjau skaityt knygas. Pradžioje, vaikystėje, tiesiog buvo įdomios visos tos istorijos, pasakos. Vėliau, būdama paauglė skaičiau kad pasislėpčiau, kad niekas menęs nematytų ir niekas prie manęs nelįstų smile.gif Tiesiog nuo visų bėgau. Dabar... net nežinau. Tiesiog apsėdimas kažkoks - imu vieną knygą po kitos ir kiekvieną laisvą minutę griebiu knygą į rankas.
Ir pasidarė įdomu, o kodėl skaitote jūs? Kad prastumtumėte laiką, pasisemtumėte žinių, pailsėtumėte, panirusios į dažnai išgalvotą pasaulį ar tiesiog pabėgtumėte nuo kasdienybės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 12 20, 20:42)
buvo taip: LKŽ teikė tik variantą tįsti, o DLKŽ teikė ir tysti, ir tįsti (gal Tysoti, tiksliai nepamenu). DLKŽ skyrė tų į ir y reikšmes, o LKŽ tįsti buvo įrašytos tos abi reikšmės  doh.gif ir paskui lyg kažkur buvo straipsnis, gal GK ar kur, kad nuspręsta teikti ti su į. bet dabar nebepamenu, kur jį rasti unsure.gif

ach mat kaip doh.gif
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 20, 20:45)
Mums per lietuvių aiškino, kad reikia žiūrėti ar vertikaliai, ar horizontaliai tęsiasi ( biggrin.gif ), ir nuo to priklauso ar rašyti reikia -y, ar -į. Tik dabar neprisimenu kas kada  doh.gif

zinok, ir as kazka tokio per migla dabar pamenu g.gif doh.gif

va ka radau:
Bendru Rašybos grupės sutarimu pritarta šaknies tįs- varianto su ilgąja y (tys-) naikinimui. Iki šiol kildavo klausimų, kada vartoti tįsoti, tįso, tįsojo, o kada tysoti, tyso, tysojo. Pirmasis variantas labiau sietas su tąsa (plg.: 'būti nusitęsusiam', 'būti nutįsusiam'), antrasis – su tiesti, tiesia, tiesė. Variantą su y, atskridamas reikšmę 'gulėti, būti nusitesusiam', teikė „Dabartinės lietuvių kalbos žodynas“. Nuo šiol siūloma tiek veiksmažodį, tiek bendrašaknius žodžius rašyti su į, kaip teikiama didžiajame „Lietuvių kalbos žodyne“ (2-oji reikšmė nusakyta taip pat 'būti paguldytam, ištiestam, riogsoti').

http://www.vlkk.lt/l...jiena.1068.html

nu ir aciudie - tas tysoti man visaaaai nesiziuri schmoll.gif

Beje, sitas zodis, kaip pastebejau, ziauriai populiarus - visose knygose praktiskai biggrin.gif
Vakar pradejau Dzosio Paukstis be guztos, 1984 m. leidimo, tai 11 psl. radau tysoti lotuliukas.gif
Beje, laaaabai idomi knyga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 20, 22:17)
Klausti nereikėjo man, nes Užkalnis pats parašė man žinutę. Cituoju:

griuk negyvas
veda savo varda i gugla ir skaiiiiiiito lotuliukas.gif
Labas, gerb. Uzkalni nail.gif

QUOTE(katilina @ 2010 12 20, 22:34)
  O labiausiai netraukia skaityti todėl, kad bent jau pagal aprašymą turėtų būti gana liūdna knyga.

Supratau mirksiukas.gif
Rasei, kad pradejai kelias knygas, bet ne viena nesiskaite, tai va kazkaip ir padariau savas isvadas. Dabar aisku. biggrin.gif
Nusipirksiu tadum

QUOTE(linamog @ 2010 12 20, 22:41)
Man nieko negeda, pats supranta, kad yra geroka rakstis siknoj su savo kategoriskumu ir arogancija.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 20, 22:45)
drebėjo net ranka dedant knygą atgal į lentyną rolleyes.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 20, 23:37)
gavau savo dovėlę 

nu kaip faina bigsmile.gif wub.gif

beje, Dorifore, tu man palikai Setoniskose toki suknyga.lt skirtuka, tai mielai asen ji naudoju, nes kito neturiu biggrin.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 12 21, 09:40)
Ir pasidarė įdomu, o kodėl skaitote jūs?

Nezinau, kaip apibrezti - tiesiog labai patinka pat procesas, patinka laikyti knyga rankose, matyti raides, popieriu, mazytes medzio liekanas popieriuje, uosti kvapa, ir pati istorija, aisku, nepaskutinej vietoj. biggrin.gif Nuo nuotaikos priklauso, ka imsiu - lengva skaitala ar klasikos kurini - kaip Fati pasake, kartais ieskai knygose atsakymu i savo klausimus..
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 12 20, 20:18)
Tai galim susitikt, kai šiuose kraštuose būsi mirksiukas.gif Na, nebent jau nesilankai ax.gif

karts nuo karto smile.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 12 20, 20:52)
oj biškel raidę pamečiau

tadu jau nebežinau biggrin.gif

Masako rado VLKK paaiškinimą thumbup.gif aš ten jiems net oficialiai rašiau, visai susimakalavusi buvau doh.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 20, 21:17)
Klausti nereikėjo man, nes Užkalnis pats parašė man žinutę. Cituoju:

Ačiū už linkėjimus ir sveikinimus smile.gif
Dorifore, o FB kuriam kaip tame vartotojuje tu kaip ir ambasadorė? unsure.gif
prisipažinsiu, dėl ko dar Užkalniui jaučiu simpatiją nors tu ką, - jis Žaliakalnio vaikas. o senasis Žaliakalnis yra mano Pasaka.
dėl Anglijų - vis naiviai tikiuosi, kad bus galima per VKM įsigyti abi Anglijas kartu su autografu. aišku, ir tikiuosi kaip nors nuvažiuoti į VKM.

QUOTE(eliss @ 2010 12 20, 21:39)
Kam patiko "Raupsuotoji",gal patiks ir "Pragaras",kaip tik sena.lt pardavinėja.Nors galiu pasakyti,tokią paskaičius ,depresija gali užpult smile.gif

ech, kas patiko 14,tikriausiai dabar atrodys naivu ir juokinga...bet reiks užmesti akį.

--------
o aš labai maloniai leidžiu vakarą su Kolinos Makalou biggrin.gif Prisilietimas. knyga stora - baidausi, kai jau beveik 600 p. apimtis siekia, bet... tikrai įdomi ir tikrai galiu rekomenduoti bigsmile.gif ne Erškėčių paukščiai, geografija kur kas platesnė, pasakojimo stilius įdomus, veikėjai kol kas atrodo būsią spalvingi ir pati meilės istorija iš aprašymo nesaldi ir gal net ne su laiminga pabaiga. žodžiu, malonūs žiemos vakarai, mintimis klajojant po Australiją- mano svajonių šalį verysad.gif
Atsakyti