QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 02 22, 20:00)
Ekspromtu...

)))
Nagi šaunus tas "ekspromtas"
Prajuokinai ir primiinei kažkada nutikusį įvykį, kurį prisimenant ir dabar dar juokiamės - tai tapo jau naminiu "bajeriu"
Bendrabutis. Pareina kaimynė namo ir skuba pagaminti valgyti, kol vyras pareis iš darbo.
Vakare kitai kaimynei pasakoja:
- "Žinai taip laiko neturėjau, kad "ant greičio" pridariau ir išviriau cepelinų"
Tas "ant greičio" buvo priskusti bulvių, rankomis sutarkuoti ir viską pagaminti. (o mano šeimoje tai jau gaunasi metinis įvykis jei cepus verdu)
Tai ir tu - "ekspromtu"
Ir aš pasijuokiau iš to "bajerio", bet man tikrai tai buvo ekspromtas. Viską pinu ekspromtu. Aš iš tiesų jau baigiu išsikvėpti. Nebežinau ką bepinti, o pinti labai norisi. Jau tiek visokių eksperimentų pridariau, kad balkone praeiti nebeįmanoma. Kartais nupinu kam nors pagal pageidavimą, tai nors dažai ir lakas atsiperka. Pinu dažniausiai be konkrečios vizijos ir tada jau galutinis rezultatas išeina pynimo eigoje.
QUOTE(Kvaki @ 2012 02 22, 20:06)

Terra
O jūs žydrai dažėt baltas vyteles, ar su raidėm laikraštines?
Žydros ir violetinės vytelės yra dažytos iš baltų viršutinių laikraščio juostelių. Pernai buvo užėjęs "bzikas", naudojau tik baltas vyteles, o likusius laikraščius išmesdavau. Dabar to labai gailiuosi, nes juostelės su raidėmis žymiai geriau žiūrisi, dažant tamsesniais dažais( ruda, juoda, violetine). Šviesesnėms spalvoms, žinoma geriau dažyti baltas vytelės. Dabar jau suku viso laikraščio juosteles. Nebemesiu lauk