Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(casolin @ 2010 12 30, 19:25)
Aciu, Dzeine 4u.gif
Is taves as tuos kodus gavau tai ir mano tada toks bus blush2.gif
galiu pasirodyt procesa  ax.gif

wub.gif gaunas labai gražiai
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2010 12 30, 20:25)

Koks mielas snukutis gavosi wub.gif
Atsakyti
mmmm zinok pas Dzeine tas suniukas nerealiai graziai gavos su jos spalvytem wub.gif Taviskis procesiukas wub.gif
Atsakyti
Sveikos.Kiek daug gražių darbelių wub.gif O mano mūza kažkur pabėgo...Nesinori siuvinėti visiškai. verysad.gif Tikiuosi,kad po naujų sugrįš biggrin.gif Kai grįš,iškaršiu kailį biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip ir Giny taip laikas nuplaukė doh.gif , kad pažiūrėjus Daisiukės dovanas, po Naujųjų reiks pradėt traukt senas iškarpas ir ruošt rankdarbių dovanas gimtadieniams ir meilės dienai ir..
Seniai jau, taip paprastume radau įdėjų. Šaunuolės Jūs ploja.gif
Su ateinančiais Naujaisiais ir linkiu rast laiko naujom įdėjom įgyvendint.
Atsakyti
Su artejanciais Naujaisiais!!!
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras, darbstuoles. Su Naujaisiais! Kantrybes, laiko, noro pradetiems darbams pabaigti ir ikvepimo naujiems darbeliams! smile.gif

Noriu patarimo. Kas siuvinejote sia orchedejas, ant kokios medziageles? kokios spalvos? visiskai balta ar gelsva rinktis?

http://img269.images...2a2fca91cat.jpg

Ačiū už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(garze @ 2011 01 01, 22:30)
Noriu patarimo. Kas siuvinejote sia orchedejas, ant kokios medziageles? kokios spalvos? visiskai balta ar gelsva rinktis?
http://img269.images...2a2fca91cat.jpg
Ačiū už patarimus.

As va tik ka medziaga ant remo jai uzsitempiau thumbup.gif Rinkausi ewa balta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 01 01, 21:39)
As va tik ka medziaga ant remo jai uzsitempiau  thumbup.gif  Rinkausi ewa balta  ax.gif

tai ši groži ruošiesi siuvinėt bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aha, šį . Jau ir rėmą pasitvarkiau, ir medžiagą užsitempiau, ryt startuosiu. O medžiagą ir siūlus jau pavasarį susipirkusi buvau. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Su Naujaisiais hi.gif
Ateinu su pora smulkių darbelių, kurie per švenčių brzudesį liko neparaodyti ax.gif
Prijuostė
user posted image
ir skirtukas, padovanotas vyrui tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Su naujaisiais visas!

QUOTE(Villy @ 2011 01 02, 15:19)
Sveikos  4u.gif
Su Naujaisiais  hi.gif
Ateinu su pora smulkių darbelių, kurie per švenčių brzudesį liko neparaodyti  ax.gif

Labai smagūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti