Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 45 tema

Apklausa: Ko aš palinkėčiau savo palatos draugėms? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(antajo @ 2011 01 04, 18:55)
hmm... jo jo.. reiktu tau ji nusipirkt ir paveisint cia mums atsilikusioms nuo gyvenimo biggrin.gif

man artodo, kad visas pasaulis nuo gyvenimo atsilikes, tik va tas zurnalas - NE! biggrin.gif nu ryt idemiau pasiziuresiu, kas ten smile.gif

vampire diaries, tai man labai labai... jauciu pas mus baigesi antras sezonas, bijau, kad trecio nereiktu ilgai laukt.... ir knieti knygas nusipirkt, tik nezinau, kuri ten dalis atitinka kelinta TV sezona... doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Poryt į mokyklą doh.gif doh.gif o jau kaip nenoooriu unsure.gif

Kokia faina foto pasirodė wub.gif wub.gif O dėl jų to išsiskyrimo, tai kaip Kristen pati sakė, kad anot tų žurnalų ji dabar gyvena su Robu, bet jis su ja skiriasi, ir ji mano, kad ji yra nėščia ir ištekėjus, nors ir pernai jau porą kartų jie susituokė biggrin.gif

O Vampire diaries ir man patinka rolleyes.gif Bet dar paskutinės serijos nepažiūrėjau rolleyes.gif neprisiruošiu vis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata222: 04 sausio 2011 - 20:47
QUOTE(wyshnia @ 2011 01 04, 20:25)
man artodo, kad visas pasaulis nuo gyvenimo atsilikes, tik va tas zurnalas - NE! biggrin.gif nu ryt idemiau pasiziuresiu, kas ten smile.gif

vampire diaries, tai man labai labai... jauciu pas mus baigesi antras sezonas, bijau, kad trecio nereiktu ilgai laukt.... ir knieti knygas nusipirkt, tik nezinau, kuri ten dalis atitinka kelinta TV sezona... doh.gif

nepirk biggrin.gif Harpija paziurejo seriala ir tada knyga pirma nusipirko ir nusivyle, net iki galo kiek zinau neskaite, nes neatitinka serialas ar kaip ten, bet nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 04, 19:48)
nepirk biggrin.gif Harpija paziurejo seriala ir tada knyga pirma nusipirko ir nusivyle, net iki galo kiek zinau neskaite, nes neatitinka serialas ar kaip ten, bet nepatiko biggrin.gif

Oi, egliosha, sutaupei man pinigu drinks_cheers.gif Girdejau as, kad ta knyga nelabai, bet taip norisi zinot, kaip viskas baigsis. O jei neatitinka, tai tada neverta.... biggrin.gif
Atsakyti
"People Choice" paskelbė dalyvių sąrašą, ir jame yra ir Robertas clap.gif Tie apdovanojimai rytoj vyks 9 vakaro LA laiku, o Lietuvos laiku tai nelabai įsivaizduoju, nes tose laiko juostose nesigaudau biggrin.gif

The People’s Choice Awards. Tomorrow night at 9pm on CBS.

And how about the guest list? Let’s see. We have Malin Akerman, Julie Bowen, Michael Chiklis, Miranda Cosgrove, Kaley Cuoco, Taye Diggs, Lisa Edelstein, Zac Efron, Elton John, Neil Patrick Harris, the Kardashians, Minka Kelly, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Taylor Lautner, Zachary Levi, Jane Lynch, AnnaLynne McCord, Leighton Meester, Stephen Moyer, Conan O’Brien, Jerry O’Connell, Jim Parsons, Robert Pattinson, Pauley Perrette, Katy Perry, Natalie Portman, Emma Roberts, Kristen Stewart, Taylor Swift and Kate Walsh.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata222: 04 sausio 2011 - 21:03
QUOTE(wyshnia @ 2011 01 04, 20:55)
Oi, egliosha, sutaupei man pinigu drinks_cheers.gif Girdejau as, kad ta knyga nelabai, bet taip norisi zinot, kaip viskas baigsis. O jei neatitinka, tai tada neverta.... biggrin.gif

nera uz ka biggrin.gif ne vienoj vietoj skaiciau, kad neatitinka ir visokiu nuomoniu buvo del patikimo mastau.gif
as kazkaip intensyviai dienorascius ignoruoju laugh.gif nezinau kodel, rankos niezti knyga nusipirkt, bet kad tik viena dalis yra tai neidomu biggrin.gif paskui reiktu kitu laukt biggrin.gif
ir dar noriu Mires iki sutemu ir kitu daliu laugh.gif gal kas turi ir nori parduot? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 04 sausio 2011 - 21:07
QUOTE(donata222 @ 2011 01 04, 22:02)
"People Choice" paskelbė dalyvių sąrašą, ir jame yra ir Robertas  clap.gif Tie apdovanojimai rytoj vyks 9 vakaro LA laiku, o Lieuvos laiku tai nelabai įsivaizduoju, nes tose laiko juostose nesigaudau biggrin.gif

The People’s Choice Awards. Tomorrow night at 9pm on CBS.

And how about the guest list? Let’s see. We have Malin Akerman, Julie Bowen, Michael Chiklis, Miranda Cosgrove, Kaley Cuoco, Taye Diggs, Lisa Edelstein, Zac Efron, Elton John, Neil Patrick Harris, the Kardashians, Minka Kelly, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Taylor Lautner, Zachary Levi, Jane Lynch, AnnaLynne McCord, Leighton Meester, Stephen Moyer, Conan O’Brien, Jerry O’Connell, Jim Parsons, Robert Pattinson, Pauley Perrette, Katy Perry, Natalie Portman, Emma Roberts, Kristen Stewart, Taylor Swift and Kate Walsh.

Super wub.gif Dabar tereikia, kad jie sudalyvautu... Taylor'o gali ir nebuti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 04, 21:05)
Super  wub.gif Dabar tereikia, kad jie sudalyvautu... Taylor'o gali ir nebuti  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Nu jega wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 04, 21:05)
Super  wub.gif Dabar tereikia, kad jie sudalyvautu... Taylor'o gali ir nebuti  rolleyes.gif

nu nu nu, reik ir Taylorui kazkur save parodyt, o tai va naujako fotkiu yra, o man ka? biggrin.gif diedas mano net darbe pries akis sedi, reik sviezienos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 04, 22:09)
nu nu nu, reik ir Taylorui kazkur save parodyt, o tai va naujako fotkiu yra, o man ka? biggrin.gif diedas mano net darbe pries akis sedi, reik sviezienos laugh.gif

Prasau, Naujuju antra diena su fane nusifotkino... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 04, 21:15)
Prasau, Naujuju antra diena su fane nusifotkino...  ax.gif

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif vsio dabar lauksiu su kostiumu pasirodant is to renginio wub.gif wub.gif wub.gif blyn, greiciau tas lapkritis ateitu...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 04, 21:09)

aga reikia ir jam biggrin.gif
Atsakyti