i tema Elija, rupi mums ne tik kaip paisytoja bet ir kaip zmogus ir nesirk!
Visos cia labai idomios asmenybes ir manau visoms rupi
kokių naujienų apie išnykstančius markerius radau, geras
aš irgi nežinojau, kad būna jų kitokių, reikės pasižiūrėt kur nors, nes tas javanos ypač gėles man paišant, kai reikia tiksliai susivedžiot irgi ne taip ilgai kaip norėtųsi laiko, o kaina jo tikrai tokia didoka.
Daiva, gražus šalikėlis!
Elija, linkiu, kad kuo greičiau pasveiktum! Spausk gydytojus, kad tyrimų kokių paskirtų daugiau
yra tokių, kurie visas ligas nervais aiškina, tai užtat gal raminamųjų ir priskyrė, pritariu, kad reikia pas kelis gydytojus nueit, kad normaliai paaiškintų ir patartų.
Daiva, gražus šalikėlis!
Elija, linkiu, kad kuo greičiau pasveiktum! Spausk gydytojus, kad tyrimų kokių paskirtų daugiau
Ačiū mergytės
už palaikymą - iš kart smagiau
di_sapa, ačiū.
Simute aciu
Laimantas dedi piesini ant kalkes, o po kalke silka? o silkas neissiteplios nuo kalkes taip, kad nebeatskalbsi?
Laimantas dedi piesini ant kalkes, o po kalke silka? o silkas neissiteplios nuo kalkes taip, kad nebeatskalbsi?
QUOTE(tavi @ 2011 01 15, 16:57)
Na tiesiog pamirštų, ne tas man galvoj vis galvoju kaip nufotkinti, o kad datą po kiekvieno pakrovimo reik koreguot pamirštu
Čia kitas galas
QUOTE(daivaV @ 2011 01 16, 22:15)
Eina sau
Tomutia aciu
idomu kaip ten musu ELIJA
idomu kaip ten musu ELIJA
Daivukai, gyva
ir netgi šilkiukas ištemptas ir piešiamas yra... Atostogaujam su MB, šiandien prašysiu, kad nuvežtų į ornamentus
ELIJA VALIO!!!!!!!!!!
jei jau tapai - gyvensi
labai lauksiu tavo darbelio
o kaip sveikatele? ka pirksi ornamentuose
Ačiū, mergyt, jau tikrai geriau - pasirodo gydytoja buvo teisi dėl mano spaudimo. Pagėriau vaistukų, apribojau kavos gėrimą, stengiuosi gerti kuo daugiau vandens ir susinormalizavo viskas ir nebesilpna ir galvos nebeskauda
Ornamentuose pirkau šifoną, nes labai knieti pabandyti. Žinau, kad daug kam nepatinka ši medžiaga, bet pabandyti juk reikia. Dar pasiėmiau grunto ir juodų šilko dažų, nes pastaruoju metu niekur negaudavau, lygiai taip pat kaip niekur negaunu sidabrinio kontūro
. Ketvirtadienį būsiu Vilniuje, tai ten manau tikrai nusipirksiu.
Ornamentuose pirkau šifoną, nes labai knieti pabandyti. Žinau, kad daug kam nepatinka ši medžiaga, bet pabandyti juk reikia. Dar pasiėmiau grunto ir juodų šilko dažų, nes pastaruoju metu niekur negaudavau, lygiai taip pat kaip niekur negaunu sidabrinio kontūro