Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 45 namučiai

Laba

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 22, 16:37)
Dar kelis klausimukai:
1. Kažkas sakė, kad Kaune urmabazėj yra knygų išparduotuvė- o kurioj vietoj konkrečiai?
2. Būsiu Kaune iki kito pirmadienio, 12 27...sakau, gal kas kauniečių meetą norėtų padaryt blush2.gif pirmadienį visoms patogiu metu blush2.gif tik pasiūlymas susibėgt, prie taurės karšto vyno apie knygas paplepėt 4u.gif

1. Jei žinai Kur yra Raudonas pasažas, tai ten. O jei nežinai, tai jis raudonas - gerai matosi biggrin.gif Einant nuo stotelės pusės antras pasažas. Įėjus pro kairę pusę truputį paėjus matosi išparduotuvė. Na, tikiuosi aišku ax.gif Jei ne - klausk biggrin.gif
2. Jau kaip gundausi bigsmile.gif Bet nežinau, ar gausis verysad.gif Nes man tada atvažiuot reiktų, o nežinau kaip kas bus čia šiomis dienomis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 22 gruodžio 2010 - 16:46
Stiklo karoliukai labai gerą dovaną gavai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 22, 16:42)
O kokios geresnės?  ax.gif

Pačios geriausios man šia tematika vienareikšmiškai"Juodosios našlės" bei "Kabulo knygininkas" . Manau, kad šios dvi knygos yra pačios objektyviausios iš mano skaitytų knygų musulmoniška tematika (turiu omeny ne grožinę literatūrą). O perskaičiau šia tematika išties nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 22, 16:50)
Pačios geriausios man šia  tematika  vienareikšmiškai"Juodosios našlės" bei  "Kabulo knygininkas" . Manau, kad šios dvi knygos yra pačios objektyviausios iš mano skaitytų knygų musulmoniška tematika (turiu omeny ne grožinę literatūrą). O perskaičiau šia tematika išties nemažai smile.gif

Šių dar neturėjau progos skaityt rolleyes.gif Bet dabar baisiai sugundei dry.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 22, 16:50)
Pačios geriausios man šia  tematika  vienareikšmiškai"Juodosios našlės" bei  "Kabulo knygininkas" . Manau, kad šios dvi knygos yra pačios objektyviausios iš mano skaitytų knygų musulmoniška tematika (turiu omeny ne grožinę literatūrą). O perskaičiau šia tematika išties nemažai smile.gif
Tada manęs dar laukia malonumas, nes "Kabulo knygininkas" kantriai stovi lentynoje ir merkia man akį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 22, 16:37)

visai norėčiau dalyvaut...tik klausimas- ar čia kokia super nauja knyga, ar pvz jau prieš kokį pusmetį pasirodžiusi g.gif šiaip jokių ribų nustatytų nėra, regis g.gif

Mano nuomone, turi būti 2010 m.
Aš jau kaip užsimaniau sudalyvauti, tik kad visos naujos knygos Picoult arba Binchy g.gif Na neperku aš visai naujų knygų.... doh.gif
Na bet rašo, kad kitąmet bus dar tų konkursų ir su laisvesniu leidimo terminu...
Šaunuole AgnĖ, kad čia mums pranešė.
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 12 22, 14:06)

Beje labai sukrėtė Meškutės nelaimė.Linkiu jai tvirtybės.Užjaučiu ir tikiuosi ji vis tik kada nors sugrįš čia.Nugalės savo užsispyrimą ir sielvartą.

o kas Meškutei nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 21, 23:45)
Žodžiu, tikrai esu labai laiminga, ypač dėl knygos, nes aš ilgai varvinau seilę ir labai jos norėjau, kitąmet bus viena pirmųjų, kurią skaitysiu. Pastačiau ją į lentyną šalia sesės Charlotės  biggrin.gif

Man labai įdomu, kaip tau su šia knyga bus. Truputį abejoju, bet, aišku, džiaugsiuosi, jei patiks. smile.gif
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 22, 13:52)
Man „Vakariniai kursai“ tikrai patiko, suskaičiau taip įsijautusi, man taip įdomu buvo apie kiekvieną žmogiuką skaityti... Tik gal jos knygų reikia nepersisotinti.. Bet dabar mielai kokią jos knygą perskaityčiau, jei tik kokią naują išleistų.
O kaip įdomu.

Jau baiginėju "Vakarinius kursus", tai galiu pasakyti, kad tikrai patiko, labai optimistiškai nuteikianti knyga. Vienu metu buvo lyg ir nuobodoka pasidarę, bet paskui vėl "pasitaisė". Lietuviškai jos knygų nėra daug, bet aš skaitau angliškai, tai nemažai esu radusi ir perskaičiusi, todėl ir sakau, kad dauguma labai panašios. smile.gif
Atsakyti
sveikos.

skaitau ,,Mergaitę'' thumbup.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 21, 21:13)
drinks_cheers.gif Vat pabėgti nuo visų ir visko, ypač šiuo laikotarpiu, ir aš netgi labai norėčiau...

drinks_cheers.gif verysad.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 21, 22:32)
Matėt koks konkursas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

ČIA  smile.gif

bigsmile.gif tik čia reikia rimtos recenzijos unsure.gif dar pamąstysiu, ar dalyvaut g.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 21, 22:53)
L. J. Smith
„Vampyrės dienoraštis. Pabudimas“[/b]

Kažkodėl turiu nuojautą, kad serialas geresnis už knygą, bet kolkas neteisiu, palauksiu antrosios serijos knygos  smile.gif

perskaičiau atsiliepimą. Tai galiu pasakyt, kad seriale Damon'as toks pats svarbus kaip ir Elena su Stefanu (ir Damonas žymiai gražesnis, fainesnis ir visoks -esnis už Stefaną tongue.gif ). . įdomu, kada ji ateis man.
Atsakyti
Fainos jusu dovaneles wub.gif ,faini skirtukai,magnetukai ir knygos,kaip jum faina,jau galit dziaugtis,o as dar nesulaukiu,kas dien varstau pasto dezute ir nera verysad.gif Bet vistik nera taip tuscia,gaunu kitu dovaneliu...uzvakar gavau nuo drauges is Prancuzijos knyga :
user posted image
http://www.manoknyga...-gyvenimus.html

Gal jau kam teko skaityti?
QUOTE(Pajauta @ 2010 12 22, 14:06)

Luiziana labai tau ačiū už kalėdinę dovanėlę.Tikiuosi su savo  geidaraščiu rūpesčių nepridariau ieškant dovanos.

Nu sakiau bart tau duosiu po visko biggrin.gif ,geidarastis,tai kaip geidarastis,man bet kokia knyga vistiek reikejo ieskotis per LT,namie neturejau,tai nusprendziau surasti ta,kuri skaiciau sunkiau gaunama,bet pasirodo gal ne taip ir sunku ja gauti,nes gavau biggrin.gif Bet regis jos knygynuose nebera...Bet va bart tai tave reik uztai,kad nekantri,isvardini sarasa,o paskui skaitau forume,kad jau perskaitei viena knyga is to saraso,kad kita gavai ar tai dar kazkas,nu galvoju jo,nesulauksi ir mano knygos,rasi ir ta anksciau laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 12 22, 20:23)
Fainos jusu dovaneles  wub.gif ,faini skirtukai,magnetukai ir knygos,kaip jum faina,jau galit dziaugtis,o as dar nesulaukiu,kas dien varstau pasto dezute ir nera  verysad.gif Bet vistik nera taip tuscia,gaunu kitu dovaneliu...uzvakar gavau nuo drauges is Prancuzijos knyga :

Nebijok gausi ta savo siuntini. smile.gif O zmogus tau tiesiai siunte? g.gif
Atsakyti
eliss, as jau buvau susidarius ispudi, kad musu skoniai tam tikru poziuriu panasus, tai nesistebiu, kad siandien jau man antra karta pritari laugh.gif 4u.gif

Ingenai, ar nebusiu as to Valymo per anksti nurasius blush2.gif lotuliukas.gif
Na tkrai, kai prasidejo pokarinis laikotarpis, kazkaip laaabai jau neblogai bigsmile.gif thumbup.gif Gal cia mano subjektyvi nemeile prostitucijos ir pan. temoms prisidejus buvo blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 gruodžio 2010 - 20:17