Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

QUOTE(Kucheriashka @ 2010 12 30, 13:11)
Reiškias gydytojai žino kažką,tik slepia nuo pacienčių. Taip ir gaunasi jog mes kaip triušiukai kažkokie ant kurių viskas bandoma.

gal ir neslepia, bet as manau, pas juos tukstanciai tu pacienciu, eina kaip konvejeris, labai rupim mes ten jiems...pabandys, netiks, isims...jiems del to galvos neskauda, nes mes-ju duona, kuo dazniau eisim, tuo daugiau pinigeliu atnesim smile.gif
Atsakyti
buna priezasciu del kuriu negalima detis spirales, tai gal pas ja ir buvo viena is ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 12 30, 14:31)
buna priezasciu del kuriu negalima detis spirales, tai gal pas ja ir buvo viena is ju g.gif

Bet tai paprasta varinę siūlė dėtis.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 12 30, 13:58)
Bet tai paprasta varinę siūlė dėtis.

pas mano pazystama, nezinau kas jai ten kazkada buve, bet mirenos sake del to negalima, galima tik paprasts
Atsakyti
Man trecias menuo eina kai turiu spirale Mirena.Na pradzioj vos ne istisai tepliojo,kraujavo,bet va jau ilga laika svaru.Bus matyti kaip toliau bus,tikiuosi kad gerai,nes KT nebenoriu gerti.Tik,kad kitokiu bedu man atsiranda.Vat nesenai man pradejo zemiau juosmens nugara baisiai skaudeti,atrode lyg stuburas.Negalejau nei normaliai judeti,o kai vaika reikdavo is lovytes iskelti tai isvis kosmaras.Mamai,pasiskundziau,sakau su stuburu kazkas negerai,o ji man sako jog nugara tikriausiai skauda del gimdos ir butent del spirales.Ji turejo varine spirale ir jai tokie nugaros skausmai buvo laaabai dazni,irgi mane jog stuburas kol neisityre ir gydytoja pasake,kad tai tik del spirales.Jau buvau zadejusi eiti pas gydytoja,bet kai praejo tai ir nebenuejau,nors reiktu apsilankyti.Buvo liepe nuo idejimo po 6sav ateiti,o as dar taip ir nenuejau.
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2011 01 04, 00:34)
Man trecias menuo eina kai turiu spirale Mirena.Na pradzioj vos ne istisai tepliojo,kraujavo,bet va jau ilga laika svaru.Bus matyti kaip toliau bus,tikiuosi kad gerai,nes KT nebenoriu gerti.Tik,kad kitokiu bedu man atsiranda.Vat nesenai man pradejo zemiau juosmens nugara baisiai skaudeti,atrode lyg stuburas.Negalejau nei normaliai judeti,o kai vaika reikdavo is lovytes iskelti tai isvis kosmaras.Mamai,pasiskundziau,sakau su stuburu kazkas negerai,o ji man sako jog nugara tikriausiai skauda del gimdos ir butent del spirales.Ji turejo varine spirale ir jai tokie nugaros skausmai buvo laaabai dazni,irgi mane jog stuburas kol neisityre ir gydytoja pasake,kad tai tik del spirales.Jau buvau zadejusi eiti pas gydytoja,bet kai praejo tai ir nebenuejau,nors reiktu apsilankyti.Buvo liepe nuo idejimo po 6sav ateiti,o as dar taip ir nenuejau.

Nenoriu būti blogas pranašas, bet nugaros skausmai gali pasikartoti.
Panašiai ir mano buvo, tik nesusiejau pradžioje šito su spirale. maniau gal ką per sunkiai kėliau, gal skersvėjis perpūtė ir pasigavau radikulitą, bet kad tas skausmas toks ne visai radikultinis, o žiauriai skauda, ypač lenkiantis, einant irgi sustiprėdavo skausmai. Paskaičius Jūsų komentarą mano įtarimai dar labiau sustiprėjo smile.gif
Ilgai naršiau po internetą ir buvau iškapsčius tokią informaciją, jog sintetiniai kontraceptikai imituoja nėštumo būseną, todėl nevyksta ovuliacijos ir t.t., o vat nėštumo metu pasirodo moters organizme vyksta dideli pakitimai, tame tarpe darosi paslankesni ir stuburo slanksteliai, na dėl būsimo svorio didėjimo ir pilvuko augimo, stuburas ima ruoštis tai apkrovai, tad logiškai mąstant, gaunant iš Mirenos progesterono (nėštumo hormono) stuburas irgi ima į tai reaguoti. jis ima kaip ir deformuotis unsure.gif ... na žodžiu aš per paskutinius mėnesius vaikštant su Mirena šalia visų nepatogumų taipogi jaučiau siaubingus stuburo skausmus, trupučiuką žemiau liemens, na per tą vietą, per kurią reikia lenktis. Leidausi ir Diclaberlą, ir B grupės vitaminus, bet mažai ką padėjo. Ir dabar dar jau metus būnant be Mirenos retkarčiais užeina toks skausmas nugaroje, stuburo srityje, bet užtenka vienos Diclaberlo tabletės ir atlėgsta. Nežinau kokios bus tolimesnės nugaros skausmų pasekmės, bet labai tikiuosi, kad atsistatys visa mano būsena, juk būnant 3 metus su Mirena, buvau kaip ir 3 metus nėščia sintetinių hormonų dėka, tad tikiuosi man jau baigia išsivaikščioti visa ta chemija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2011 01 04, 01:34)
Man trecias menuo eina kai turiu spirale Mirena.Na pradzioj vos ne istisai tepliojo,kraujavo,bet va jau ilga laika svaru.Bus matyti kaip toliau bus,.....

man irgi lygiai po triju menesiu kasdieniniu tepliojimu pirma karta buvo dvieju savaiciu svari pertrauka, po to vel is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 04, 09:07)
man irgi lygiai po triju menesiu kasdieniniu tepliojimu pirma karta buvo dvieju savaiciu svari pertrauka, po to vel is naujo  doh.gif

Linkiu, kad šis tepliojimas greit praeitų... Labai išvargina, man vis dar teplioja, kai nustojau gerti Cyklo3forte pagausėjo... Taigi vėl geriu sad.gif pas ginę nebelauksiu kada nustos kraujuoti ir eisiu 12 d. unsure.gif bus lygiai 2 mėn nuo įdėjimo Mirenos.
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2011 01 04, 12:26)
Linkiu, kad šis tepliojimas greit praeitų... Labai išvargina, man vis dar teplioja, kai nustojau gerti Cyklo3forte pagausėjo... Taigi vėl geriu sad.gif pas ginę nebelauksiu kada nustos kraujuoti ir eisiu 12 d.  unsure.gif bus lygiai 2 mėn nuo įdėjimo Mirenos.

o kai vartoji tuos Cyklo3forte nebeteplioja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 01 04, 06:51)
Nenoriu būti blogas pranašas, bet nugaros skausmai gali pasikartoti.
Panašiai ir mano buvo, tik nesusiejau pradžioje šito su spirale. maniau gal ką per sunkiai kėliau, gal skersvėjis perpūtė ir pasigavau radikulitą, bet kad tas skausmas toks ne visai radikultinis, o žiauriai skauda, ypač lenkiantis, einant irgi sustiprėdavo skausmai.

As tikrai tikiu,kad tie skausmai pasikartos.Ir jei tai bus daznai tikrai issiimsiu lauk,nes tas skausmas ziaurus ir bjaurus.Vaiksciojau lyg kokia sene uzpakali atkisusi,nes net issitiesti normaliai negalejau.Kad net ir dabar ta nugara ligu kaip ir maudzia,bet nezymiai.As pradzioj tikrai net pagalvot negalejau,jog cia del spirales skauda kol man mama nepasake.Gerai,kad as ta spirale dejausi UK ir ji cia man nekainavo tai nebus ir jokio nuostolio.Bet kad ir tableciu nenoriu doh.gif O jei nuo sios spirales man tokios bedos tai ir su kitom tas pats bus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2011 01 04, 11:34)
o kai vartoji tuos Cyklo3forte nebeteplioja? g.gif

Man teplioja, tik akivaizdžiai mažiau. Be Cyklo... jau ir hig. reikėjo, o geriant užtenka kasdienio įkloto. Tik vis tiek velniškai nusibodo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Askita @ 2011 01 04, 15:20)
Man teplioja, tik akivaizdžiai mažiau. Be Cyklo... jau ir hig. reikėjo, o geriant užtenka kasdienio įkloto. Tik vis tiek velniškai nusibodo  mad.gif

tai reiskias nepadeda nuo tepliojimo, man kasdieniniu uztenka
Atsakyti