Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 45 tema

Apklausa: Ko aš palinkėčiau savo palatos draugėms? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutes,

Norejau i FOTKI ieiti fotkiu nauju paciekavyti ir negaliu ieit, kasd pakeitet pasvorda, as nors mazokai uzsuku bet visai dar nedingus kad negaliu jau i fotkes pasiziuret.. verysad.gif

PASWORD PLEASE!!!

Na ka lauksime is renginio nauju fotkiu gal bus...smagu kad dalyvaus jie thumbup.gif

O prie vaskinio Robertuko ir as noreciau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif

QUOTE(Militukas @ 2011 01 05, 11:29)
Merginos ,o kaip lietuviskai vadintusi tas serialas su daug paneliu apie kuri vakar diskutavote 4u.gif

Gražiosios mažos melagės smile.gif

Kaip visada nesamoniu nesamones sapnavau. O tam bury ir Egliosha buvo... Nu bet sakes, teko ir nuo kazkokiu naujovisku gyvunu slapstytis, ir nuo karo begti, miske sleptis, o Egliosha suzinojo, kad man teks miske slapstytis, dave knyga kazkokia skaityti ir sako: "As esu tas pagrindinis personazas". Tai as aiskinausi kodel Egliosha mazas berniukas... doh.gif Krc... Atsikeliau visa pavargus, nes visa sapna laksciau... verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Informuoju, kad nepasigestumėte - ištryniau savo kelionę. Pažiūrėjot ir gana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2011 01 05, 13:03)
Sveikutes,

Norejau i FOTKI ieiti fotkiu nauju paciekavyti ir negaliu ieit, kasd pakeitet pasvorda, as nors mazokai uzsuku bet visai dar nedingus kad negaliu jau i fotkes pasiziuret.. verysad.gif

PASWORD PLEASE!!!

Na ka lauksime is renginio nauju fotkiu gal bus...smagu kad dalyvaus jie thumbup.gif

O prie vaskinio Robertuko ir as noreciau biggrin.gif

Ir tave kinuli lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2011 01 05, 09:13)
labas rytas, vakar supavydejau savo draugei  biggrin.gif  blush2.gif
user posted image
'nu ir kas, kad vaskinis as ir noriu paciupineti  rolleyes.gif

Aš irgi užpavydėčiau doh.gif Sesuo mano neseniai buvo Anglijoj, tai su Šreku nusifotkino doh.gif Siaubas blush2.gif Aš jai tokį moralą atskaičiau, o jinai - na ir kas man tas Patinsonas doh.gif Tai net amą buvau praradus bash.gif

QUOTE(style @ 2011 01 05, 13:04)
Kaip visada nesamoniu nesamones sapnavau. O tam bury ir Egliosha buvo... Nu bet sakes, teko ir nuo kazkokiu naujovisku gyvunu slapstytis, ir nuo karo begti, miske sleptis, o Egliosha suzinojo, kad man teks miske slapstytis, dave knyga kazkokia skaityti ir sako: "As esu tas pagrindinis personazas". Tai as aiskinausi kodel Egliosha mazas berniukas...  doh.gif Krc... Atsikeliau visa pavargus, nes visa sapna laksciau...  verysad.gif 

Pavydžiu, o aš niekad sapnų neatsimenu g.gif Nors kartais gal ir gerai, jei taip sapnai nuvargina... lotuliukas.gif

Gerai, kad daugiau bus renginių su mūsiškių dalyvavimu, nors daugiau ką sužinosim ir pamatysim nuotraukų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš išsiunčiau kristinaa'i pass.

sveikos gyvos. šiandien pagaliau nustojo snigt unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(Arti @ 2011 01 04, 19:52)
Parklampojau...
Misko uoga, stogas gyvas biggrin.gif Nupustytas..beveik be sniego ax.gif

liuks.. bet tai kai ką be sniego blink.gif pasisekė smile.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 05, 09:08)

graži fotkė bigsmile.gif kas ten per buteliukas padėtas? jau kokį alalį reklamuoja g.gif

QUOTE(Nika89 @ 2011 01 05, 10:23)
Ir as noretau.... blush2.gif AJAJAJAJAI doh.gif Stoveciau tokia i paranke isikabinus vaskiam Robkei  rolleyes.gif

hihihi.gif imtų ir ištirptų tas tavo Robkė nuo tavo meilės lotuliukas.gif pabėgtų vaškas, galėtum pasiimt kiaušiukus ir margint.. vis tik velykos artėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(style @ 2011 01 05, 12:04)
Kaip visada nesamoniu nesamones sapnavau.
... Atsikeliau visa pavargus, nes visa sapna laksciau...  verysad.gif  lotuliukas.gif

doh.gif užjaučiu.. aš irgi pabundu pavargusi nuo sapnų paskutiniu metu.. tik jų taip detaliai jau nepamenu..

Tai kada tie renginiai, kai pamatysim JUOS?
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 05, 16:37)
graži fotkė  bigsmile.gif kas ten per buteliukas padėtas? jau kokį alalį reklamuoja  g.gif

Tai is fotosesijos zurnalui Vogue, reklamuojant filma "Remember me"

user posted image

QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 05, 16:37)
Tai kada tie renginiai, kai pamatysim JUOS?

PCA 2011 siandien nakti, Auksiniai gaubliai - sausio 16 d., BAFTA - vasario 13 d.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 05, 15:57)

user posted image
PCA 2011 siandien nakti, Auksiniai gaubliai - sausio 16 d., BAFTA - vasario 13 d.

nuotraukoje švarko rankovę galėjo išlyginti... turės daug darbo retušuojant doh.gif

OOO.. greit gausim naujų nuotraukų dozę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 05 sausio 2011 - 16:46
QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 05, 15:46)
nuotraukoje švarko rankovę galėjo išlyginti... turės daug darbo retušuojant  doh.gif

o kokia tu pastabi bigsmile.gif
man rodos reik akis prakrapstyt kad pamatyciau, ziuriu ir nieko g.gif jap, rimtai akis reik krapstyt, matyt tuso prikrito doh.gif biggrin.gif
beje sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pearl*: 05 sausio 2011 - 17:07
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 05, 10:30)
drinks_cheers.gif Svarbu Robke...  ax.gif 
O Taylor'o net vaskinio nera... hihihi.gif

galima nuvaziuot in Ameriku ir gyvai prie sono prisikabint fotkei laugh.gif kutvela nelaiku parskridom, ot nelaiku... kiba buciau sutikus uz Atlanto...
QUOTE(style @ 2011 01 05, 12:04)
Kaip visada nesamoniu nesamones sapnavau. O tam bury ir Egliosha buvo... Nu bet sakes, teko ir nuo kazkokiu naujovisku gyvunu slapstytis, ir nuo karo begti, miske sleptis, o Egliosha suzinojo, kad man teks miske slapstytis, dave knyga kazkokia skaityti ir sako: "As esu tas pagrindinis personazas". Tai as aiskinausi kodel Egliosha mazas berniukas...  doh.gif Krc... Atsikeliau visa pavargus, nes visa sapna laksciau...  verysad.gif  lotuliukas.gif

*****, geras sapnas lotuliukas.gif o kieno knyga? gal Zanes? lotuliukas.gif
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 05, 12:13)
Ir tave kinuli  lotuliukas.gif

kai muse is barsciu lotuliukas.gif
Atsakyti
labas smile.gif

kaip mergiotes gyvuojat?

kazi kur Daiva dingus? g.gif kuku! unsure.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 05, 15:57)

user posted image

uch koks keksas jis man cia bigsmile.gif
Atsakyti