Crazy Daisy, ačiū
čia šalikėlis standartinis perlenktas per pusę, tai dydis gaunasi 40x75, ta antra pusė vienspalvė ir duoda truputį foną, kad taip siena nepersimatytų. Apačioj tuos abu kraštus susiuvau, ir apsiuvau karoliukus, kad truputį svertų. tai pagalio net niekaip tvirtint nereikia, įveri per vidurį ir viskas. Nieko išradingo čia, prašom skolinkitės, net ir ne mano idėja, pagaliukus daug kas veria
Nors visgi kitą kartą daryčiau gal geriau storesnį šilką, bet vieną sluoksnį, ir palikus kraštus užlenkimui ir pagaliukų įvėrimui viršuj ir apačioj, nes paskui sudėjus, kai šilkas plonas, vis vien prasikeičia kai kur ir pan. tie du sluoksniai, o nukirpt nenorėjau, nes labai plonas šilkas ir piešinys prie sienos nublanksta kažkaip. Na, čia šiaip toks mano sprendimas kabinimo nelabai apgalvotas

tiesiog išsisukimas iš situacijos, kad prieš tai pakankamai gerai neapgalvojau, kaip kabinsiu
Nerėminsiu, nes nelabai ir yra kaip, kraštų nepalikau, nesinori dar mažint viso ploto

kažkaip iš tikro man ir gražiau šilkui tokie kaip pano, kai galima ir patį šilkelį pačiupinėt panorėjus priėjus.