Laba vakara gal galit kas tortuka koki pasufleruot kur detusi dziovintos slyvos taip uzsimaniau naujo skonio bet nieko nerandu apart nemedaus torto
cia po pabarimu mano kalusimas gal sukels isteriska jupoka kai kurioms
ieskau ferrero tortuko, tai bent kelintoj temoj pasakykit, googlius nieko neparode, tik kai kuriuos atsiliepimus apie skoni matyt nakti jau smegenys nebeveikia
ieskau ferrero tortuko, tai bent kelintoj temoj pasakykit, googlius nieko neparode, tik kai kuriuos atsiliepimus apie skoni matyt nakti jau smegenys nebeveikia
QUOTE(julioske @ 2011 01 08, 00:53)
cia po pabarimu mano kalusimas gal sukels isteriska jupoka kai kurioms
ieskau ferrero tortuko, tai bent kelintoj temoj pasakykit, googlius nieko neparode, tik kai kuriuos atsiliepimus apie skoni matyt nakti jau smegenys nebeveikia
ieskau ferrero tortuko, tai bent kelintoj temoj pasakykit, googlius nieko neparode, tik kai kuriuos atsiliepimus apie skoni matyt nakti jau smegenys nebeveikia
nu gis pirmam sios temos psl
cia http://www.supermama...;#entry40086129
o cia pataisymas http://www.supermama...;#entry40286458
che che, paciai juokinga, reik jau eit miego, bet laukiu kada alkanoidas pabus misinuko, tai ir varvinu akis.... aciu
QUOTE(Rueta @ 2011 01 07, 22:57)
Laba vakara gal galit kas tortuka koki pasufleruot kur detusi dziovintos slyvos taip uzsimaniau naujo skonio bet nieko nerandu apart nemedaus torto
džiovintų vaisių ir riešutų torte pagal Asseni 5 tortų temoj yra racepte džiovintų slyvų, ir nepamenu kieno bet toks šokoladinis šokoladinis su romu ar su kuo ten tortas, tai ten irgi lyg su džiovintomis slyvomis...reikia receptus praversti...
Džiovintos slyvos (pjaustytos gabaliukais arba sutrintos trintuvu, pagardintos romu ar konjaku arba be) tinka į bet kokį šokoladinį kremą, į šviesų kremą dedant sutrintas gaunasi negraži spalva, geriau pjaustytas
sakykit, koks napoleonas pats skaniausias? kiek skaičiau, vis kepamas asseni iš vaikystės. nepamenu, ar rugiagėlė26 ar kas, kepa šio torto lakštus, o pertepimą mišelės napoleono? gal galite patikslinti ... ačiū
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 08, 10:58)
sakykit, koks napoleonas pats skaniausias? kiek skaičiau, vis kepamas asseni iš vaikystės. nepamenu, ar rugiagėlė26 ar kas, kepa šio torto lakštus, o pertepimą mišelės napoleono? gal galite patikslinti ... ačiū
taip,rugiagele26
napoleonas su rududu
napoleono foto
QUOTE(Solen @ 2011 01 08, 12:32)
ačiū labai, taip, šitas...
gal kas žinote, ar 28 cm skersmens formoje snikers svertų 5 kg su mmg papuošimu ir ar jo užtektų 17-ai svečių?
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 08, 13:27)
ačiū labai, taip, šitas...
gal kas žinote, ar 28 cm skersmens formoje snikers svertų 5 kg su mmg papuošimu ir ar jo užtektų 17-ai svečių?
gal kas žinote, ar 28 cm skersmens formoje snikers svertų 5 kg su mmg papuošimu ir ar jo užtektų 17-ai svečių?
kai laiva snikersini dariau, tai is vienos normos padarytas korpusas su mase svere 2,800 kazkur
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 08, 12:27)
ačiū labai, taip, šitas...
gal kas žinote, ar 28 cm skersmens formoje snikers svertų 5 kg su mmg papuošimu ir ar jo užtektų 17-ai svečių?
gal kas žinote, ar 28 cm skersmens formoje snikers svertų 5 kg su mmg papuošimu ir ar jo užtektų 17-ai svečių?
Svertu 5 kg tikrai. Kepiau snikersa 28 cm formoje , is pilnos normos . Gavosi vienas lakstas, kuri perpjoviau pusiau ir padalinau i puslankius. T.y. gavosi 4 pusiniai biskvitai. Dariau sumustini su ikrais. Tai va 28 cm puse torto svere 2.5 kg. Tai pilna reiktu kepti is 2-os normos, bus tikrai 5 kg. su papuosimu. Bet 17 sveciams cia bus per daug. As kepciau 24-ka
Bet siaip 28-tukui gal uztektu ir 1.5 normos, nereikia dvigubos, nes pas mane gan aukstas gavosi tas pusinis tortas. Is 1.5 normos butu kiek lakstai plonesni
Aciu paneles uz pagalba truputi radau rusu forume neblogu tik jau man problema su rusu teks pavarkti kol issiversiu bet tikrai ka nors sugalvosiu
taip 28 skersmens is vienos porcijos apie 2,5kg iseina
taip 28 skersmens is vienos porcijos apie 2,5kg iseina