Vikma neoatikesi kaip as tave suprentu... patys mokam uz uosvio skolas kad MB mazieji broliai be pastoges neliktu....
tai irgi centa prie cento dedam... vakar uosvene man pareiske kad mum sekas seimoj du invalidumus gaunat tai daug pinigu
eilyni syki pakraupau ir nieko neatsakiau... ai zodziu suprantu kad daug kam cia ne pyragai.... na bet juk mes stiprios!!!! ir musu nieks nesulauzis
na gal biske nervus patampys
QUOTE(joolita @ 2011 01 04, 07:36)
Cia afrika apsnigta
Keista matyt apsnigtas palmes
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 04, 08:46)
Ramunka tokia simpatinga moteris su grazia sypsena
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 04, 12:20)
prastai,Medute....namuose as kaip ant adatu...taip ir bijau mamos skambucio
vakar buvau kaimuke,tai apkirpau,apskutau teti...sedi(jei taip galima pasakyt) kaip lele....sirdis plysta ziurint,kaip jis gesta.....
vakar buvau kaimuke,tai apkirpau,apskutau teti...sedi(jei taip galima pasakyt) kaip lele....sirdis plysta ziurint,kaip jis gesta.....
Laikykis Izabele
QUOTE(vikma @ 2011 01 04, 14:50)
apie kokius jus cia sargus?
Manasis va vel sloguoja ir karkia,per gydytoja
ne uzsigeide pamatyt vaika
Manasis va vel sloguoja ir karkia,per gydytoja
Apie suni
Nu kvaila gydytoja rimtai
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 04, 16:09)
net turejau minciu pas kokia bureja nueit sakau gal uzkeike mane.....
As ejau
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 04, 17:47)
gerai pratampo
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 04, 17:47)
Vikma neoatikesi kaip as tave suprentu... patys mokam uz uosvio skolas kad MB mazieji broliai be pastoges neliktu....
tai irgi centa prie cento dedam...
nu bet kodel turi vaikai moket uz tevu pridarytas nesamones
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 04, 17:01)
iki penktadienio dar busime sanatorijoje
jau as sveikstu,tik migle nuo savaitgalio dar sloguoti pradejo
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 04, 17:51)
rimtai?o pasiule ka daryt?
as esu pasakojus cia,kad mum liepe su vaiku pas egzorcisto vaziuoti,nuvaziavom,liepe po metu pasirodyt,kai vyras priims pirmaja komunija bet iki siol nesugeba to padaryt..........
QUOTE(vikma @ 2011 01 04, 16:41)
mum ir praeje metai kazkokie nesusipratimas
mes jau antra gydytoja pakeitem
pries tai turejom mestokia gydytoja
Cia jau ne pas bureja reik eit o pas teisininkus
Nesiseka ziuriu jums su gydytojom
QUOTE(joolita @ 2011 01 04, 18:02)
iki penktadienio dar busime sanatorijoje
na kaip bacilu lizdas butume,tai viena tai kita sergame 
o Miglutiai berimai jau praejo?ar issiaiskinot nuo ko buvo?nava kadangi esat sanatorijoj o ten pilna serganciuju,tai tos bacilos lipte ir limpa kieno silpnesnis imunitetas
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 04, 16:47)
vakar uosvene man pareiske kad mum sekas seimoj du invalidumus gaunat tai daug pinigu
QUOTE(joolita @ 2011 01 04, 17:02)
jau as sveikstu,tik migle nuo savaitgalio dar sloguoti pradejo na kaip bacilu lizdas butume,tai viena tai kita sergame
Imunitetas pas jus nusilpes nespeja atsigaut kai taip daznai sergat
QUOTE(vikma @ 2011 01 04, 17:02)
rimtai?o pasiule ka daryt?
as esu pasakojus cia,kad mum liepe su vaiku pas egzorcisto vaziuoti,nuvaziavom,liepe po metu pasirodyt,kai vyras priims pirmaja komunija bet iki siol nesugeba to padaryt..........
Ji pati viska padare
Jau rasiau anksciau kad be reikalo nenuvaziavot
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 04, 18:02)
Cia jau ne pas bureja reik eit o pas teisininkus
manau juristas viska sutvarkytu jums.zinoma tai kainuos,bet jau geriau viena karta sumokesit nei visa gyvenima.o ji toliau gyvens be jokios atsakomybes
bet kazin ar imanoma viska uzprotestuoti
Na laikykites mergaites
nors ir mums praeje metai nebuvo labai geri ypac pabaigoje visokiu bedu atsirado, kad ir as emiau galvoti apie prakeiksmus
nors vyresnelis eina i baznycia kunigiui patarnauja uz musu nuodemes meldziasi
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 04, 18:08)
Jau rasiau anksciau kad be reikalo nenuvaziavot
as bandyciau
o tuo labiau kad rasei,kad po seanso labai pasikeites buvo tavo Deividas 
taip pasikeite Deividas labai.bet as vyri perpirevarta ibaznycia nenuvesiu............
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 04, 16:47)
tai irgi centa prie cento dedam... vakar uosvene man pareiske kad mum sekas seimoj du invalidumus gaunat tai daug pinigu
eilyni syki pakraupau ir nieko neatsakiau... ai zodziu suprantu kad daug kam cia ne pyragai.... na bet juk mes stiprios!!!! ir musu nieks nesulauzis
na gal biske nervus patampys 
Kosmaras