Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai mergaitei

QUOTE(Ingrida2009 @ 2014 07 01, 12:04)
maniškei beveik 5. jau pernai užsimanė auskarų, bo grupėj auskaruotų yra doh.gif

apsiėjom lipdukais- auskariukais ir klipsiukais thumbup.gif

l. gera iseitis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif turesiu omeny kai prireiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2014 07 01, 11:58)
man ir atrodo tai visai nevaikiska  ax.gif  ax.gif  ax.gif
juk ne lele mazute  blush2.gif
nors vyras jau ir auskariukus nupirko savo princesei as pries  blush2.gif

ziurint kokie tie auskarai> jei mazutes vos pastebimos akutes, tai man labai grazu ir vaikiska. O kai dauguma miegsta kabancius kokius auksinius iverti, tai man tada irgi geriau be auskaru, negu i tas mazytes ausytes griozdiskus auskarus deti doh.gif

Musu tetis parveze labai grazias mazas knopkutes Hello Kitty ir gelytes. Tai dukrai labai patinka ir labai dziaugiasi smile.gif

Man tai labai mergaitiska visa tai. Turi dukra ir veidroduka ir lupu dazus - balzama, ir rankinukus ir kvepalus. Ka mato pas mama, tas ir jai reikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2014 07 01, 12:17)
ziurint kokie tie auskarai> jei mazutes vos pastebimos akutes, tai man labai grazu ir vaikiska.  O kai dauguma miegsta kabancius kokius auksinius iverti, tai man tada irgi geriau be auskaru, negu i tas mazytes ausytes griozdiskus auskarus deti  doh.gif

Musu tetis parveze labai grazias mazas knopkutes Hello Kitty ir gelytes. Tai dukrai labai patinka ir labai dziaugiasi smile.gif

Man tai labai mergaitiska visa tai. Turi dukra ir veidroduka ir lupu dazus - balzama, ir rankinukus  ir kvepalus. Ka mato pas mama, tas ir jai reikalinga smile.gif

betgi skausmas gydimas ausyciu negi jums nebuvo baisu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belenkokia @ 2014 04 10, 10:57)
15-metė gali suprasti pasekmes, 3-metė manau, ne.

Yra labai geras posakys, "is muses drambi daryti" biggrin.gif
Papasakokit placiau apie tas pasekmes biggrin.gif
QUOTE(Ksesanko @ 2014 06 29, 00:23)
Idomu kokios tos auskaru verimo pasekmes?  g.gif Veliau nepatiks (kas mazai tiketina), tiesiog isims. Kiek 18 - 25 m. merginu daro sau  tatuiruotes ir nepagalvuoja apie pasekmes? biggrin.gif Tatuiruote tikrai tures pasekmiu...o stai auskaru skylutes kuo puikiausiai uzaugs smile.gif

Jokiu. Isvis, pavojinga ir is namu iseiti, maza kas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(muti4 @ 2014 07 01, 12:59)
betgi skausmas gydimas ausyciu negi jums nebuvo baisu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O ausyciu "gydymas" cia kas? Na mes papurksdavome spec. skysciu ryte vakare menesi laiko ir tiek. Nei cia skausmas, nei cia gydymjas biggrin.gif
Atsakyti
Maniske 2,3 metu pati uzsimane auskaru, nuejom viena diena pasiklausineti kaip veria kokia kaina, ir mazosios klausiu ar nori dabar gal auskariukus issiverti, sako noriu, issirinko auskarus ir pati didvyriskai sedejo kol isdure smile.gif tik po duriu truputi asareliu buvo, bet nuejom i kavine ledu ir pamirso viska biggrin.gif valem su specialiu skysciu ryte ir vakare, visai neskausminga smile.gif O auskariukus dure iskart i abi ausis
Atsakyti
QUOTE(triksė989 @ 2014 03 30, 11:20)
Mes įvėrėme sulaukus mėnesiuko amžiaus  4u.gif

Kodėl?
Atsakyti
aš prieš tai kai tėvai įveria auskarus dar kūdikystėje. Manau, mergaitė pati turi nuspręsti ir tam ryžtis smile.gif
Atsakyti
galvoju, kad kai įveriama kuomet vaikas mažas, tuomet jis traumuojamas smile.gif reikėtų daryti tada, kai jis jau supranta, kad dėl jo šito noro jai skaudės smile.gif juk baimė ir pasiryžimas turėtų atsirasti biggrin.gif
Atsakyti
Mes dukrai ivereme auskariukus 7 metu gimtadienio proga, kai pati paprase rolleyes.gif
Atsakyti
joki7 auskarų, norės-užaugusi ir įsivers.
Atsakyti
QUOTE(doviledub @ 2014 07 23, 12:24)
Maniske 2,3 metu pati uzsimane auskaru, nuejom viena diena pasiklausineti kaip veria kokia kaina, ir mazosios klausiu ar nori dabar gal auskariukus issiverti, sako noriu, issirinko auskarus ir pati didvyriskai sedejo kol isdure  smile.gif  tik po duriu truputi asareliu buvo, bet nuejom i kavine ledu ir pamirso viska  biggrin.gif  valem su specialiu skysciu ryte ir vakare, visai neskausminga  smile.gif O auskariukus dure iskart i abi ausis

Mums tas pats, tik buvo 3 metukai. Užgijo per 2 savaites. Labai pati džiaugiasi, ir man gražu wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif

na ka..turime reikalą, visada sakiau, kad dukra galėsi vertis ausis tada kai pati norės, tai po 4 gimtadienio, tas noras ir atsirado, metus laiko kalbėjome apie tai ir štai.. noras neišblėso ir auskariukai jau yra, tik va kur važiuoti tų ausyčių vertis? Tikrai nenoriu važiuoti aklai, parekomenduokite prašau į AZ kur vėrete savo pupom ausytes 4u.gif
Atsakyti