Na, ateinu ir as su dallim savo Kalediniu dovanu Skirtukas, su kuriuo laaabai daug vargau del neryskios schemos ir konvertuotu spalvu... Nemazai teko improvizuoti Pirma mano apvilkta knygute Kita diena dar viena apvilkau, tik ta pamirsau nufotografuoti Su MTSA kaciuku buvo, labai jie grazus man Sakyciau ne taip sunku buvo, kaip tikejausi Na ir ireminti diedukai seneliams, kurie ne is karto suprato, kad cia issiuvinetas paveiksliukas
Koks nuostabus dovanų paradas Net negaliu išskirti kurios nors vienos, visos nepakartojamos ir tikiuosi nudžiugino jūsų artimuosius Aš irgi pasirodysiu su savo siuvinėtomis raidelėmis, kurias užsiuvau ant rankšluosčių ir padovanojau per Kalėdas Ir pasigirsiu savo Kalėdų senelio dovana Iki šiol naudojau manikiūrines žirklutes, tai labai džiaugiuosi gavusi tikras siuvinėjimo žirklutes
Koks nuostabus dovanų paradas Net negaliu išskirti kurios nors vienos, visos nepakartojamos ir tikiuosi nudžiugino jūsų artimuosius Aš irgi pasirodysiu su savo siuvinėtomis raidelėmis, kurias užsiuvau ant rankšluosčių ir padovanojau per Kalėdas