QUOTE(Olesta @ 2010 12 30, 08:48)
o kada valgei po padarymo??? jam tai subręsti reikia labai, ir dar jis netiks toms, kurios nemėgsta žemės riešutų ar chalvos... man originalus receptas netinka valgymui visai, aš dedu migdolų riešutus ir laistau amaretu, va tada man labai skanu
Na man snykersas ir

. Nors ir megstam riesutus ir brandinom beveik savaite

, nes niekaip negalejom jo iveikt (ketvirti ismetem nes jau bloga ziuret i ji buvo). O ir saldumynu megeja turiu

. Ne tas tortas kuris mums patiktu. Taciau del skonio nesigincijam ir kaip Olesta sake, kitus kartus pasikoreguojam pagal save

.
siuo metu man skaniausias tortukas sis

Pavadinau ji poniu tortu prie kavos

. Olesta turetu pazinti savo receptukus

. Tiksliai jau nebepasakysiu kas is kur, nes cia maista. Tiesiog ziurinejau receprus ir keli labai patiko, bet pasirode per saldus ir dar nebuvau atsigavus po snykerio

.
Tad biskvitai tie kur su karstu vandeniu plakami kaiusiniai, i vienus dejau aguonu i kitus kakavos. Apatinis kremas tikriausiai yra Olestos "pasakiskas", teptas ant rudojo biskvito kuris sulaistytas damu likeriu arba tinka i pauksciu kremo lik... Aguoninis biskvitas laistytas citrinu vandens cukraus sirupiuku, teptas sokoladinis kremas is "turtingo kavos "torto (ti as dejau i grietinele 1 plytele ir dar 2 eilutes sokolado, cukraus nedejau). vel rudasis sulaistytas likeriu ir sokoladinis kremas, ir aguoninis sulaistytas citinu sirupu. Tortas ne saldus, slapias ir man asmeniskai labai skanus