Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 45 tema

Apklausa: Ko aš palinkėčiau savo palatos draugėms? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
dėkoju visoms už balionus flirt.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 12 28, 13:20)
Padusaujam  biggrin.gif

user posted image

šiandien anksčiau atsikėliau kad galėčiau knygą paskaityt, tai man jo tokio gražaus paveikslas ir piešiasi wub.gif tikrai dūsaut ir tesinori blush2.gif tiesą sakant jis pirmas vyras, kuris gražiai atrodo rūkantis, na kiti tai man schmoll.gif o jam tinka biggrin.gif galėtų reklamuot cigaretes biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2010 12 28, 15:33)
aciu mergaites group.gif  group.gif  friends.gif  4u.gif  4u.gif karsta pasidare cia  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

ir nuo manęs šilčiausi sveikinimai happybday.gif friends.gif
Atsakyti
Arti, žiek temą radau rūbinių stiliuje biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!!!

Antajo, su gimtadieniu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip gyvenat? Ar jau atsigavot nuo kasmetinio persirijimo? Man tai džiaugsmas biggrin.gif bigsmile.gif sugebėjau nepersiryt ir svarstyklės nudžiugino.

Tik nuotaiką pašte sugadino doh.gif pavėlavau išsiųst kalėdų dovaną į JAV. Tai šiandien bandžiau pasitaisyt, bet pašte nudžiugino, kad siunčia tik iki 400 g., o mano 1500 g. Tai likai nieko nepeįus. Nežinau, ką dabar daryt doh.gif Negi teks iki Latvijos palėkt (namie esu, viskas arti), bet ten brangiau per penkioliką litų doh.gif ir dar turbūt kortele netiks užkampy doh.gif
Gražios foto wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
antajo, su gimtadieniu happybday.gif

user posted image

Miško uoga, eglutė laaabai graži wub.gif Man tie žaisliukai labai jau gražūs thumbup.gif

O tai, kaip supratau, Kristen Londone dabar ? g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 28, 13:40)
beje, prisiminiau ko taip ir nepasakiau. Egliosha sakei sausio 2 diena gimus esi...  smile.gif Mano mamukas irgi ta diena yra gimus. Tai del to as Tave dar labiau myliu  bigsmile.gif  ::  lotuliukas.gif Nes nuostabesnio zmogaus uz savo mama as nepazystu... Tobula moteris, mama ir mociute ji...  wub.gif  ::  ::  ::

MYLIU SAVO MAMA heart.gif : : ir Jamie, na ir Egliosha gi...  lotuliukas.gif  tongue.gif

nu kaip aciu wub.gif laugh.gif as irgi nesu labai prasta laugh.gif
QUOTE(Žanė @ 2010 12 28, 15:26)
taip taip, čia svingerių vakarėlis tongue.gif pamiršau Taylorą hihihi.gif nu bet jis gale biggrin.gif

irnesakyk.gif man daugiau liks
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 12 28, 16:23)

gera foto laugh.gif
QUOTE(Militukas @ 2010 12 28, 16:48)
Merginos  4u.gif , o mano nuotrauka matet g.gif ikelta kaip atrodau  lotuliukas.gif

jauciu tau visi sako, kad jus su vyru panasus laugh.gif o tavo panos kokia kasa swoon.gif
Atsakyti
Na nezinau tu pirma pasakei kad mes panasus blink.gif . Jo jau dukros kasas visi pagiria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 28, 16:57)
Nika, čia jis apie tai, ką mes galvojam biggrin.gif  lotuliukas.gif

Jo jo, nu why not??????????? blink.gif Gerule gerule fotke thumbup.gif

Robertuk, tau visada tik YES biggrin.gif mua wub.gif
-------
milituk ir as fotkes tavo ziurejau ax.gif Man irgi jus su vyru labai panasus 4u.gif Tavo rasymo stilius atitinka isvaizda, rasai mielai ir atrodai taip pat mirksiukas.gif
Papildyta:
Bet kiek sian cia bernu graziu pridejo blink.gif mamasita bigsmile.gif LIKE ax.gif o tas Xavikas ar kaip ten jus ji vadinat tai irgi visai nieko nieko ax.gif jamciau i party irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 12 28, 17:48)
Merginos  4u.gif , o mano nuotrauka matet g.gif ikelta kaip atrodau  lotuliukas.gif

Matėm matėm biggrin.gif bigsmile.gif Gražiai atrodai ir tikrai su vyru esat kažkuo panašūs, ypač iš lūpų bigsmile.gif Mergytė tavo labai simpatiška ir kasos superinės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na merginos jei taip sakot hihihi.gif gal ir tiesa lotuliukas.gif per 10m supanasejom mirksiukas.gif . Aha grazios nuotraukos , paziuriu kaip ruko tuoj ir as pradesiu nors seniai meciau, bet kai pridedat tokiu nuotrauku taip skaniai traukia net seile nutysta kaip uzsinori brunette.gif
Atsakyti
Antajo, su gimtadieniu! 4u.gif

user posted image

QUOTE(donata222 @ 2010 12 28, 19:10)
O tai, kaip supratau, Kristen Londone dabar ?  g.gif  thumbup.gif

Neaisku, kur ji smile.gif Kai kurie saltiniai teigia, kad Londone. Fanai internete paskelbe paieska doh.gif

user posted image
Atsakyti
Supratau kuom panasus abu burundukai lotuliukas.gif sitpriai pavalge hihihi.gif
Atsakyti
nuotraukos bigsmile.gif
jo, rūkantis Robkė gražus bigsmile.gif
Xavikas irgi nieko biggrin.gif

ačiū už eglutės įvertinimą 4u.gif
Atsakyti