Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(murkse @ 2011 01 10, 15:18)

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gaila as i darba siuvinejimo negaliu nusinesti g.gif Kazkada vasara knyga buvau atsinesusi, bet taip ir nebuvo laiko paskaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kuri esat siuvinejusi si paveiksla? Man idomu, kaip jis atrodo originale, nes cia atrodo juoda su raudonu tik, o rakte yra ir visokiu rudu ir pilkos kelios.. Bent jau tam, kur as turiu... Paziurejau pas pauksteli, tai ten tik 2 spalvos... Jau biski pasimeciau g.gif doh.gif blink.gif Kas tada gaunasi siuvinejant "spalvotai"?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 10, 17:16)
gal kuri esat siuvinejusi si paveiksla?

Siuvinejau as, tik juoda ir raudona. speju, kad per programa perrinkta turi, nes originaluose tai juoda su raudona tik. o rezultatas panasus, tik moters veido bruozai ne tokie ryskus kaip foto.
Atsakyti
siuvinejasi tik juoda ir raudona,pas mane tik geles siuvinetos su melanziniu siulu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 10, 17:16)
gal kuri esat siuvinejusi si paveiksla? Man idomu, kaip jis atrodo originale, nes cia atrodo juoda su raudonu tik, o rakte yra ir visokiu rudu ir pilkos kelios.. Bent jau tam, kur as turiu... Paziurejau pas pauksteli, tai ten tik 2 spalvos... Jau biski pasimeciau  g.gif  doh.gif  blink.gif Kas tada gaunasi siuvinejant "spalvotai"?

Gal galima ir man schemutę būtų gauti?

Iš anksto ačiū wink.gif emerkyte2002@yahoo.com
Atsakyti
cia aisku nesiuvinejimo schemu paieska hihihi.gif bet kodel nesugalvojat autorei i az parasyti mastau.gif
Atsakyti
Kolegės siuvinėtojos, gal kam nors reikia DMC siuvinėjimo siūlų pigiau? Man giminaitis atsiunčia pigiau.

Detali informacija į AŽ.
Atsakyti
Sveikos merginos

Reikia Jūsų pagalbos
Norėčiau siuvinėti metriką batukus, tačiau ten nėra spalvų kodų, tik pavadinimai.
Pagal ką atsirenkat spalvas? Reikia mergaitei blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prazuvusi siela: 10 sausio 2011 - 22:28
QUOTE(prazuvusi siela @ 2011 01 10, 23:27)
Sveikos merginos

Reikia Jūsų pagalbos
Norėčiau siuvinėti metriką batukus, tačiau ten nėra spalvų kodų, tik pavadinimai.
Pagal ką atsirenkat spalvas? Reikia mergaitei blush2.gif  blush2.gif

Va pasižiūrėk pas Paukščiuką mirksiukas.gif http://pauksciukas.g...tch?ph=Bic-Z7vu
Atsakyti
kaip ir zadejau rodausi su savo darbeliu pries reminima ax.gif

paskutinis patikrinimas ar viskas ok
user posted image

plovimas ir rez po lyginimo
user posted image

Laikrodzio mechanizmas paruostas, ryt einam priduot iremint - zadejo padaryt per 1dd jeigu tures musu issirinkta rema
Atsakyti
Miledi, darbelis nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif Įdomu būtų pamatyti jau įrėmintą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Radvileee: 11 sausio 2011 - 08:07