Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(libaja @ 2011 01 11, 21:50)
Florestina, labai gražu. Kaip tikri smile.gif

Biskornai - iki nukritimo fainučiai visi. Niekaip neprisiruošiu nors vieną sukurpt. O taip knieti  blush2.gif

ačiū bigsmile.gif reikia tik pradėti, o tada mažiuką ir per vakarą galima sukurpti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 01 11, 21:15)
ačiū  bigsmile.gif reikia tik pradėti, o tada mažiuką ir per vakarą galima sukurpti  mirksiukas.gif

čia sus siuvinėjimu? man ir labai knieti juos išmėginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 11, 22:28)
čia sus siuvinėjimu? man ir labai knieti juos išmėginti  ax.gif

Dar nemėginus esi?

Sveikinimai su 100-tadieniu smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 11, 22:28)
čia su siuvinėjimu? man ir labai knieti juos išmėginti  ax.gif

taip smile.gif tiek užtruko mano pirmasis, pabandymui ar sugebėsiu biggrin.gif jis, žinoma, mažas ir paprasto rašto, be jokių karoliukų. Didesniesiems prireikia ir savaitės (ypač, kai darai tūkstantį french knotų biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2011 01 11, 20:33)
Tik sau  lotuliukas.gif  toki gaila butu dovanot  blush2.gif  biggrin.gif  po to liks sunui, nes irgi vadenis  wub.gif
dydis 46x58cm, kryziuku 450x563  doh.gif  smile.gif

thumbup.gif mano mama vandenis, labai megsta mano darbelius, galvojau jį siuvinėt, bet pamaniau kad metus laiko siuvinėsiu biggrin.gif thumbup.gif palikimas sunui bus
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 01 11, 19:43)
ačiū visoms už pagyras  aciuks.gif  bis.gif
tikrai nėra ko bijoti, man tai buvo irgi pirmasis siuvinėjimas ant lino - labai labai patiko  wub.gif dabar noriu siuvinėti tik ant jo  biggrin.gif ir tik nimukus  lotuliukas.gif

Zemai lenkiu galva visoms siuvinetojom ant lino. Galvoju, pameginsiu ir as. Nusipirkau nedideli gabaliuka lino. Bet apsizioplinus uzsisakiau to smulkesnio. Kai paemiau i rankas tai verkt norejosi. Nieko nesuprantu. Pradejau siuvinet tokia nediduke gelyte, ir iskart priblendziau "pievu". Niekaip galai nesuejo. doh.gif Galvoju ar as cia zmogu nuzudziau, kad dabar save baudziu tokiais darbais. Nutrenkiau. Bet pamacius tavo nuotrauka, vel sakiau bandysiu uzsisakyt, bet dabar stambesnio. Gal pavyks. ax.gif
Visu darbeliai nuostabus. Biskorniukai pasakiski. 4u.gif Kruopstumas neispasakytas.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 01 11, 21:40)
Dar nemėginus esi?

Sveikinimai su 100-tadieniu smile.gif  nestuke.gif

nesu, vis laiko maža blush2.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(B_March @ 2011 01 12, 01:13)
taip  smile.gif tiek užtruko mano pirmasis, pabandymui ar sugebėsiu  biggrin.gif jis, žinoma, mažas ir paprasto rašto, be jokių karoliukų. Didesniesiems prireikia ir savaitės (ypač, kai darai tūkstantį french knotų biggrin.gif )

Vadinas dar ne laikas, neturiu tiek laisvo laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 01 12, 07:49)
thumbup.gif  mano mama vandenis, labai megsta mano darbelius, galvojau jį  siuvinėt, bet pamaniau kad metus laiko siuvinėsiu  biggrin.gif  thumbup.gif palikimas sunui bus

Man be sansu per metus issiuvinet doh.gif gal 10 prireiks su mano greitumu. Plius dar kita haed'a siuvineju ir gal dar 5 kitus pradejus. Stengiuosi visus po truputi dabaigt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2011 01 12, 08:44)
Plius dar kita haed'a siuvineju ir gal dar 5 kitus pradejus. Stengiuosi visus po truputi dabaigt smile.gif

Gal geriau stenkis po vieną pabaigti biggrin.gif

Darbeliai visų nuostabūs, o irisai apžavėjo - štai ką reiškia kokybiška schema thumbup.gif Gražiau nei originalas.
Atsakyti
Na ir as prie jusu mergaites prisidesiu...
cia vat baigiau savo kurineli, jau ir ireminau.. wub.gif wub.gif wub.gif

http://img96.imagesh...i/p1114536.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r85budr: 12 sausio 2011 - 11:20
QUOTE(simon4 @ 2011 01 12, 11:44)
Plius dar kita haed'a siuvineju ir gal dar 5 kitus pradejus. Stengiuosi visus po truputi dabaigt smile.gif

matau, kad ne aš viena mėgėja kelis darbelius vienu metu siuvinėti blush2.gif Įdomu, o kiek jūs turite pradėtų darbų?
Atsakyti
B_March- čia tau už tokią krūvą grožybių- 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Florestina- irisai puikūs wub.gif

r85budr- labai graži mergina thumbup.gif
na ir visoms, kurių nepagyriau- po 4u.gif
Atsakyti