QUOTE(kasiopeja @ 2011 01 12, 14:14)
Svetainėje yra didelis atviras židinys. MB šilumos taupymo sumetimais (na ir kad nereiktų iki vidurio nakties laukti kol malkos sudegs, kad galėtum sklendę užstumti) nori dėti kapsulę. O man gražiau atvira ugniavietė. Taip ir blaškomės kolkas...
man labai svarbu grozis, todel namu kurimas nuo to ir prasideda - renkames dazniausiai tai, kas grazu, o vat tiksliai numatyti, kas, kur ir kaip bus patogu, ne visada iseina

. Veliau islenda nepatogumai. As asmeniskai esu labai nepakanti nepatogumams, todel dazniausiai, anksciau ar veliau priimu sprendima - keisti!
QUOTE(Kisinka @ 2011 01 12, 18:49)
...kai lubos 2,5m tai i sios namucius labai daug reikia fantazijos ideti, kad sukurti toki jaukuma ir stiliu...
kodel as i auksti visada atkreipiu demesi? Ogi todel, kad tai galiu palyginti kone kas diena. Dabar gyvename senos statybos name su 3,5m aukscio lubomis, o kai nuvaziuoju i nauja nama - atrodo lubos (2,6m) tuoj uzgrius ant galvos. Ka bedarytum, ir sviestuvai kokiu noriu netinka, ir uzuolaidos ne taip graziai atrodo, ir lubu apvadai dar labiau jas suzemina....
QUOTE(kasiopeja @ 2011 01 13, 11:04)
*Man irgi dažnai taip būna, pamatau ir žinau, kad čia
mano daiktas
Perkame mes senus baldus ir tikrai nebijau dėl jokios energijos. Gal esu nejautri tokiems dalykams

Nors vyras juokauja, kad ta energija, kuri yra manyje pačioje bet kokį blogą palikimą senuose balduose užmuštų. Tai vat ir nežinau...
*nemėgstu tapetų
*as jautri

. Todel isigydama naudota daikta tiksliai jauciu, tinka jis man ar ne, kaip ir zmones...
Daiktai igyja energija, tampa tarsi gyvi, todel ir jauciasi, ar ta energija sutampa su tavaja, ar ne. Patys daiktai, taip pat jaucia, jei jiems negerai - jie paprasciausiai sugenda, suluzta, suduzta.
* sutinku visiskai, bet cia juk silkas, o ne popierius

!