Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(rasyte_ @ 2010 12 30, 10:53)
Mes siaip negeriam to vandens is krano, alia buitine taip pat kencia nuo kalkiu doh.gif
Katilinej pas mus palikta vietos filtrams, alia tokiu pinigu dabar egalim skirti doh.gif
O is kokios firmos pirkot filtrus geriamam ir kiek mokejot g.gif Mums paskaciavo apie 2500 tuskincio g.gif

Pas mane Zepteriniai stovi. Pirkti senai. Ir moketa dalimis, tai nelabai ta suma taip skausmingai ir jautesi.
Bet ju yra ivairiu. Reikia pasidometi. Ir siulo ivairios firmos.
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 30, 10:32)
Dovis,man uzuolaidos miegamojo labai patiko thumbup.gif

Galesiu isduot paslapti is kur lotuliukas.gif Siaip karnizai brangesni , nei pacios uzuolaidos. Bet jas pakeisiu,kai jau nieko nebereikes i nama kisti.

QUOTE(zojux @ 2010 12 30, 10:33)
Labai grazu pas Dovis  rolleyes.gif

Nu va is taves nesitikejau komplimento, aciu 4u.gif
Aciu visiems, savi namai mieliausi, nors ir pas kitus man labai grazu ir savita. As grizus is kokiu sveciu graziu namu, baisiai atsiranda noras kazka atnaujinti pas save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 30, 11:01)
Koliaza pernai per Kaledas dovanu gavom, tai vos neapsiverkiau is netiketumo smile.gif
Kas tie kepuriukai? g.gif Siaip visi sviestuvai is Nico IIauksto.
As apie savas salotas, jau pernai svajojau. Tik vasara kai pasejau, dar atostogaut islekem, tai viskas kartu buvo. Patys tie karsciai, o laistymo mazai.

aga ir as dziaugiaus savu darziuku ,o va dar labiau buvo dziaugsmo kaip pasejau salotu ridiku rugsejo men. i silnami ..ir iki lapkricio ju turejau thumbup.gif

janna labai graziai priderinai prie namu stiliaus savo svetaines baldus wub.gif
Papildyta:
o jau naidutes namai kokie sventiski ...zidinys wub.gif mano svajone taip puosti ji wub.gif
naidute , jusu durys laukines kaip ir musu smile.gif idomu ar ne ten pat dare g.gif nes spalva net tokai pat turbut ,auksinis azuolas pas mus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 30 gruodžio 2010 - 11:27
QUOTE(Dovis @ 2010 12 30, 12:01)
Kas tie kepuriukai? g.gif Siaip visi sviestuvai is Nico IIauksto.

svetainės šviestuvas primena trijų nykštukų kepures smile.gif Įdomus.
Atsakyti
Šventinė dekoracijos idėja kitiems metams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 30, 14:07)

Man ta ideja jau seniai galvoj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 30, 13:07)

yra siauliuose vienas panasiai papuostas namas daukanto cvirkos sankryzoje thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
su praėjusiomis ir dar ateisiančiomis šventėmis 4u.gif

Mes dėjome filtrą visam namui kur sulaiko kalkes, nes dabartiniame name po metų užkalkėjo katilas ir teko jį ardyti ir nukalkinti. Kainavo apie 2500. O ir santechnika ne taip apsineša kai vanduo minkštesnis. Minusas, kad taip išvalyto vandens maistui vartoti nepatartina. Planuojam virtuvėje dėti tą kur visai išvalo vandenį, o gėrimui turbūt teks pirkti iš parduotuvės doh.gif

Gal kas esate dėję įtempiamas lubas? Įdomu kaip ten šviestuvus prie jų tvirtina g.gif
Papildyta:
Dovis, kokia jūsų šildomo ploto kvadratūra?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 30, 17:28)
Sveiki,
su praėjusiomis ir dar ateisiančiomis šventėmis  4u.gif

Mes dėjome filtrą visam namui kur sulaiko kalkes, nes dabartiniame name po metų užkalkėjo katilas ir teko jį ardyti ir nukalkinti. Kainavo apie 2500. O ir santechnika ne taip apsineša kai vanduo minkštesnis. Minusas, kad taip išvalyto vandens maistui vartoti nepatartina. Planuojam virtuvėje dėti tą kur visai išvalo vandenį, o gėrimui turbūt teks pirkti iš parduotuvės  doh.gif

Gal kas esate dėję įtempiamas lubas? Įdomu kaip ten šviestuvus prie jų tvirtina  g.gif
Papildyta:

pries dedant itempiamas lubas montuoja specialu karkasiuka manau
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 30, 11:09)

Nu va is taves nesitikejau komplimento, aciu 4u.gif

O tai kodel cia taip blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 30, 17:28)

Virs 300 praktiskai. Garaze pasirodo vyras prie pat kriaukles atsuke, tai kaip ir sildomas. Katilineje irgi buvo atsukta doh.gif Tai gaunasi,kad visas namas, o jis virs 300kv.

QUOTE(zojux @ 2010 12 30, 23:25)
O tai kodel cia taip  blush2.gif  mirksiukas.gif

Na is vyru retai kada koki komplimenta galima isgirsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 12 29, 17:05)
Aciu atsakiusiems apie ankerius 4u.gif  Pas mane nuo gipso iki konstrukcijos kokie 15-20 cm - ar yra sansu tokius ankerius gauti? Ar buna tokiu?

vaziuok i varztu pasauli, isklause pades gal..jei nepradejo dar svesti:D

o tie garnikai ant sienos ar i lubas tvirtinami, ar reikia paciam isburti?
Atsakyti