Labai ačiū už atsakymus, nebandysiu daugiau to kremo, neturiu tiek kantrybės. Einu ieškot kokio kito lengvo pertepimo. Dėl sviestinio irgi aišku, neišsukau sviesto, žiopla.
O, Renatina, matytas nikas
Labai ačiū už atsakymus, nebandysiu daugiau to kremo, neturiu tiek kantrybės. Einu ieškot kokio kito lengvo pertepimo. Dėl sviestinio irgi aišku, neišsukau sviesto, žiopla.
Labai ačiū už atsakymus, nebandysiu daugiau to kremo, neturiu tiek kantrybės. Einu ieškot kokio kito lengvo pertepimo. Dėl sviestinio irgi aišku, neišsukau sviesto, žiopla.
O i snikersa kokius riesutus dedat? Zemes sudyti turbut nelabai tinka? Nes nerandu pirkt zemes riesutu be luobeliu, kad nesudyti butu
QUOTE(Astulenka @ 2010 12 20, 12:48)
O i snikersa kokius riesutus dedat? Zemes sudyti turbut nelabai tinka? Nes nerandu pirkt zemes riesutu be luobeliu, kad nesudyti butu 
taigi nusilupk luobeles
ačiū už atsakymus, bet dar iškilo vienas klausimukas kai biskvitas iškepa reikia jį išimti ir leisti atvėsti kambario temperatūroje ar išjungtoje orkaitėje?
QUOTE(julioske @ 2010 12 20, 09:41)
mergaites, atsakykit, kiek reikia brandinti napoleona is vaikystes, kada jis skaniausias? 
Si torta su plikytu kremu ir rududu dariau tik 1 karta, lakstus issikepiau ketvirtadieni, pati torta sutepiau penktadieni ir valgem sestadieni, viskas permirko ir buvo skanu
Napoleonas permirko? Kazkas netaip.. sio torto tesla yra trapi - ji neturi permirkti, taciau tortas turi "susistoveti".. man labai patinka, kai iki valgymo pastovi pora paru
O kepu ji seimai daznai..
aš tai kiek pamenu iš vaikystės tai kuo ilgiau stovėdavo tuo skanesnis napaleonas būdavo
QUOTE(kice @ 2010 12 20, 15:04)
Napoleonas permirko? Kazkas netaip.. sio torto tesla yra trapi - ji neturi permirkti, taciau tortas turi "susistoveti".. man labai patinka, kai iki valgymo pastovi pora paru
O kepu ji seimai daznai..
Deja deja... cia visai kitoks tortas, todel jis turi sumirkti
QUOTE(eglute1990 @ 2010 12 20, 13:23)
ačiū už atsakymus, bet dar iškilo vienas klausimukas kai biskvitas iškepa reikia jį išimti ir leisti atvėsti kambario temperatūroje ar išjungtoje orkaitėje? 
atvesti kambario temp
Sveikos,visa diena grozejaus tortais,ir nusprendziau ,kad kepsiu kaledoms snikeri. Dabar atsisedau susirasyt pirkiniu sarasa, bet ziuriu receptas kazkoks ne toks; cukrus net du kartus irasytas,miltu visai nera
Kazkas cia ne taip?? Gal zinot teisinga recepta. Aciu
QUOTE(Jurgina77 @ 2010 12 20, 19:36)
Sveikos,visa diena grozejaus tortais,ir nusprendziau ,kad kepsiu kaledoms snikeri. Dabar atsisedau susirasyt pirkiniu sarasa, bet ziuriu receptas kazkoks ne toks; cukrus net du kartus irasytas,miltu visai nera
Kazkas cia ne taip?? Gal zinot teisinga recepta. Aciu 
stikline cukraus ir dvi stiklines miltu ten turi but
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 20, 21:47)
recepte nurodyta 2 st. cukraus ,1 st. cukraus - tai vadinas isviso 2 stiklines.







