Tai iš vonios galima į koridorių daryt išėjimą gal?
QUOTE(Aga @ 2011 01 16, 00:44)
tikriausiai jau visa santechnika isvedziota ir nebepakesi vietu.
Tumba ispudinga tokia

QUOTE(Aga @ 2011 01 16, 00:44)
Vonia papiesiau, nebeiseis. (O kur tumba tada deciau

QUOTE(Iriska @ 2011 01 16, 00:49)
tikriausiai jau visa santechnika isvedziota ir nebepakesi vietu.
Tumba ispudinga tokia
Beje viska konteineriais plukdete? 
Tumba ispudinga tokia

Jo, isvedziota viskas, liko spakliuot ir dazyt. Vonia dazysim (nes norimos plyteles ne musu kisenei dabar), tik duso vidu aisku isdesim plytelemis.
Mes nama tai nuo antro galo pradejom

Jo, konteineriais.
Įspūdinga komoda, jaučiu ir likę baldai įspūdingi
labai noris pamatyt galutinį variantą.

QUOTE(Aga @ 2011 01 16, 01:00)
Įspūdinga komoda, jaučiu ir likę baldai įspūdingi
labai noris pamatyt galutinį variantą.

Na ispudingoka

Po ranka dar buvo foto lovos (foto daryta dar pardej, o kur dejau foto ant betono, nelabai mates jos):

Eina sau
o aš anoj fotkėj maniau kad ten odinės viena prieš kitą dvi sofos, ant šitos lovos

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 16, 00:38)
Tai jus projekta gaminat dabar?
Pas mus siaures rytai, jauciu nieks prie duru neaugs
Pas mus siaures rytai, jauciu nieks prie duru neaugs

Dar tik deliojames/paisomes ir laukiam sklypo dokumentu, o nama vizijose jau matau kaip ir tu - jau beveik jame ir gyvenu

Jei rinktis jautres gelytes, tai gal ir neaugs, bet reik pasidometi atsparesnemis.
Man namo aplinka ne ka maziau svarbi kaip ir pats namas, jo interjeras.
As nesu megeja raibu gelynu su daug smulkiu skirtingu margaspalviu geliu ir astriu spygliuociu, man labiau patinka grazios formos, zaluma ir viena ar dvi ziedu spalvos, todel i savo sarasus pirmiausia itraukciau buksmedzius, tujas, rododendrus, hortenzijas, melsves, astilbes, arunkus, daugiamecius astrus ir t.t.
Sitoj srityje manau neblogai orientuojasi ar domisi Kasiopeja ir Vida777

Jei zemes plotelis butu didesnis tai pasvajociau ir apie koki viena kita platana

QUOTE(Aga @ 2011 01 16, 01:12)
Eina sau
o aš anoj fotkėj maniau kad ten odinės viena prieš kitą dvi sofos, ant šitos lovos 

Nu labai ten buvo nekokybiska foto

Pasirodo kompe turiu foto dar keliu dalyku, cia intike susiradau pagal pavadinimus ant deziu, kad nepamirst ka turim

Dukrytes baldai (tik daliu tiek, kad uzteks 2 vaiku kambariam):

Musu vonios kriaukles:

Mazojo tuliko kriaukle:

QUOTE(mamagabi @ 2011 01 16, 01:19)
Dar tik deliojames/paisomes ir laukiam sklypo dokumentu, o nama vizijose jau matau kaip ir tu - jau beveik jame ir gyvenu
Jei rinktis jautres gelytes, tai gal ir neaugs, bet reik pasidometi atsparesnemis.
As nesu megeja raibu gelynu su daug smulkiu skirtingu margaspalviu geliu ir astriu spygliuociu, man labiau patinka grazios formos, zaluma ir viena ar dvi ziedu spalvos, todel i savo sarasus pirmiausia itraukciau buksmedzius, tujas, rododendrus, hortenzijas, melsves, astilbes, arunkus, daugiamecius astrus ir t.t.
Pataisykit jei klystu
Jei zemes plotelis butu didesnis tai pasvajociau ir apie koki viena kita platana
bei keleta dekoratyviniu klevu, liepu, guobu. Megstu ir maumedzius.
[

[
As irgi piesdama jau jame gyvenau

Visus pvz. issisaugojau, visus pavadinimus uzsirasiau

QUOTE(mamagabi @ 2011 01 16, 00:19)
pritariu is visos sirdies

kalbant apie namo isore, gal kuri susidurete ir galit rekomenduot, kur galima butu uzsisakyt metaline prancuzisku balkoneliu tvorele? Kadangi musu namas paveldo zonoj, tai visokie jau pagaminti variantai netinka arba bent jau as kazkaip neaptikau mums tinkamo. Mums reikia prisiderint prie senuju mediniu Kauno namu stiliaus...