Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 03, 13:24)
Jolita gal sanatorijoj su Miglute  4u.gif

ne ne albumelyje manes nera ...  blush2.gif
user posted image

A tai vat kokia tu wub.gif o joolita sake kad grizo jau....
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 03, 14:27)
A tai vat kokia tu  wub.gif  o joolita sake kad grizo jau....

cia 2 sav iki gimdymo tongue.gif hm.... joli ir ant skype nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 02, 21:46)

O čia Orestukas šiandien,

Mimmi, nuostabus berniukas wub.gif , tikiu, kad jis užaugs stiprus vyras wub.gif Ką daktarai sako apie pasėkmes? ar kol kas nieko neprognozuoja ?

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 03, 13:24)

vyras nuvaziavo i VRC jau skambino 2 kartus piktas kaip velnias  doh.gif  laukiu gryztant  doh.gif  unsure.gif

Nike, gražuolė wub.gif wub.gif

Mes į Raidos centrą ketvirtadienį važiuosim, tiksliau tėčiui misija nusimato lotuliukas.gif
pasirodo, poliklinikos vedėja ant pažymos dėl sanatorijos parašė ne tokį įrašą ir vyrą išvijo iš ligonių kasų, liepė pataisyti doh.gif tai va, tik ketvirtadienį po RC į sanatoriją doh.gif dar dviem dienom nusikelia Andrėjos kankinimai lotuliukas.gif jai pasisekė lotuliukas.gif

Laba visoms, pagaliau vakar vėlai vakare nugramdė kelius, tai bent palengvėjo rolleyes.gif

aš namuose neturiu svarstyklių, tai kūstu pagal centimetrą, nors pilvo sienelė nenori trauktis niekaip, atrodau vis dar kaip kokiam 4 mėn nėštume doh.gif lotuliukas.gif bet turiu vilties, kad pavasarį vyras išvarys į lažą- daržo kasti, tvarkyti aplinkos, plius du vaikai, tai gal dar pamesiu tuos lyšnus kg, tik bėda, nežinau kiek jų mest reikės doh.gif , nors man per daug jų numestų nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 03, 14:41)
Mimmi, nuostabus berniukas  wub.gif , tikiu, kad jis užaugs stiprus vyras  wub.gif  Ką daktarai sako apie pasėkmes? ar kol kas nieko neprognozuoja ?
Nike, gražuolė  wub.gif  wub.gif

Mes į Raidos centrą ketvirtadienį važiuosim, tiksliau tėčiui misija nusimato  lotuliukas.gif
pasirodo, poliklinikos vedėja ant pažymos dėl sanatorijos parašė ne tokį įrašą ir vyrą išvijo iš ligonių kasų, liepė pataisyti  doh.gif  tai va, tik ketvirtadienį po RC į sanatoriją  doh.gif  dar dviem dienom nusikelia Andrėjos kankinimai  lotuliukas.gif  jai pasisekė  lotuliukas.gif

Laba visoms, pagaliau vakar vėlai vakare nugramdė kelius, tai bent palengvėjo  rolleyes.gif

aš namuose neturiu svarstyklių, tai kūstu pagal centimetrą, nors pilvo sienelė nenori trauktis niekaip, atrodau vis dar kaip kokiam 4 mėn nėštume  doh.gif  lotuliukas.gif  bet turiu vilties, kad pavasarį vyras išvarys į lažą- daržo kasti, tvarkyti aplinkos, plius du vaikai, tai gal dar pamesiu tuos lyšnus kg, tik bėda, nežinau kiek jų mest reikės  doh.gif , nors man per daug jų numestų nebus  biggrin.gif

pamirsau pakomentuot ,surast 10 skirtumu biggrin.gif
user posted image
del svorio manau nesuk galvos ateis pavasaris numesi ,as tai dirza uzsimaukslinusi tai ir pilvukas jau jau beveik suuuuper ir randukas kaip gydytoja sake dekinga oda tai nesimatys beveik ,ir kremu nereiks .... o kaip jums su tuo pilvuku man tai velnias stena stena ... ypac nakty doh.gif

o i VRC tipo i dienos stacionara ar guleti ? vyras nuvaziavo tipo guleti bet namo vazines tai nieko nzn kaip pasibaige pokalbis pas Mikulenaite ...... grys tai bus man namie lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 03 sausio 2011 - 13:46
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 03, 14:09)
Sveiki sugryze  4u.gif  kaip naujieji prabego?

naujus sutikom ramiai. pas mano tevelius, sesuo su draugu buvo ir mes su mazyliu, nes musu tetukas dirbo nakti verysad.gif maziukas visa nakti gerai ismiegojo, kelesi kas 2 val. stabiliai, o jau buvo pradejes nereaguliariai keltis, kas val...tai tikiuosi, kad visi tokie metai bus:)

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 03, 14:24)

ne ne albumelyje manes nera ...  blush2.gif
user posted image

user posted image

labai grazios nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 03, 14:48)
naujus sutikom ramiai. pas mano tevelius, sesuo su draugu buvo ir mes su mazyliu, nes musu tetukas dirbo nakti verysad.gif maziukas visa nakti gerai ismiegojo, kelesi kas 2 val. stabiliai, o jau buvo pradejes nereaguliariai keltis, kas val...tai tikiuosi, kad visi tokie metai bus:)
labai grazios nuotraukytes thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Mano ir stena, diena dar nieko, miega vaikis, o vakare ir naktį prasideda kančios, skambinau krikšto mamai, ji homeopatinėj vaistinėj dirba kns, tai sakė man gerti anyžių, kmynų, krapų, pankolio arbatas, duoti sab simplex ir dar pagamins kažkokių žirniukų, kur jie gamina tokiems mažiems, duoti linex kapsulę padalinus į 3 dalis per dieną, ir sakė laukti, kol išaugs, tai Leonardukas dar nerėkia, o Andrėja tai klykdavo per naktis ir nemiegodavo visai doh.gif
Ne, mes į konsultaciją, nes gi neįgalumas baigiasi kovo mėn, tai reikia jau pradėt tvarkytis doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 03, 15:15)
Mano ir stena, diena dar nieko, miega vaikis, o vakare ir naktį prasideda kančios, skambinau krikšto mamai, ji homeopatinėj vaistinėj dirba kns, tai sakė man gerti anyžių, kmynų, krapų, pankolio arbatas, duoti sab simplex ir dar pagamins kažkokių žirniukų, kur jie gamina tokiems mažiems, duoti linex kapsulę padalinus į 3 dalis per dieną, ir sakė laukti, kol išaugs, tai Leonardukas dar nerėkia, o Andrėja tai klykdavo per naktis ir nemiegodavo visai  doh.gif
Ne, mes į konsultaciją, nes gi neįgalumas baigiasi kovo mėn, tai reikia jau pradėt tvarkytis  doh.gif

mes taip pat kankinames doh.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 03, 15:24)
mes taip pat kankinames  doh.gif

tisa laukiu kol atsius mociute kazkoki buteliuka su specialia pompa viduj kur vaikas oro nepririja ,sake padeda ,anukui dave iskart praejo bedos pilvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 03, 14:15)
Mano ir stena, diena dar nieko, miega vaikis, o vakare ir naktį prasideda kančios, skambinau krikšto mamai, ji homeopatinėj vaistinėj dirba kns, tai sakė man gerti anyžių, kmynų, krapų, pankolio arbatas, duoti sab simplex ir dar pagamins kažkokių žirniukų, kur jie gamina tokiems mažiems, duoti linex kapsulę padalinus į 3 dalis per dieną, ir sakė laukti, kol išaugs, tai Leonardukas dar nerėkia, o Andrėja tai klykdavo per naktis ir nemiegodavo visai  doh.gif
Ne, mes į konsultaciją, nes gi neįgalumas baigiasi kovo mėn, tai reikia jau pradėt tvarkytis  doh.gif

Maniskis iki 4 men atkoncertavo doh.gif padedavo tik sab simlex ir silta vonyte... mes tai treciadieni paskutinius popierius susirinksim ir tada komisija,tai db bandau prasyma pildyt net nzn nuo kada rasyt kad skirtu neigaluma... g.gif g.gif ai jauciu rytoj gales pati gydit rasyt...
NikeZ is kur pas panas tokios kasos? bigsmile.gif bigsmile.gif mano abu pliki gyme tai man lb keista bet grazu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 03, 15:33)
Maniskis iki 4 men atkoncertavo doh.gif  padedavo tik sab simlex ir silta vonyte...  mes tai treciadieni paskutinius popierius susirinksim ir tada komisija,tai db bandau prasyma pildyt net nzn nuo kada rasyt kad skirtu neigaluma... g.gif  g.gif  ai jauciu rytoj gales pati gydit rasyt...
  NikeZ is kur pas panas tokios kasos? bigsmile.gif  bigsmile.gif  mano abu pliki gyme tai man lb keista bet grazu  wub.gif

nzn ..... manau i mano broli nes brolis gime baisiai plaukuotas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laindrusa, aš bijau ir prisimint Andrėjos koncertus biggrin.gif
Nike, su kokia tu programa keli foto į SM ?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 01 03, 14:49)
Laindrusa, aš bijau ir prisimint Andrėjos koncertus biggrin.gif
Nike, su kokia tu programa keli foto į SM ?

Aga NikeZ ismokyk medute biggrin.gif nes neparodu mum savo grazuliuku mirksiukas.gif
Atsakyti