gal gali permesti į m.jolanciukas@gmail.com tada patalpinčiu į šią temą, kad ir kitos galėtų matyti raštelį, ir nereikės tada 10 postų skaityti su prašymais atsiųsti
super Rife
gražus megztuko ažūrinis raštelis
gal gali permesti į m.jolanciukas@gmail.com tada patalpinčiu į šią temą, kad ir kitos galėtų matyti raštelį, ir nereikės tada 10 postų skaityti su prašymais atsiųsti
čia gražiojo Rifės macherinio megztuko schemutė
QUOTE(Rife @ 2006 04 21, 17:29)
Parašykit savo e-mailą įmesiu raštelį.
LABAS AS IRGI NORECIAU SIO RASTELIO
Papildyta:
ATSIPRASAU NEPASTEBEJAU MANIAU KAD TAI VISA KITAS ,PAVEKSLELIS VISAI NEPANASUS I RIFES MEGZTUKA
QUOTE(Palergonija @ 2006 04 21, 16:05)
Aš be žodžių, toks nuostabus darbelis, mezgėja verta didižiausių pagyrų už kruopštų ir neįtikėtinai gražų darbą
Čia dar tuo pačiu raštu, kaip ir Rifės megztukas, apsiaustas. Turėtų būti gražus ir iš kokios moheros:

Raštas mezgasi ir gerojoje pusėje ir išvirkščiojoje
Turiu problemą.....
Patarkit, a?
Gal pamėgink su i ndų plovikliu , tik nepripilk daug ir skalbk rankomis. Tiesą pasakius, megztuko nesu taip skalbusi , bet kostiumėlį tai teko , nes kitaip neišsiskalbė riebalų dėmės , naudojau ''Fairy''. Ir dar vienas patarimas , mocherinių mezginių neskalbk su skalbimo mašina , nes gali sugadint megztinį , aš jau taip pasimokiau . Skalbk rankomis lengvai paspaudydama ir negręžk , o tik nuspausk , po to patiesk ant rankšluoščio , suvyniok į ''dešrą '' ir truputį paspaudyk.Džiovinti patiestą ant rankšluoščio .
Dar mocherą gerai skalbti su šampūnu , bet kad nebūtų 2 in1 . geriausias tas nebrangus lietuviškas.
Ačiū, Bazuka,
Paprastai aš tik rankomis ir skalbiu, bet čia tokia situacija, kad
Po rankinio skalbimo nieks nepasikeitė, o mašininis skalbimas, tai tik gležni teliuskavimai ir jokio gręžimo
- nei vienas megztinis dar nesugadintas. Apie "Feiry" taip pat galvojau, tik laukiau patvirtinimo
DĖKUI BAZUKA
P.S. Išsiaiškinau, kad skalbta "Lenore"
, tad patariu visoms skalbalus naudoti tik pagal paskirtį
Paprastai aš tik rankomis ir skalbiu, bet čia tokia situacija, kad
DĖKUI BAZUKA
P.S. Išsiaiškinau, kad skalbta "Lenore"