Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-10

Susikepiau siandien biskvitus rafaelo tortui, rytoj sutepsiu, o poryt valgysim bigsmile.gif ziuresim koks sis isgirtasis bus bigsmile.gif
Pvz. man visu isgirtas snikersas, na skanus, tikrai valgomas, bet tai tortas kurio daugiau nedaryciau blush2.gif arba gal as ka blogai sumeistravau doh.gif reiks imt kada ir pabandyti vel pagamint bigsmile.gif
O va medutis man tas tortas kuris visada skanus ir tinka visom progom biggrin.gif

Bet baisiai megstu kokosa, tai manau ir rafaelo bus skanus labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 12 30, 00:01)
Susikepiau siandien biskvitus rafaelo tortui, rytoj sutepsiu, o poryt valgysim  bigsmile.gif  ziuresim koks sis isgirtasis bus bigsmile.gif
Pvz. man visu isgirtas snikersas, na skanus, tikrai valgomas, bet tai tortas kurio daugiau nedaryciau blush2.gif  arba gal as ka blogai sumeistravau doh.gif  reiks imt kada ir pabandyti vel pagamint bigsmile.gif
O va medutis man tas tortas kuris visada skanus ir tinka visom progom biggrin.gif

Bet baisiai megstu kokosa, tai manau ir rafaelo bus skanus labai rolleyes.gif

mums dabar snicersas pats mylimiausias thumbup.gif super skonis drinks_cheers.gif sekantis eina Rafaelo wub.gif pasaka mirksiukas.gif
nuo meducio jau bloga darosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2010 12 29, 23:04)
mums dabar snicersas pats mylimiausias thumbup.gif  super skonis drinks_cheers.gif sekantis eina Rafaelo wub.gif pasaka mirksiukas.gif

Nu va kaip skoniai skiriasi rolleyes.gif
As gal ka ne taip padariau su tuo snikersu nezinau, nu bet man jis eilinio skonio buvo blush2.gif bandysiu dar karta kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 12 29, 23:41)
Nu va kaip skoniai skiriasi rolleyes.gif
As gal ka ne taip padariau su tuo snikersu nezinau, nu bet man jis eilinio skonio buvo blush2.gif  bandysiu dar karta kada biggrin.gif

o kada valgei po padarymo??? jam tai subręsti reikia labai, ir dar jis netiks toms, kurios nemėgsta žemės riešutų ar chalvos... man originalus receptas netinka valgymui visai, aš dedu migdolų riešutus ir laistau amaretu, va tada man labai skanu lotuliukas.gif
o štai Rugiagėlė deda net du sluoksnius kremo su riešutais, ir jai labai skanu thumbup.gif visos mes su savo skoniu mirksiukas.gif tad išsikepam tortą, paragaujam ir sekančiam kartui koreguojamės skonį pagal savo skonio receptorius 4u.gif

Arrivederici, o su braškėmis aš parašiau receptą gal tik porą puslapių anksčiau ir pjūvio foto idėjau, dar galit pasieškoti torto Margarita ir Glacce torto su braškėmis ir mascarponės sūriu receptų, ten irgi galima braškes sunaudoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 30 gruodžio 2010 - 08:50
QUOTE(mulatux @ 2010 12 29, 18:20)
man tai turtingas kavos tortas siaip riebokas,bet pries mmm tai as jo puse turbut iskart suryciau  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 12 29, 18:24)
iš kur jis Jums riebus aš nesuprantu,

ir aš galvoju g.gif šiaip jei daryt kaip tavo pjūvy tai gal ir riebiai g.gif aš tepu keturis biskvitus, tai kremo sluoksniai plonesni gaunas g.gif tai nieko man ten baisiai riebaus nėr g.gif

QUOTE(mulatux @ 2010 12 29, 18:37)
tai va butent,kad ne jogurtinis,ne vaisinis...o sokoladinis - nu tikras tortas  smile.gif
tik nelabai tinkamas tiems,kas tikisi gaivumo

aš ir nesuprantu kam daryt sviestinius tortus ir tikėtis kad bus gaivus g.gif juk sviestas tai ir yra riebalas biggrin.gif

QUOTE(Cosette @ 2010 12 29, 19:11)
2. Ar tiktų vafliams pertept kavos kremas iš "Turtingo kavos torto"? (man atrodo, kad labai skanu būtų, tik įdomu ar pilt tiek kavos, kiek numatyta? )

pilk smile.gif manau tiktų labai wub.gif tik pradžioj nereiktų į šaldytuvą gal dėt, kad pirma vafliai suminkštetų ir čiut pasigertų..o paskui jau įdėt į šaldytuvą pilnam sustingimui g.gif ir plonai reiktų tept...

Atsakyti
Vakar isikepiau rafaelui biskvita, bet jie pas mane taiiiiip pakilo, kad vienas lakstas apie 1,5 cm jei ne daugiau, kai visus sudeti tai labai aukstas, o kur dar kremas unsure.gif blink.gif ar cia taip ir turi buti? Ir gal patars kas, siandien pastebejau kad grietinele Rafaelui rytoj paskutine diena galioja. Ar ji dar tinkama jei mes torta ryt valgysim? Gaila butu ismest, bet dar labiau gaila jei tektu ismest visa torta blink.gif unsure.gif Ar rafaelo torciukas labai saldus? Galvoju mazinti sutirstinta piena per pus g.gif Oi kiek klausimu, bet buciau labai dekinga jei kas nepatingetu atsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 12 30, 09:29)
Vakar isikepiau rafaelui biskvita, bet jie pas mane taiiiiip pakilo, kad vienas lakstas apie 1,5 cm jei ne daugiau, kai visus sudeti tai labai aukstas, o kur  dar kremas  unsure.gif  blink.gif  ar cia taip ir turi buti? Ir gal patars kas, siandien pastebejau kad grietinele Rafaelui rytoj paskutine diena galioja. Ar ji dar tinkama jei mes torta ryt valgysim? Gaila butu ismest, bet dar labiau gaila jei tektu ismest visa torta  blink.gif  unsure.gif  Ar rafaelo torciukas labai saldus? Galvoju mazinti sutirstinta piena per pus  g.gif  Oi kiek klausimu, bet buciau labai dekinga jei kas nepatingetu atsakyt  4u.gif

jau bijau ir patarinėti, bet man jis nėra per daug saldus, vidutinio saldmo kaip ir bet kuris kitas tortas, dėl grietinėlės irgi nepergyvenk, viskas jai ok, tepk ir valgykit drąsiai...o biskvitai gi pasislėgs nuo kremo, ir 1,5 cm čia jau nėra labai storai blush2.gif aš mėgstu kiek biskvito, tiek kremo blush2.gif
Atsakyti
Mano rafaelo biskvitai irgi kepdami issipute, bet istraukti ciu ciut pakrito. Aukstis manau apie 1.2cm. Bet neatrodo man jie per stori bigsmile.gif

Olesta, valgem snikersa uz geros paros laiko, tai buvo skanus bet ne tiek skanus kaip valgomas dar uz vienos paros. Gal pastovejas tris paras butu isvis idealus blush2.gif
Atsakyti
3 parą geriausiu atveju jis tik valgomas, neišlaukėt brandumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 30, 12:02)
jau bijau ir patarinėti, bet man jis nėra per daug saldus, vidutinio saldmo kaip ir bet kuris kitas tortas, dėl grietinėlės irgi nepergyvenk, viskas jai ok, tepk ir valgykit drąsiai...o biskvitai gi pasislėgs nuo kremo, ir 1,5 cm čia jau nėra labai storai  blush2.gif  aš mėgstu kiek biskvito, tiek kremo  blush2.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif O as labai megstu kai buna slapias ir daug kremo bigsmile.gif niam niam rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(convict @ 2010 12 30, 12:31)
Mano rafaelo biskvitai irgi kepdami issipute, bet istraukti ciu ciut pakrito. Aukstis manau apie 1.2cm. Bet neatrodo man jie per stori bigsmile.gif

Na idesiu savo biskvitus ax.gif man tai jie tori, nebent labai sukris kai pertepinesiu biggrin.gif user posted image O kaip su kremu? Jo sociai gaunasi, ar taip skupai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 30 gruodžio 2010 - 11:06
QUOTE(Olesta @ 2010 12 30, 10:42)
3 parą geriausiu atveju jis tik valgomas, neišlaukėt brandumo  4u.gif

Tai va kodel jis man neypatingas buvo blush2.gif
Darysiu antra dubli reiskias ir laikysiu kiek priklauso blush2.gif

Nes nu galvoju gi negali buti kad tiek visom patinka o man va ne doh.gif nors man saldumynai tai patinkaaa rolleyes.gif

Džigė, nerodo jusu nuotraukos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2010 12 30, 00:04)
mums dabar snicersas pats mylimiausias thumbup.gif  super skonis drinks_cheers.gif sekantis eina

drinks_cheers.gif
o Rafaelo, kepiau du kartus tik dariau su migdolais krema kaip Olesta rekomendavo ir galiu pasakyt kas ragavo sake kad laaaaaaabai skabus tortas, pati net neragavau blush2.gif nu nemegstu as kokoso ax.gif , bet ji tiek gyre kad jauciu reiks kada pasidaryt paragaut biggrin.gif
o naujiesiems isbandysiu Ferre roche tortuka, skaiciau daug ivairiu atsiliepimu cia ir pasidare smalsu isbandyti, biskvitus issikepiau, pavyko puikiai viskas pagal recepto normas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 30 gruodžio 2010 - 11:06