QUOTE(Rendi @ 2011 01 12, 22:49)
nera uz ka
dar klausimelis, kaip patartumete isspresti apsvietimo klausima svetainej+virtuvej (sujungta). Lubos nuozulnios, deti i lubas imontuojamas sviesas neiseitu, nes vienaauksti namas, kur lubos ten jau stogas, tikiuos aiskiai parasiau

o problema man tokia, kad nezinau kaip isspresti, kad butu apsviesta svetaine, virtuve ir dar noriu atskiro apsvietimo valgomojo stalui. Svetainei ir valgomojo stalui noriu nuleistas lempas, o kaip su virtuve? negi bus vienoj patalpoj trys lempos pakabintos

ar uztektu virtuves baldu apsvietimo? Gal turit vizualiu ideju su nuolaidziom lubos, arba siaip kokiu pasiulymu vizualiu
virtuvej deciau maziukus sviestuviukus su kojelem mazom, kuriuos galima nukreipt
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 01 13, 08:55)
parodyk savo virtuvę ir jos lubas, kad įsivaizduočiau kaip atrodo, ar labai aukštai nuolydis. Esu mačiusi gražių sprendimų, kai nuolydis nėra itin aukštai, tik reikėtų surasti vėl.
Papildyta:
Dar reikėtų žinoti, ar yra kokia siena arba pertvara, ar viena erdvė.
Papildyta:
Šitas pvz. ne Rendi virtuvei, bet man labai gražu, atkreipkite dėmesį į veidrodį ir apšvietimą, galima sakyti nuolydis paverstas privalumu
issisaugojau sita foto

kopijuosiu vaiko voniai
Papildyta:
Berze

buk gerute parasyk dar kai galesi termovizininku kontaktus - pameciau
gal dar kas turit? gal kainas zinot?