Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Tarškutė @ 2011 10 13, 15:33)
gal gana, ačiū... biggrin.gif


Malonai prašom mirksiukas.gif nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, paskaitineju as cia pas jus labai daznai wink.gif ir vis niekaip apsispresti negaliu ir baisu velniop pinigus ismest jei netiks, ir norisi del patogumo nes tabletes tikrai ne man- bus pamirsta.Kai Lt buvau gine pas kuria buvau buvo pries tas spirales ,o cia vokietijoje tik jas ir siulo ,bet tik ta brangesne pataria daugiau .Pas mus ji kainuoja 330euro ir dar plius kas pusmeti ultrasal darytis vel papildomai kainuoja 30euru.vaje kaip sunku apsispresti g.gif dabar kolkas gydausi ,bet neuzkalnu arteja ta dienele kaip reik apsispresti doh.gif Sakykit o LT nedarote ultr.
Atsakyti
daro ir pas mus ultragarsu, eisiu po mmm, jau bus mėn. kaip turiu, gyd. liepė ateiti pasitikrinti, žinau kad paskui po pusmečio, šiaip jaučiuosi gerai, šiandiena pareina jau mmm, nes maudžia pilvo apačia, įdomu kokios bus mmm.
Atsakyti
Turejau isidejusi mirena, po metu istiko insultas (tada man buvo 32 m.). Daktarai labai pries mirena tik ginekologai ja visiems rekomenduoja. apie salutini poveiki ginekologai net nekalba, tik apie tai kad bus patogiau, nebus menesiniu, nepastosit. Taip kad pasirinkdamos ja gerai pagalvokit, nes visos KT , spirales tirstina krauja, po ko formuojasi trombai. Ligoninese pilna paneliu ir moteru kurios gydosi po kontraceptiku vartojimo susiformavusius trombus. Pati netikejau kad taip gali buti kol pati savo kailiu nepatyriau. Jei nuspresit naudoti KT ar detis spyrale butinai pasidarykit kraujo kresejimo tyrima!
Atsakyti
Laba 4u.gif

Nu va, kažkada esu čia jau rašiusi. Spiralę man įdėjo balandį, o šią savaitę ją jau išsiėmiau. Po pusės metų. Gaila kažkaip .... Man ji netiko, nors dėjausi medicininiais tikslais, bet organizmas jos nepriėmė. Ilgos mėnesinės, ir visus šešis mėnesius beveik kasdien tepliodavo. Liks pasirinkimas tarp KT ir žiedo ..
Noriu paklausti tų kurios išsiėmė mireną, kiek ilgai kraujavot? Nes man po išėmimo sekančią dieną pradėjo kraujuoti (nors mmm dar neturėtų būti), ir laaabai gausiai.
Dėkui už ats. 4u.gif
Ir sėkmės kitoms.
Atsakyti
man ir siulo detis, del gausiu menesiniu, nezinau ka daryt, gaila tiek sumoketi ir kankintis po to smile.gif
Atsakyti
ir man siūlo ginė būtent mireną, o dėl tepliojimo tai sakė tipo max kelis mėnesius g.gif na dėl to dar pakentėčiau, bet bijau ar organizmas iš viso ją priims (anksčiau tik KT naudojau), ir bus pinigai (ir nemaži) kaip į balą... mėtausi, niekaip nepasirenku, o laikas spaudžia - greit mmm tai norėčiau susitvarkyti ir ramiai gyventi ax.gif


Dar turiu klausimuką (gal ir rašė kur temoje, bet dėl laiko stokos neturiu dabar kada perskaityti visos temos, taip kad nepykite jei pasikartosiu su tokiu klausimu) -ar nuo tų hormonų esamų spiralėje nepradedama svorio priauginėti ax.gif , ir dar vienas berašant iškilo blush2.gif vartojant KT budavo noras praeidavo dėl smileysex.gif (na tiesiog slopindavo ax.gif ), galvojau kad čia gal tik man , bet pasirodo nemažai moterų tai pamini, tai smalsu ar su mirena to pašalinio poveikio nėra g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2011 10 24, 21:26)

Dar turiu klausimuką (gal ir rašė kur temoje, bet dėl laiko stokos neturiu dabar kada perskaityti visos temos, taip kad nepykite jei pasikartosiu su tokiu klausimu) -ar nuo tų hormonų esamų spiralėje nepradedama svorio priauginėti ax.gif , ir dar vienas berašant iškilo blush2.gif  vartojant KT budavo noras praeidavo dėl  smileysex.gif  (na tiesiog slopindavo ax.gif ), galvojau kad čia gal tik man , bet pasirodo nemažai moterų tai pamini, tai smalsu ar su mirena to pašalinio poveikio nėra g.gif  ax.gif

Riešutėli, kiekviena tau atsakys skirtingai, man ir svoris augo, dabar gal ne taip, o potraukis smileysex.gif išvis yra sumažėjęs, dar plaukuotumas man padidėjo, ale vis gailiu ir aš įdėtų pinigų, nors jie jau ir atsipirko, mąstau, kad vis tik reiktų ją mest lauk, dar kai paskutinius postus paskaičiau, nors kaifas, ka mmm nėra ax.gif
Atsakyti
Aš Mirena isidėjau gegužės men.
Patenkinta esu 120 %. tepliojo kelias savaites, dabar per mėnsinės vos teplioja, kazdieniniu iklotu pakanka. svoris tikrai nepradejo augti. na o kalbant apie NORĄ smileysex.gif ... tai jis tik padidejo. Išties labai bijojau dėtis. Du metus skaitinejau visas temas susijusias su Mirena, bet pasiryžau ir man pasisekė. Labai džiaugiuosi.

Aišku kaip bus vėliau ir ar nebus tu trombu ar kitu pasekmiu...dėl pvz: mėnesinių nebuvimo, nieks nežino. Tikiuosi švelniausių pasėkmių.



Taigi galiu patvirtinti Tarškutės žodžius, kad tai kiekvienai individualiai.... pasiseks ar ne.... kaip loterija. Kol nepabandysi tol nesužinosi.
Sėkmės bandančiom... ok.gif
Atsakyti
kai paskaitai forume atrodo mazai kam tinka, o paklausineji pazistamu visos patenkintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2011 10 26, 07:53)
kai paskaitai forume atrodo mazai kam tinka, o paklausineji pazistamu visos patenkintos smile.gif





Tiesiog, kai viskas gerai, tai nebelandžioji i pokalbius. o kai blogai, tai butinai norisi visan pasauliui praneš ir įspėti.

Aš temą į favotritus isikėlus, tai vis paskaitineju iš įpročio, bet kai tema pasieks 50 psl. ir bus atidaryta nauja, tai tikrai nebeieškosiu jos ir benepasakosiu, kaip man gerai su Mirena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2011 10 26, 08:53)
kai paskaitai forume atrodo mazai kam tinka, o paklausineji pazistamu visos patenkintos smile.gif


Kad tikrai ne schmoll.gif Mano dvi pazystamos turi butent Mirena isidejusios tai abi kazkaip neigiamai kalba, viena jau galvoja traukti (pastovus tepliojimai, padidejo svoris, spuogai) o kitai vis susidaro kiausidziu cistos (ko pries Mirena nebudavo). As pati svarstau del sios spirales nes noriu patikimos apsaugos, bet tokie atsiliepimai kazkaip nenuteikia pozityviai. Bet vel gi nepabandes nesuzinosi blush2.gif
Atsakyti