QUOTE(Asseni @ 2011 01 08, 15:49)
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 08, 17:50)
Vis ne kaip visiems
man tik staciakampej be kupros gaunasi 
Per karta niekad neiskeps normalus biskvitas, nes sis yra sunkokas, todel i 4 dalis neis padalint...
As nuo Asseni viena skirtinga dalyka tik darau, kad dedu nubraukta sauksta sodos.
Per karta niekad neiskeps normalus biskvitas, nes sis yra sunkokas, todel i 4 dalis neis padalint...
As nuo Asseni viena skirtinga dalyka tik darau, kad dedu nubraukta sauksta sodos.
na, aš visad per kartą kepu, nupjaunu viršūnę ir gaunasi 4 biskvitai, visad, tik noriu, kad nereikėtų nei kiek nupjauti
Papildyta:
QUOTE(margaritka25 @ 2011 01 08, 18:07)
Sveikos,
Norejau pasiteirauti ar galeciau sitam tortui( DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR RIEŠUTŲ TORTAS ),visus produktus deti per puse,nes mums 2asmenims 6kg tortas per didelis.?gal siek tiek kvailas klausimas,bet nesu eksperte tortu kepime,tik pradedanti.
(sis tortas yra 3temoje).
Norejau pasiteirauti ar galeciau sitam tortui( DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR RIEŠUTŲ TORTAS ),visus produktus deti per puse,nes mums 2asmenims 6kg tortas per didelis.?gal siek tiek kvailas klausimas,bet nesu eksperte tortu kepime,tik pradedanti.
nesu profesionalė ir aš, bet, manau, bet kokį tortą galima daryti iš pusės, iš trečdalio, iš ketvirtadalio normos... tik atitinkamai mažinti visų produktų kiekius....
labukas kepejos
Gal kuri turit torto "PURIENA" receptuka? Labai jis man skanus, bet pati nerandu niekur recepto
Gal kuri turit torto "PURIENA" receptuka? Labai jis man skanus, bet pati nerandu niekur recepto
džiovintų vaisių ir riešutų tortą be abejo galima skelti per pusę
Niu va, pasirodau ir savo tortuka be pavadinimo
Biskvitai rafaelo svajone, kepiau 22cm formoj, 5 biskvitukus (2balti, 2kakaviniai, 1 su aguonom). Pertepimai plakta grietine (kaip kirbes meduciui) su vysniu sirupu ir sviesto - kondensuoto pieno kremas. I sviestinio kremo sluoksni dejau daug lazdynu riesutu. Puostas grietinele

Pjuvio foto labai prasta, nes neturejau padorios galimybes zaist su fotiku
Biskvitai rafaelo svajone, kepiau 22cm formoj, 5 biskvitukus (2balti, 2kakaviniai, 1 su aguonom). Pertepimai plakta grietine (kaip kirbes meduciui) su vysniu sirupu ir sviesto - kondensuoto pieno kremas. I sviestinio kremo sluoksni dejau daug lazdynu riesutu. Puostas grietinele

Pjuvio foto labai prasta, nes neturejau padorios galimybes zaist su fotiku
jetuuusssssssss koks pjūvissssssssss
noriu jo jau dabarrrrrr
ar gerai supratau, dėjai du kremus, grietinės ir atskirai sviestinį su sirupu??? ne pala grietine su sirupu ir kondensuotas su sviestu, o grietinė nepraskyso nuo sirupo, būk gerutė pakomentuok plačiau, kol dar daug neprirašyta, labai rūpi man dabar tas receptas
QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 21:06)
jetuuusssssssss koks pjūvissssssssss
noriu jo jau dabarrrrrr
ar gerai supratau, dėjai du kremus, grietinės ir atskirai sviestinį su sirupu???
vienas pertepimas buvo sviestas + kondensuotas pienas ir daug lazdyno riesutu, kitas pertepimas plakta grietine su cukrum, citrinos rugstele ir del spalvos ipyliau biskiuka vysniu sirupo, bei pakutis standiklio. Sirupo tebuvo gal saukstas
Kadangi buvo 5 biskvitukai, tai vadinas buvo du sviestiniai ir du grietininiai pertepimai.
Sviestiniam kremui sunaudojau 200g sviesto ir skardine kondensuoto, ir kitam 400g 30proc. riebumo grietines
Biskvitus truputi palaisciau vandenuku su sirupu.
Kaip antras tortukas, del skonio manau labai pavykes
QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 21:12)
Dabar lauksiu jusu foto, nes jus kaip ase siame darbe, tai pjuvis bus n kartu grazesnis
ot
asė, iš tokios pat girdžiu, antrą tortą kepa ir receptus jau kuria, vo čia tai asas
QUOTE(Olesta @ 2011 01 08, 21:24)
ot
asė, iš tokios pat girdžiu, antrą tortą kepa ir receptus jau kuria, vo čia tai asas 
Tiesiog reikejo tortuko, meducio jau nebenorejau po visu svenciu. O kazkada esu kepus rafaelo, ir man labai patiko biskvitukai. O tada ejau per jusu kepejeliu tortuku receptus ir bandziau taikyt
Klausimukas: ar beze kai sustingsta irgi buna toks kietas kietas ir toks pats saldus kaip aisingas?








