QUOTE(Dovis @ 2010 12 29, 12:55)
Biesai, jei pas tave nebus ten kriaukles, tai tada gal ir nereikalingas tas sildymas

Bet tai ar paciam bus malonu i salta masina sestis

Brr
(nors as neisivazduoju kaip be kriaukles

Ir rankas nusiplauti patogu, nereikia duru varstyti ir kazkur tos kriaukles ieskoti. Ir laistymo zarnos ten pas mane sujungtos. Yra kranas kitoje puseje, bet priekyje as jungiuosi is garazo, kitaip n metru zarnas vyniot aplink nama reiketu). O pas tave virs garazo bus kambariai?
Pojo, jauciu mes nesildem tu sienu

Lubas silde, bet dabar pasnekam su MB, kad reikejo storesni sluoksni deti
Man 10 laipsniu garaze.Na kad ir 5 liuks.Svarbu ne minusas,nes pvz dabar masina stovi aiksteleje,va tada tai salta ilipti,juolab kad dizelis,kol nepavaziuoji normaliai neuzsyla masiniukas.
Pas mane virs garazo tik patalpele-sandelys. Buitiniam dalykam,kaip kad padangos,meskeres ir t.t.. max ka galvoju pasidaryti tai atsivesti atsaka radijatoriui ir paziureti viena ziema kaip bus.Reikia ar nereikia.
Papildyta:
[quote=Dovis,2010 12 29, 13:13]
O kas pas kaimyna?
Ta as ir norejau Biesui pasakyti,kad is vieno atvejo isvadu nesidarytu.
O tai kaip patikrinti ar ta siluma su vejeliu neiseina? Cia tas termo...kazkoks reikalingas?

O jei randi tas skyles, ar ka ten parodo tas aparatas, tada isores apdaila is naujo

Tai kalciausi lieka tinkuotojai,kurie isore siltino ir tinkavo.
Sandarumui reikalingas sandarumo testas,ne termovizorius. Termovizorius parodo per kur siluma eina,o sandarumo testas rodo per kur oras iseina. Pripucia pilna nama spalvotu dumu iki tam tikro spaudimo ir ziuri per kur eina.
Vien tu kas fasada siltino negali katinti,nes galbut ir stogdengiai suhimicijo ka..
kaip pataisyti tokius defektus,tai cia jau pagal situacija priklauso.
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2010 12 29, 13:50)

as irgi buciau uz kitoki sildinima ,taciau viskas remiasi i pinigus
super varijantas kaip sildoma dujomis ir mokama sakykim iki 400 lt ,taciau mums butu suma zenkliai didesne
Pas mane sildomo ploto 120 m2 sildysiu dujomis. Tikslas uz sildyma isleisti 200-250 litu. anau tai realu jei tinkamai suzaisi statybose.
Papildyta:
QUOTE(Tuzinas @ 2010 12 29, 13:55)
biesai, o aplamai kokio storio sienos esi numates ir is ko ruosies statyti savo nama?
Priejau isvados kad sandariausias namas bus is liktiniu klojiniu,juolab kad matau iseiciu pasikelti sienas praktiskai tokia pat kaina kaip is pvz arko bloku su siltinimu. Siena tokipo storio kad varza butu R=10,gal siektiek maziau. Plius langai aisku dvigubo stiklo paketo ir kad U verte-0,8,plius ant vitrinu (bent jau ) apsaugines zaliuzes nes tada nakciai jas uzdarius gaunasi 0,6 u verte.. Kas reiskia silciau.