Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(smegenys @ 2010 12 22, 11:15)

Papildyta:
O namo kvadratura jusu kokia? g.gif

Namo kvadratura 170, o sildomo apie 100 kvadratu, net garaza truputuka sildom mirksiukas.gif

Indruciuk, grazios durys ir apvadai, bet bute irgi turejom tokias, tai as kaip Kristal minejo vaiksciojau su slapiom servetelem ir turedavau is tu tarpuku dulkes valyti, tai dabar tikrai tokiu nedejau, nes laiko neber tiek idealiai svarai palaikyti rolleyes.gif Bet man tai tikrai labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 22, 10:42)
Labai gražu  wub.gif , bet aš asmeniškai dar pagalvočiau ar praktiška bus prižiūrėti  ax.gif dabar  bute yra vieno durys su langiukais o kitos nelygios su tokiais iškilimais, o tai kai reik ten dulkes valyt nuo tų kantukų  doh.gif

dėl grožio galima pasiaukoti, bet kai pagalvoju kad ne jaunyn  lotuliukas.gif tai norisi kuo mažiau papildomų darbų  lotuliukas.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 12 22, 10:58)
Indruciuk, grazios durys ir apvadai, bet bute irgi turejom tokias, tai as kaip Kristal minejo vaiksciojau su slapiom servetelem ir turedavau is tu tarpuku dulkes valyti, tai dabar tikrai tokiu nedejau, nes laiko neber tiek idealiai svarai palaikyti  rolleyes.gif  Bet man tai tikrai labai labai grazu  wub.gif

nu va kaip skirtingai biggrin.gif biggrin.gif as tuos filingavimus rinkausi butent is praktiskosios puses - jie daugiausiai hotizontalus, tai nelabai juose dulkes ir uzsilaiko biggrin.gif ir duris rinkausi,ka butu kuo maziau vertikaliu filingu ir stiklajuosciu- vat cia tai tikrai dulkes kaupiasi(turiu 2 a le senovines komodas su raiziniais ir staliuka doh.gif ) mirksiukas.gif dabar pas mane durys su 10 langiuku biggrin.gif ir nera jokios bedos- nieko as netupineju aplink jas- su siurblio antgaliu- sepetuku nusiurbei kada pro sali eidamas ir ramybe thumbup.gif as praktiskai viska siurbiu- ir grindis, ir plyteles, ir su sepetuku tuo tv ir wc ir palanges ir tas komodas.. na ir, zinoma, veliurinius savo baldus nuostabiausius doh.gif biggrin.gif siurblys retai kada spintoj stovi- visada koridoriui,budejimo rezime, nes pastoviai is kazkur trupiniu yra- musiet jau mums senatve su MB, smelis is siknu byra biggrin.gif
Papildyta:
Kristal, o kokias tu duris tu turi nusiziurejusi g.gif
As pradzioj statybu irgi sakiau desiu viska kas praktiska, o eigoj, ziuriu, atsiranda vis daugiau ne praktisku, bet graziu dalyku biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(smegenys @ 2010 12 22, 10:15)
Durys grazios, o jei ne paslaptis kokios ten kainykes tu duru, nes pazistamas statybos darbu vadovas sake, kad normalios medines durys kazkur apie 1000Lt.? g.gif

mes ne is cia kur nuoroda idejau duris imsim,tik kaip pvz idejau 4u.gif su visais montavimais mums panasia kaina ir iseis 4u.gif
Atsakyti
Indruciuk, o pas jus jau grindys sudėtos?
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2010 12 22, 12:28)
Indruciuk, o pas jus jau grindys sudėtos?

jau siandien antra auksta turetu baigti 4u.gif o kas?
Atsakyti
tai taip ir supratau, kad jau apie duris kalbi smile.gif (durų spalvą pagal ką derinsi ar nederinsi?)
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2010 12 22, 12:31)
tai taip ir supratau, kad jau apie duris kalbi smile.gif (durų spalvą pagal ką derinsi ar nederinsi?)

pagal grindis 4u.gif

siaip. tai labai uzsivelinom su pakopu ir duru uzsakymu, reikejo jau kazkur pries menesi uzsakyti doh.gif nu bet pirmas namas- nugriovimui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 22 gruodžio 2010 - 11:34
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 22, 13:32)
nu bet pirmas namas- nugriovimui  biggrin.gif  biggrin.gif

negaila būtų cray.gif cray.gif cray.gif cry.gif
man dar iki durų labai toli topsecret.gif tik renkuosi informaciją apie viską, nes kadangi žinau MB būdą, tai jis bet kada gali staigiai visko užsimanyti: kokios durys, kokios grindys, kokios plytelės ir pan. doh.gif viską gi reikės pirštu parodyt hihihi.gif o ieškojimuose dalyvaut tingi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 22, 13:27)
tik renkuosi informaciją apie viską, nes kadangi žinau MB būdą, tai jis bet kada gali staigiai visko užsimanyti: kokios durys, kokios grindys, kokios plytelės ir pan.  doh.gif viską gi reikės pirštu parodyt  hihihi.gif  o ieškojimuose dalyvaut tingi  lotuliukas.gif

Net ant sirdies ramiau pasidare smile.gif , maniau mano vienos toks greituolis... Mes tik sklypo pirkima derinam - as jau domiuos viskuo ir nuorodas kolekcionuoju biggrin.gif blush2.gif ..
Atsakyti
Gal nesupyksit blush2.gif pabandysiu pirmą kartą foto įkelt

user posted image
Papildyta:
fotonuotrauka iš interneto platybių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 22, 15:12)
Gal nesupyksit  blush2.gif  pabandysiu pirmą kartą foto įkelt

user posted image
Papildyta:
fotonuotrauka iš interneto platybių  4u.gif

grazu,mano stiliaus bustas...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Pasirodau trumpam. Didžioji vis dar ligoninėj, šįryt vėl temperatūra užkilo, o jau tikėjomės rytoj namo keliaut verysad.gif Dabar vargu, ar bepavyks verysad.gif O taip nesinori švęsti ligoninėj. Pargrįžau trumpam namo vešim mažąją pas gydytoją, nes irgi kosinėja, baisu darosi, kad irgi iki rimtesnio neprisižaistume...

RK buvo kažkurią dieną pas mane užsukusi, tai persikraustė jie ir kol kas gyvena be ryšio, neapsisprenžia kokį internetą imt.

Beje, merginos, kurios mūsų kvartale gyvenat ir dujas norit įsivest, tai kreipkitės greičiau į Lietuvos dujas, nes jie iki balandžio mėn renka paraiškas ir kad įvestų į kvartalą dar kažkiek trūksta abonentų.

Gavau tokį laišką iš dujų, mums neaktualu (geoterminiu kūrenam), bet, sakau paviešinsiu, gal kitoms ar kitų kaimynams reikia...Tos kurios tik sklypus ar nebaigtus statyt namus turi matyt šios informacijos negauna.

Taip pat dėl teo šviesolaidinio interneto, telefono ar gala TV, jei kam reikia, kreipkitės į Teo, kad įvadus į sklypą padarytų, nes dabar vedžioja...

Būkim pilietiški 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 22 gruodžio 2010 - 14:52
QUOTE(*Kristal* @ 2010 12 22, 14:12)
Gal nesupyksit  blush2.gif  pabandysiu pirmą kartą foto įkelt

kaip įdomiai, nėra grindjuosčių g.gif Ar tai praktiška, kaip jūs manote?

Kaip būtų gerai kad mūsų ribose būtų teo šviesolaidinis (ar bevielis) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 22 gruodžio 2010 - 15:37