QUOTE(mulatux @ 2010 12 29, 18:20)
man tai turtingas kavos tortas siaip riebokas,bet pries mmm tai as jo puse turbut iskart suryciau
QUOTE(Olesta @ 2010 12 29, 18:24)
iš kur jis Jums riebus aš nesuprantu,
ir aš galvoju

šiaip jei daryt kaip tavo pjūvy tai gal ir riebiai

aš tepu keturis biskvitus, tai kremo sluoksniai plonesni gaunas

tai nieko man ten baisiai riebaus nėr
QUOTE(mulatux @ 2010 12 29, 18:37)
tai va butent,kad ne jogurtinis,ne vaisinis...o sokoladinis - nu tikras tortas
tik nelabai tinkamas tiems,kas tikisi gaivumo
aš ir nesuprantu kam daryt sviestinius tortus ir tikėtis kad bus gaivus

juk sviestas tai ir yra riebalas
QUOTE(Cosette @ 2010 12 29, 19:11)
2. Ar tiktų vafliams pertept kavos kremas iš "Turtingo kavos torto"? (man atrodo, kad labai skanu būtų, tik įdomu ar pilt tiek kavos, kiek numatyta? )
pilk

manau tiktų labai

tik pradžioj nereiktų į šaldytuvą gal dėt, kad pirma vafliai suminkštetų ir čiut pasigertų..o paskui jau įdėt į šaldytuvą pilnam sustingimui

ir plonai reiktų tept...