Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(cezi @ 2011 01 08, 14:33)
ir aš norėčiau į sanatoriją, o bet tačiau... nedarbingumo niekas už tai neduoda, o vieno palikt negaliu... verysad.gif

cezi, vis noriu taves paklausti-tavo jau dickis palyginus..O tu kartais palieki ji vieną namučiuose tiesiog?Bent trumpam ar pabuna vienas?
Atsakyti
snd buvau uzejus i autistuku forumiuka,nu ir likau nustebinta radus misis.zd info thumbup.gif stai baby einstein, galimai yaotuba paziureti, filmukai, nuo 6 men, edukaciniai, maniskiui lb patiko.
dar duodu klausyti i youtube iveskit eji idomu mozart arba bethoven for babies, arba cleidermana klausyti,
suveike manajam,suregavo,i lavinamuosius,ten kur sukas zaisliukai,kur vaikai groja,o ir sukluso i betchoveno muzika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazkada zadejau issigyti klasikines muzikos,bet va vis stabdziau,kai mazesnis buvo,kazkaip neregavo itokia muziko,o dabar va klauses,siaip jam yra pradeje patikti muzikos,bet garsios smile.gif
Atsakyti
laba, aš su jumis, paskaitinėju, bet kažko nesinori rašyt,nekaip jaučiuosi po vakar dozės schmoll.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 07, 17:08)
bet man nedasunta vistiek doh.gif per teliak ziniasklaida visur afisuojama ,ka valgome,visur tie EEEEEEEEEEEEE,bvisur brudai,suvalgius susergama veziu,mirstama,tampama monstrais,bet kaip prekybos centruose pardavineja taip pardavineja,bet ir tai jau musu organizmai yra uztersti,kas isto kad dabar pradejo pasakot viska doh.gif

kas iš to? o gi paliekama mums rinktis - ar toliau maitinti savo šeimą nuodais, ar keist gyvenimo būdą smile.gif deja, dėl vis dar kyla ranka vaikam pirkt sūrelius, saldainius, dešreles g.gif

QUOTE(misis.zd @ 2011 01 07, 22:04)
aciu, tik db jau nesuprantu, i kokia mums megint smile.gif

aš tai kaip ir neturiu kuo skūstis Saulute.

QUOTE(Vvarliokas @ 2011 01 08, 14:57)
Ir mes galvojam sanatorijoje apsilankyti, bet nezinom i kokia geriau butu vaziuoti... Vienos mamos labai giria Druskininkus, kitoms ir Gintare visai nieko  g.gif  Mums Gintaras butu daug arciau, taciau geresniu atsiliepimu girdejom apie Druskininku sanatorija tai va ir mastom  doh.gif  Be to kokiu laiku cia geriau vaziuoti, nes irgi tik is pletkuciu girdejau kad vasara prieiti eile i sanatorija beveik neimanoma - uzimta ir uzimta  ax.gif  Idomu kiek cia tiesos  g.gif

Druskininkuose šiltuoju metų laiku labai daug vaikų, laiko procedūroms nepasiderinsi, visur eini, lauki, nerviniesi, šiemet buvom lapkričio pabaigoj - gruodžio pradžioj - visai kitas reikalas, net pavargt nelabai spėjau, o pati po operacijų.

QUOTE(vikma @ 2011 01 08, 15:49)
snd buvau uzejus i autistuku forumiuka,nu ir likau nustebinta radus misis.zd info thumbup.gif  stai baby einstein, galimai yaotuba paziureti, filmukai, nuo 6 men, edukaciniai, maniskiui lb patiko.
dar duodu klausyti i youtube iveskit eji idomu mozart arba bethoven for babies, arba cleidermana klausyti,
suveike manajam,suregavo,i lavinamuosius,ten kur sukas zaisliukai,kur vaikai groja,o ir sukluso i betchoveno muzika thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kazkada zadejau issigyti klasikines muzikos,bet va vis stabdziau,kai mazesnis buvo,kazkaip neregavo itokia muziko,o dabar va klauses,siaip jam yra pradeje patikti muzikos,bet garsios smile.gif

tai tik dar kartą parodo, kad mes rankų nuleist negalim, turim eit, ieškot kažko naujo, bandyt ir nesustot.

Oras doh.gif depresūcha man nuo tokio, noriu saulutės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 08, 16:00)
laba, aš su jumis, paskaitinėju, bet kažko nesinori rašyt,nekaip jaučiuosi po vakar dozės  schmoll.gif

tai dabar vel reiks keliu dienu kol atsigavinesi unsure.gif
jo oras tai doh.gif ,bet gal greit sniegas nors istirps ax.gif mano vyrelis valo musu kiema snd su savo traktoriuku lotuliukas.gif 11val turejo atvaziuoti kazkoks kitas traktorius,tipo buvo organizuojama talka,bet traktorius neatvaziavo,o zmones darbavos,vyrui sakau pabuk geras,zmones susale suslape pusantros valandos pralauke,atvaziuok ir padek,gal galvos nenusuks man,nes jis tai kitur dirba,kitur isnuomotas,o va valo cia kiemus ax.gif cia kai buvo uzpuolus ziema tada manasis irgi vale,o dabarturejo savivaldybes traktorius atv,kur dingo neaisku,vakar kazkoks buvo atvaziaves pralaize kiema ir isvare,o isaskaita bus irasya uz kiemu valyma blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kam cia mamytes jus skambinates del tu sanatoriju? Sorry kad tokie klausimai, bet pirmas kartas... Nezinau kaip sitie reikalai tvarkomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 08, 15:49)
snd buvau uzejus i autistuku forumiuka,nu ir likau nustebinta radus misis.zd info thumbup.gif  stai baby einstein, galimai yaotuba paziureti, filmukai, nuo 6 men, edukaciniai, maniskiui lb patiko.
suveike manajam,suregavo,i lavinamuosius,ten kur sukas zaisliukai,kur vaikai groja,o ir sukluso i betchoveno muzika thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kazkada zadejau issigyti klasikines muzikos,bet va vis stabdziau,kai mazesnis buvo,kazkaip neregavo itokia muziko,o dabar va klauses,siaip jam yra pradeje patikti muzikos,bet garsios smile.gif

kaip dziaugiuosi kad patiko! pamegink atsisiusti per apex ten daug filmuku tu einsteinu, o ir muzikos takeliai yra, nereikes pirkti, as saviskiui kai ziadziai paleidziu kaip fona, tas niuniuoja, smagumelis biggrin.gif
siaip kazkada info ziejau apie tuos einsteinus, ten kazkas angliskai parasyta buvo, kad bendradarbiauja su amerikieciu autizmo asociacija, nu kazkas parasyta buvo panasaus, as angliskai nlb moku blush2.gif
bet is tirkuju ziuri jis tuos filmukus, jau geriau nei per tv, koki viena vakare paleidziu ten temos yra visokios ir aiskinu, kad va ten su spalvom tarkim- zalia raudona ir t.t., gal del to jis pas mane budamas triju metu moka abecele visa mintinai, ir seka ir raides zino ir skaicius iki 20 ir seka, ir suskaiciuoti (nors nekalba) formas ir spalvas, kazkiek instrumentu, zveriuku ir t.t.
esme tu garsu- jei adaptuoti (aukstesnes natos ) vaikam, nes paprastai meginau jungti bethovena ar mocarta, tai nereagavo, dar maniskis sugeba atkartoti melodija ka groja, na ir jei prie pianino su vyru, vyras kelias netas ten tarkim sol sol lia pagroja, vaikis atkartoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2011 01 08, 16:44)
bet is tirkuju ziuri jis tuos filmukus, jau geriau nei per tv, koki viena vakare paleidziu ten temos yra visokios ir aiskinu, kad va ten su spalvom tarkim- zalia raudona ir t.t., gal del to jis pas mane budamas triju metu moka abecele visa mintinai, ir seka ir raides zino ir skaicius iki 20 ir seka, ir suskaiciuoti (nors nekalba) formas ir spalvas, kazkiek instrumentu, zveriuku ir t.t.

aciu 4u.gif
aha daug cia temu visokiu.o tavasis visiskai irgi nekalba?o abecele kaip jis pasako ar skaicius?manasis supranta skaicius iki 10,nes kur tik matom skaicius jis su sypsena sureguoja ir rodo,pas musu darzeli ant spinteliu skaiciai tai irgi skaiciuojam,jis rodo as sakau.pasakyt nieko nesako,visur su pirstu tik rodo kas jam pazystama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 08, 14:43)
cezi, vis noriu taves paklausti-tavo jau dickis palyginus..O tu kartais palieki ji vieną namučiuose tiesiog?Bent trumpam ar pabuna vienas?

aišku, kad palieku ir netrumpam, jam pamokos baikiasi apie 13 val, o aš dirbu iki 17, MB taip pat, vyresnysis mokykloj irgi ilgai

Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 01 08, 15:00)
laba, aš su jumis, paskaitinėju, bet kažko nesinori rašyt,nekaip jaučiuosi po vakar dozės  schmoll.gif
kas iš to? o gi paliekama mums rinktis - ar toliau maitinti savo šeimą nuodais, ar keist gyvenimo būdą  smile.gif deja, dėl vis dar kyla ranka vaikam pirkt sūrelius, saldainius, dešreles  g.gif
aš tai kaip ir neturiu kuo skūstis Saulute.
Druskininkuose šiltuoju metų laiku labai daug vaikų, laiko procedūroms nepasiderinsi, visur eini, lauki, nerviniesi, šiemet buvom lapkričio pabaigoj - gruodžio pradžioj - visai kitas reikalas, net pavargt nelabai spėjau, o pati po operacijų.
tai tik dar kartą parodo, kad mes rankų nuleist negalim, turim eit, ieškot kažko naujo, bandyt ir nesustot.

Oras  doh.gif depresūcha man nuo tokio, noriu saulutės  verysad.gif

tai kaip tada atrodo gintaras, jei saulutėj patiko doh.gif

aš kaip pagalvoju, kokios sanatorijos tiems su stora pinigine doh.gif viskas auksu blizga, 5 žvaigždučių aptarnavimas doh.gif o mūsų mažiams tik supuvusi gelda

ir sėdi padlos rėkia, kad vaikai gyvenimo gėlės ot brudai, negaliu....
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 08, 17:01)
aciu 4u.gif
aha daug cia temu visokiu.o tavasis visiskai irgi nekalba?o abecele kaip jis pasako ar skaicius?manasis supranta skaicius iki 10,nes kur tik matom skaicius jis su sypsena sureguoja ir rodo,pas musu darzeli ant spinteliu skaiciai tai irgi skaiciuojam,jis rodo as sakau.pasakyt nieko nesako,visur su pirstu tik rodo kas jam pazystama smile.gif

maniskis pasako gal 30zodziu dvikiemeniu is keturiu raidziu mama tete baba au au kaku ate ir t.t. ir ju reikmes zino, o abecele jis pats suveda kompe nuo a iki z, ir skaicius suveda nuo 0 iki 10 , o kai va turiu kokias korteles pasidarius, klausiu kur a, rodo, kur t, rodo, po to su skaiciais irgi kur vienuolika kur septyni, si skaiciu pasako sisi (6) ir apm (8), siandiena pasakiau parasyk mama (su klavisais nes neraso raidziu ant popieriaus, tai parase amam po to mama, ir tete parase. dar su skaiciais darau taip, tarkim imu dvidesimt korteliu padarau, desimtyje skaiciai nuo 1 iki 10, o kitose burbuliukai nupaisyti nuo 1 iki 10 ir sakau, sudek suskaiciuok, tai jis kotele su 1 sudeda su kortele kur vienas burbuliukas, ir t.t. iki 10 be klaidu, toliau nezinau kuo uzsiimti, mokyt rasyt vardus, ???
dar lankydamas logop darzeli pradejo savo kalba kalbeti, na guguoti, ten atip sako man nesuprantu ko nori, agunid ir pan. vien zo marsieciu kalba :DDD
Atsakyti
mano 11mečiui irgi patiko baby enshtein smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 08, 19:11)
mano 11mečiui irgi patiko baby enshtein smile.gif  thumbup.gif

Kaip smagu smile.gif

Pasakysiu paslapti mano tevukui patinka tie filmukai, ir as buna paziuriu ipac tie kur muzika ir visokie zverys, gyvunai, gamta, vanduo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misis.zd: 08 sausio 2011 - 18:18
QUOTE(vikma @ 2011 01 07, 16:02)

kaip suprasti puse seimynos?tai tetis ir stengies tiek kad mergicka butu patenkinta,ir padejo visas jegas thumbup.gif

Nes kita pusė, t.y. aš ir sūnelis namuose mirksiukas.gif

Laba visoms smile.gif

Šilta kaip pavasarį, mums greit valties prie namų reikės, sniego iki pusės lotuliukas.gif

Algiuko tėvams užuojauta verysad.gif
Atsakyti