Įkraunama...
Įkraunama...

Baumatic buitinė technika

Mes pirkom BAUMATIC dujine kaitlente ir elektrine mont. orkaite, nezinau ar koks brokas ar kas, bet orkaites tai tikrai nepirkčiau doh.gif Turim beveik metus, jau kelis kartus vos nežliubmiau, taip pikta negaliu.. Va dabar kaip tik višta kepa, keliose vietose dar balta, bet keliose vietose jau padegė, nes nespejau laiku apverst, nors kepa 175 temp.
Ir pastoviai sitaip - reikia iš akių nepaleist, kaip kažkas rašė,pyragas vienoj vietoj visada daugiau paskrunda. Be to, labai skystis kaupiasi jei kokia mėsą kepi, automatiškai apačia blogai kepa nes skystyje mirksta, viršus daugiau dega, taigi reikia vartyt doh.gif Nu man jau kantrybė baigias, anksčiau turėjom BEKO elektrinę - jokių problemų, įdėjai ir ištraukei, o čia tai..
Vienu žodžiu, aš matau tik trūkumus, viduj kepa netolygiai, sumažini ugnį - nekepa, padidini - dega. Be to, dar ventiliatorių išsuko vyras, galvojom dėl to kad jis pučia orą labiau dega, bet nepadėjo, vis tiek tas pats...
Tikrai keisiu į kitą verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-aura: 06 gruodžio 2008 - 14:21
Sveikos,
keliu tema i virsu ax.gif

norejau pasiklausti apie Baumatic indaplove BDW 15. As ja tik karta naudojausi ir kazkaip man cia nevisai gerai isplove. Cia musu pirma indaplove, todel visko gerai nezinau, o dar pakeliui ir indaploves instrukcija pameciau doh.gif tai suspaudziau visus mygtukus is eiles, plove kokia valandele, na irankiai ir stiklines nera labai svarus teko perskalauti rankomis doh.gif tai jei taip kaskart reikes, tai kam tada ta indaplove reikalinga unsure.gif

kokias jus priemones naudojate, kad gerai plautu.... gal man cia del priemoniu prastai isplove.... as dejau viena Calgonit powerball tablete. Indaplove nebuvo perpildyta, ji gana didele, sudejau sios dienos pusryciu ir pietu indus, o mes esam 3. Dejau pirma programa, kur nupaisytas puodas ir lekste (na i lekste panasus uzlenktas bruksnelis).

sakykit kaip jums plauna Baumatic indaplove, ar esate patenkintos, kuria programa jungiate ir kodel (pameciau instrukcija tai nezinau, ka jungti) ir kokias priemones naudojate, kad indai tikrai svarus butu.

Is anksto dekoju.
Atsakyti
kaip ten tie Baumatic indaplovių modeliai BDW 14-15-16 ???? gal kas turit, patarkite.
Atsakyti
O kieno yra si firma? Kas gamina?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2011 01 27, 00:07)
O kieno yra si firma? Kas gamina?

Kiniečiai.
Atsakyti