Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

i tema Elija, rupi mums ne tik kaip paisytoja bet ir kaip zmogus ir nesirk! nono.gif Visos cia labai idomios asmenybes ir manau visoms rupi wub.gif
Atsakyti
kokių naujienų apie išnykstančius markerius radau, geras smile.gif aš irgi nežinojau, kad būna jų kitokių, reikės pasižiūrėt kur nors, nes tas javanos ypač gėles man paišant, kai reikia tiksliai susivedžiot irgi ne taip ilgai kaip norėtųsi laiko, o kaina jo tikrai tokia didoka.

Daiva, gražus šalikėlis! bigsmile.gif

Elija, linkiu, kad kuo greičiau pasveiktum! Spausk gydytojus, kad tyrimų kokių paskirtų daugiau g.gif yra tokių, kurie visas ligas nervais aiškina, tai užtat gal raminamųjų ir priskyrė, pritariu, kad reikia pas kelis gydytojus nueit, kad normaliai paaiškintų ir patartų.
Atsakyti
Ačiū mergytės wub.gif oro_buckis.gif už palaikymą - iš kart smagiau 4u.gif
Atsakyti
taip, as turejau galvoje tas juodas, melynas kalkes.... reikia toki labai sudetinga piesini perkelti... galvoju pasilengvinti sau darbeli..
Atsakyti
di_sapa, ačiū.
Atsakyti
Simute aciu 4u.gif

Laimantas dedi piesini ant kalkes, o po kalke silka? o silkas neissiteplios nuo kalkes taip, kad nebeatskalbsi?

Atsakyti
mat ne karto dar nebandziau taip daryti, tik audziu minti, kaip pasilengvinti ta procesa.kai isbandysiu, pasidalinsiu rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 01 15, 16:57)
Na tiesiog pamirštų, ne tas man galvoj vis galvoju kaip nufotkinti, o kad datą po kiekvieno pakrovimo reik koreguot pamirštu doh.gif Čia kitas galas

QUOTE(daivaV @ 2011 01 16, 22:15)
hortensia  ax.gif

tik nufotografuoti normaliai taip ir neisejo...

Eina sau blink.gif jaučiu man čia lankytis nebegalima, taip nerealiai gražu, kad pavydžiu 4u.gif wub.gif rožiniai aišku biggrin.gif nieko blogo 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Tomutia aciu biggrin.gif

idomu kaip ten musu ELIJA unsure.gif
Atsakyti
Daivukai, gyva smile.gif wub.gif ir netgi šilkiukas ištemptas ir piešiamas yra... Atostogaujam su MB, šiandien prašysiu, kad nuvežtų į ornamentus ax.gif
Atsakyti
ELIJA VALIO!!!!!!!!!! wub.gif jei jau tapai - gyvensi biggrin.gif labai lauksiu tavo darbelio ax.gif o kaip sveikatele? ka pirksi ornamentuose biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mergyt, jau tikrai geriau - pasirodo gydytoja buvo teisi dėl mano spaudimo. Pagėriau vaistukų, apribojau kavos gėrimą, stengiuosi gerti kuo daugiau vandens ir susinormalizavo viskas ir nebesilpna ir galvos nebeskauda thumbup.gif
Ornamentuose pirkau šifoną, nes labai knieti pabandyti. Žinau, kad daug kam nepatinka ši medžiaga, bet pabandyti juk reikia. Dar pasiėmiau grunto ir juodų šilko dažų, nes pastaruoju metu niekur negaudavau, lygiai taip pat kaip niekur negaunu sidabrinio kontūro doh.gif . Ketvirtadienį būsiu Vilniuje, tai ten manau tikrai nusipirksiu. cool.gif
Atsakyti