laba, aš su jumis, paskaitinėju, bet kažko nesinori rašyt,nekaip jaučiuosi po vakar dozės
QUOTE(vikma @ 2011 01 07, 17:08)
bet man nedasunta vistiek

per teliak ziniasklaida visur afisuojama ,ka valgome,visur tie EEEEEEEEEEEEE,bvisur brudai,suvalgius susergama veziu,mirstama,tampama monstrais,bet kaip prekybos centruose pardavineja taip pardavineja,bet ir tai jau musu organizmai yra uztersti,kas isto kad dabar pradejo pasakot viska
kas iš to? o gi paliekama mums rinktis - ar toliau maitinti savo šeimą nuodais, ar keist gyvenimo būdą

deja, dėl vis dar kyla ranka vaikam pirkt sūrelius, saldainius, dešreles
QUOTE(misis.zd @ 2011 01 07, 22:04)
aciu, tik db jau nesuprantu, i kokia mums megint
aš tai kaip ir neturiu kuo skūstis Saulute.
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 01 08, 14:57)
Ir mes galvojam sanatorijoje apsilankyti, bet nezinom i kokia geriau butu vaziuoti... Vienos mamos labai giria Druskininkus, kitoms ir Gintare visai nieko

Mums Gintaras butu daug arciau, taciau geresniu atsiliepimu girdejom apie Druskininku sanatorija tai va ir mastom

Be to kokiu laiku cia geriau vaziuoti, nes irgi tik is pletkuciu girdejau kad vasara prieiti eile i sanatorija beveik neimanoma - uzimta ir uzimta

Idomu kiek cia tiesos
Druskininkuose šiltuoju metų laiku labai daug vaikų, laiko procedūroms nepasiderinsi, visur eini, lauki, nerviniesi, šiemet buvom lapkričio pabaigoj - gruodžio pradžioj - visai kitas reikalas, net pavargt nelabai spėjau, o pati po operacijų.
QUOTE(vikma @ 2011 01 08, 15:49)
snd buvau uzejus i autistuku forumiuka,nu ir likau nustebinta radus
misis.zd info

stai
baby einstein, galimai yaotuba paziureti, filmukai, nuo 6 men, edukaciniai, maniskiui lb patiko.
dar duodu klausyti i youtube iveskit eji idomu mozart arba bethoven for babies, arba cleidermana klausyti, suveike manajam,suregavo,i lavinamuosius,ten kur sukas zaisliukai,kur vaikai groja,o ir sukluso i betchoveno muzika

kazkada zadejau issigyti klasikines muzikos,bet va vis stabdziau,kai mazesnis buvo,kazkaip neregavo itokia muziko,o dabar va klauses,siaip jam yra pradeje patikti muzikos,bet garsios
tai tik dar kartą parodo, kad mes rankų nuleist negalim, turim eit, ieškot kažko naujo, bandyt ir nesustot.
Oras

depresūcha man nuo tokio, noriu saulutės