Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

o kodel sofos - ne? ax.gif medziagini daikta tai taip, sunku isvalyti, isvedinti ir pan... Bet cia tas pats kaip masina deveta pirkti, nusipirkau va su odiniu salonu, nu ir vargstu, yra kvapas kazkoks ir jokie valymai nepadeda...

Apie veidrodzius esu girdejusi. taip pat ir apie ne musu tikejimo daiktus, na, pvz visokias budos statuleles ar piramides ir t.t.
Atsakyti
na turbut visi zino kiek zmogus ant sofos praliaidzia laiko biggrin.gif, tai kazkaip nelabai as noreciau po 30 ar 40 metu praleistoje kazkenoje sofoje jaukiai isitaisiti schmoll.gif, sakau nebent pakeisti visas spyruokles paralona ir gobelena ir tt (sorry uz gram. klaidas) 4u.gif

gal kas pades rasti tokius tapetus http://www.aliexpres...holesalers.html
pigiau , nebutinai su tokiu piesiniu, bet kad butu ranka tapyti ant silko ir kad piesinis nekartotusi, nes cia tai uz metra kaip supratau bus 50$ , o ne uz rulona doh.gif, visas parduotuves apiejau, bet nieko panasaus pas mus nera doh.gif turbut reikes is cia pirkti
Atsakyti
tapetai tai superiniai, galvoji klijuoti visa kambari ar dali sienu?

Atsakyti
na siaip tik viena siena ir noreciau virtuveje stai tokiu http://www.aliexpres...wallpapers.html , man jie tokie skanus atrodo biggrin.gif , bet dar tiksliai neapsisprendem del piesinio, o tu pateikiau kaip pavizdi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisinka: 12 sausio 2011 - 20:43
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 12, 19:17)
ar nebijot, kad seni daiktai yra sugere daug energijos buvusiu savininku, galbut ne visada geros...

Tai ir nauji daiktai yra sugėrę jų gaminusių meistrų energijas... kąžin, ar visada geras...
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2011 01 12, 21:17)
pigiau , nebutinai su tokiu piesiniu, bet kad butu ranka tapyti ant silko ir kad piesinis nekartotusi, nes cia tai uz metra kaip supratau bus 50$ , o ne uz rulona doh.gif, visas parduotuves apiejau, bet nieko  panasaus pas mus nera doh.gif turbut reikes is cia pirkti

ranku darbo silkiniai tapetai po 50usd/m2 cool.gif NICE
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 01 12, 21:59)
ranku darbo silkiniai tapetai po 50usd/m2 cool.gif  NICE

Ale rimtai daug...

Mes galvojam det kilimine danga i miegamaji, kremine vienspalve (jei nepersigalvosim).
Senukuose ir Ermitaze nieko gero, o kur dar galim ieskot, uz ne kosmine kaina, na iki 50lt/kv.m.

Diskutavot apie spalvas, tai man patinka sodrios, "nenuplautos". Viena pvz turiu issikirpus, tai nufotkinsiu gal ryt.
Atsakyti
Dubingiuose gal Klaipėdoj yra dangų?
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2011 01 12, 17:41)
turiu gana daug tokiu daiktu bei baldu, vertingu ir repliku is prancuzijos ir kitu saliu, man tai patinka tokie daiktai su savo istorija , kai pamatai tai jauti nori tu to daikto ar ne, kartais pamatai grazu koki daikta bet ne limpa jis tau nors tu ka, reiskia nemano...

Man irgi dažnai taip būna, pamatau ir žinau, kad čia mano daiktas biggrin.gif
Perkame mes senus baldus ir tikrai nebijau dėl jokios energijos. Gal esu nejautri tokiems dalykams g.gif Nors vyras juokauja, kad ta energija, kuri yra manyje pačioje bet kokį blogą palikimą senuose balduose užmuštų. Tai vat ir nežinau...

Tiesa, mane labiau traukia lietuviški "kaimo" baldai ir stilius. Gal lietuviai savyje neturėjo tiek neigiamos energijos, kad jos pakaktų ir baldams ir dar mes pajustume lotuliukas.gif

P.S. vienintelis ko bijau - kirvarpų. Jos realesnės už piktas dvasias doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2011 01 12, 18:59)
ranku darbo silkiniai tapetai po 50usd/m2 cool.gif  NICE

aš verčiau ieškočiau dailininko, kuris sienas taip išpieštų (nemėgstu tapetų schmoll.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 13 sausio 2011 - 11:17
QUOTE(kasiopeja @ 2011 01 12, 14:14)
Svetainėje yra didelis atviras židinys. MB šilumos taupymo sumetimais (na ir kad nereiktų iki vidurio nakties laukti kol malkos sudegs, kad galėtum sklendę užstumti) nori dėti kapsulę. O man gražiau atvira ugniavietė. Taip ir blaškomės kolkas...

man labai svarbu grozis, todel namu kurimas nuo to ir prasideda - renkames dazniausiai tai, kas grazu, o vat tiksliai numatyti, kas, kur ir kaip bus patogu, ne visada iseina ax.gif . Veliau islenda nepatogumai. As asmeniskai esu labai nepakanti nepatogumams, todel dazniausiai, anksciau ar veliau priimu sprendima - keisti!

QUOTE(Kisinka @ 2011 01 12, 18:49)
...kai lubos 2,5m tai i sios namucius labai daug reikia fantazijos ideti, kad sukurti toki jaukuma ir stiliu...

kodel as i auksti visada atkreipiu demesi? Ogi todel, kad tai galiu palyginti kone kas diena. Dabar gyvename senos statybos name su 3,5m aukscio lubomis, o kai nuvaziuoju i nauja nama - atrodo lubos (2,6m) tuoj uzgrius ant galvos. Ka bedarytum, ir sviestuvai kokiu noriu netinka, ir uzuolaidos ne taip graziai atrodo, ir lubu apvadai dar labiau jas suzemina.... doh.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2011 01 13, 11:04)
*Man irgi dažnai taip būna, pamatau ir žinau, kad čia mano daiktas  biggrin.gif
Perkame mes senus baldus ir tikrai nebijau dėl jokios energijos. Gal esu nejautri tokiems dalykams  g.gif Nors vyras juokauja, kad ta energija, kuri yra manyje pačioje bet kokį blogą palikimą senuose balduose užmuštų. Tai vat ir nežinau...

*nemėgstu tapetų  schmoll.gif

*as jautri biggrin.gif . Todel isigydama naudota daikta tiksliai jauciu, tinka jis man ar ne, kaip ir zmones...
Daiktai igyja energija, tampa tarsi gyvi, todel ir jauciasi, ar ta energija sutampa su tavaja, ar ne. Patys daiktai, taip pat jaucia, jei jiems negerai - jie paprasciausiai sugenda, suluzta, suduzta.

* sutinku visiskai, bet cia juk silkas, o ne popierius bigsmile.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 13 sausio 2011 - 11:51
As iskovojau name 2.8m lubas svetaineje, bet ant aukstesniu mano taupuolis vyras/buhalteris a niekaip nepasirase silumos sumetimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 13 sausio 2011 - 11:45
QUOTE(Kisinka @ 2011 01 12, 21:17)
pigiau , nebutinai su tokiu piesiniu, bet kad butu ranka tapyti ant silko ir kad piesinis nekartotusi, nes cia tai uz metra kaip supratau bus 50$ , o ne uz rulona doh.gif, visas parduotuves apiejau, bet nieko  panasaus pas mus nera doh.gif turbut reikes is cia pirkti

Pamacius tokius tapetus man iskart smalsu pasidare: jei planuojate jais klijuoti kad ir tik viena siena (tarkim jos plotis 4m x aukstis 2,70m =~10m) tai sienai paklosite 2,600lt., o jei dar ir virtuvei- tai du kart tiek g.gif
Jei tiek galite skirti dviem sienoms ir tai yra ne siaip grazus, o ispudingi tapetai, tai kokius tada planuojate rinktis baldus, uzuolaidas, kilimus, sviestuvus ir kitus interjero akcentus? Juk Jotules komplekto ar sekcijos is SBA prie tokiu tapetu napastatysite smile.gif

Kaip planuojate juos "ireminti", nes juos beveik galima prilyginti paveikslui?

Ar interjera kursite patys, ar pavesite interjero dizaineriui, nes su tokiais tapetais reikia moketi elgtis/orientuotis, kad jie neprarastu savo zavesio?

Ir apskritai i koki interjera orientuojates? Tikra klasika ar modernia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 sausio 2011 - 12:03