Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 45 namučiai

QUOTE(Masako @ 2010 12 22, 08:59)
Labas rytas,

SS kaip kalediskai skaito bigsmile.gif
O manes visai netraukia kaledine tematika, bent jau taip, kad specialiai ieskociau.. biggrin.gif

Skaitau Valyma, virs 100 psl. iveikiau, tai lengvai smagiai "skaitosi", idomu nuo pirmu puslapiu, bet as tikejaus tokios sunkesnes, rimtesnes, solidesnes knygos, o ten daugiau popsine tokia... ax.gif Bent jau kol kas nepanasu, kad butu is must read saraso cool.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku su tavim.Gal toliau skaitant bus kitaip,dabar tarsi kokios Ivanauskaitės knygą skaityčiau unsure.gif

Sielos Sparnai ,taip greit perskaitei knygą? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas
Aciu uz grazius namus 4u.gif , o juose registras su "Melagis ant kusetes" jau i pabaiga, nes nuo lentynos jau i mane ziuri nauja Khaled Hosseini ,,Tūkstantis saulių knyga. Laukiu ir as savo kaledines dovaneles ir tikiuosi iki svenciu ji atvyks pas mane ax.gif . Nupirkau savo vyresneliui prie dovanos "Gustavo enciklopedija" , gal paskatinsiu daugiau sukiotis virtuveje biggrin.gif .

Linksmu ir dosniu svenciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.. Košmarus visą naktį sapnavau apie sesiją lotuliukas.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 21, 21:48)
Man atrodo šiuo atveju tiktų labiau ne knygos, o filmai ta tematika, tokie lengvi ir šventiški, įsijungei, atsipūtus pažiūrėjai ir pasikrovei šventinės dvasios biggrin.gif

Gal..
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 22, 10:05)
. Nupirkau savo vyresneliui prie dovanos "Gustavo enciklopedija"  , gal paskatinsiu daugiau sukiotis virtuveje  biggrin.gif .

gudri mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 22, 00:03)
Einu skaityt Maeve Binchy "Kalėdų skrynelė". Gal ten smagesnes Kalėdas rasiu.

Ar randi?
aa, matau jau.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 22 gruodžio 2010 - 10:13
QUOTE(eliss @ 2010 12 22, 10:06)

Sielos Sparnai ,taip greit perskaitei knygą? rolleyes.gif

kad ten skaitymo kelioms valandoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 22, 10:12)
Labas rytas.. Košmarus visą naktį sapnavau apie sesiją  lotuliukas.gif

O aš šiąnakt sapnavau tave verysad.gif Sapnavau, kad plaukei kruiziniu laivu į Kroatiją man rodos ir laivas nuskendo. Aš ateinu į SM ir noriu visoms parašyt, kad nebėra mūsų aistutės cray.gif Ir taip verkių, kriokiu tiesiog. Su SS skambinam tau į tel, ieškom tavęs, gal kartais tu nebuvai tam laive, o tu dingus visai. Bet vėliau daitė praneša, kad atsiradai gyva sveika biggrin.gif O žuvo iš grupės "Širdelės" abi narės" unsure.gif
Atsakyti
Atsiprašau,bet Doriforės sapno paskutinis sakinys privertė prukštelt lotuliukas.gif

Man šian paskutinės dvi paskaitos ir atossstogos yahoo.gif
Pamiršus faktą,kad sausio 4 egzas,esu labai labai laiminga biggrin.gif

Gal pagaliau pabaigsiu "Siva rerum" doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2010 12 22, 08:59)
Skaitau Valyma, virs 100 psl. iveikiau, tai lengvai smagiai "skaitosi", idomu nuo pirmu puslapiu, bet as tikejaus tokios sunkesnes, rimtesnes, solidesnes knygos, o ten daugiau popsine tokia... ax.gif Bent jau kol kas nepanasu, kad butu is must read saraso cool.gif

Tai juk nieks ir nesakė, kad ji sunkiai skaitosi mirksiukas.gif Man rodos, kaip tik privalumas, kai sugeba autorius/-ė apie rimtus dalykus rašyti aiškiai ir paprastai, bet kartu įtaigiai. Kažin ar nuo to kūrinį galima pavadinti popsišku g.gif Pvz. man neseniai Camus pasirodė tikrai nesunku (o gal tik tokia jo knyga papuolė g.gif ), bet kažin ar Camus galima vadinti popsiniu rašytoju. Arba ir Pamukas. "Nekaltybės muziejus" tikrai nėra sudėtinga knyga (va jau "Juodoji knyga" tai kažkokia labiau miglota, sudėtingesnė).
Čia aš taip už "Valymą" visu kūnu stoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 gruodžio 2010 - 11:39
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 22, 11:37)

Aš irgi visu mūrų stosiu ph34r.gif Skaitosi ji tikrai lengvai, tuom man ir patiko, jau vien kokia sakinių struktūra, parinkti žodžiai taikliai. Man jos knyga kaip pavyzdys, kaip turi būti parašyta knyga.
Atsakyti
Perskaičiau vakar Yasunari Kawabata "Sniegynų šalis". Bet nesupratau kai kurių dalykų, ypač pabaigos g.gif Gal užliūliuota gražaus pasakojimo kažką praleidau blush2.gif
Ar kas nors ją dar skaitėt? Norėčiau šio bei to iš jos paklausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 22, 12:37)
Labas 4u.gif
Tai juk nieks ir nesakė, kad ji sunkiai skaitosi mirksiukas.gif  Man rodos, kaip tik privalumas, kai sugeba autorius/-ė apie rimtus dalykus rašyti aiškiai ir paprastai, bet kartu įtaigiai. Kažin ar nuo to kūrinį galima pavadinti popsišku g.gif  Pvz. man neseniai Camus pasirodė tikrai nesunku (o gal tik tokia jo knyga papuolė g.gif ), bet kažin ar Camus galima vadinti popsiniu rašytoju. Arba ir Pamukas. "Nekaltybės muziejus" tikrai nėra sudėtinga knyga (va jau "Juodoji knyga" tai kažkokia labiau miglota, sudėtingesnė).

Apie lengva skaitymasi ten tik siaip parasiau, noredama pasakyti, kad man ta knyga limpa, kabliuoja mirksiukas.gif - tai tikrai ne rodiklis, sprendziant, popsinis ar rimtas kurinys mirksiukas.gif
Bet, mano kuklia nuomone, tai tikrai nera (bent jau kol kas, kiek perskaiciau) ta knyga, kuria priskirciau rimtai, solidziai literaturai. Kas skaite S. Undset, S. Lagerliof, Johannes V. Jensen ir kt skandinavu klasiku kuryba, manau, turetu pritarti, kad Oksanen kurinys -visai kito kalibro literatura - daugiau i skaitalo puse...Na, bet kiekvienas turi savo vertinimo kriterijus, tiesiog savo nuomone ir supratima isreiskiau.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 gruodžio 2010 - 11:59