Įkraunama...
Įkraunama...

Dujiniai katilai

QUOTE(raganele @ 2007 06 27, 22:17)
verysad.gif o kas su juo negerai? Man kažkodėl santechnikai labai siūlo, o ir darugai vieni tokį jau 3 metus be problemų naudoja g.gif Jau ryt ateina santechnikai dirbt, paskui nebelabai apsigalvosiu...
Gal gali ką apie turbo/neturbo pasakyt?... Užsimaniau išvengt kamino - ar ne be reikalo?

nu kadangi vyras sukasi šilumos sferoj, tai teko tiek patiems daug tokių Diuval'ių sugedusių keist, tiek iš kolegų tą patį girdėt.. jūsų teisė rinktis.. ir dar - santechnikas - ne šilumininkas rolleyes.gif
o turbo tuom ir skiriasi, kas ima orą iš patalpos, o ne turbo - per kaminą.. todėl turbo užtenka išvest per sieną , o ne turbo jo reik
QUOTE(Kaira @ 2007 06 27, 22:50)
brangesni, bet ir patvaresni bei ilgaamziskesni, kaip sakant stacionarus daiktas. ilgai del to svarsciau, kur benueidavau, visi vadybininkai savo nuomone reiske labai ivairiai, vieni uz pastatomus, kiti uz pakabinamus, bet man vis gi labiau logiski argumentai tu, kurie siule pastatomus, itikino  ax.gif
anga liko 13 cm, taciau jau nebe tame esme, nes prie jos nebeimanoma normaliai prieiti, mano kaminas prasideda pirmame aukste, o katiline rusyje, dabar tas kampas, kuri reiketu isdauzyti jau prikimstas santechniku vamzdziais, zodziu, atvaziavo is firmos, kurie uzsiima ventiliacija, ideklais ir pan, tai pasake, kad labai apgailestauja, bet sansu jokiu sad.gif belieka tiketis, kad rasiu pastatoma katila turbo varianta sad.gif

na su tuo ilgaamžiškumu tai klausimas smile.gif .. mano vyras dirbdamas jau senai su katilais sau pasirinko pakabinamą smile.gif .. o dėl pastatomo turbo, gal kokie Junkers'ai turi ar Phorotherm'ai g.gif Vyrs nuėjo miegot, paklausčiau gal kokį girdėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2007 06 27, 22:50)
brangesni, bet ir patvaresni bei ilgaamziskesni, kaip sakant stacionarus daiktas. ilgai del to svarsciau, kur benueidavau, visi vadybininkai savo nuomone reiske labai ivairiai, vieni uz pastatomus, kiti uz pakabinamus, bet man vis gi labiau logiski argumentai tu, kurie siule pastatomus, itikino  ax.gif
anga liko 13 cm, taciau jau nebe tame esme, nes prie jos nebeimanoma normaliai prieiti, mano kaminas prasideda pirmame aukste, o katiline rusyje, dabar tas kampas, kuri reiketu isdauzyti jau prikimstas santechniku vamzdziais, zodziu, atvaziavo is firmos, kurie uzsiima ventiliacija, ideklais ir pan, tai pasake, kad labai apgailestauja, bet sansu jokiu sad.gif belieka tiketis, kad rasiu pastatoma katila turbo varianta sad.gif

Sveikuciai ir sveikutes,

is pastatomu katilu kiek zinau pilna turbo varianta turi tik prancuziski katilai CHAPPEE, nes pas prancuzus su normom ir reikalavimais yra siek tiek kitaip nei pas vokiecius, todel jie ir pasinese ant turbo variantu smile.gif

Adresas internete: www.chappee.lt
Radau ten 2 modelius turbo: Edena Progress ir Bora Gaz galbut ir daugiau yra, net nzn).

Tai tiek, tikiuosi si informacija kazkiek pagelbes ax.gif

Sekmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DJ Andy: 28 birželio 2007 - 07:19
Apie katilus ir ju kainas galima rasti info internetineje parduotuveje www.e-santechnika.lt
Dar radau akcija elektroidiniams katilams- berods jie labai ekonomiski.
http://www.danira.lt...cijos_nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(Nanata @ 2007 07 15, 11:42)
Apie katilus ir ju kainas galima rasti info internetineje parduotuveje www.e-santechnika.lt
Dar radau akcija elektroidiniams katilams- berods jie labai ekonomiski.
http://www.danira.lt...cijos_nuolaidos

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

sokiruojanti naujove... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietinis tipas: 15 liepos 2007 - 10:56
Kas ką girdėjote ar galite pasakyti apie Chaffoteaux & Mauray firmos katilus, ar turite kas?
Atsakyti
tai ar niekas neturi, ar negirdėjo g.gif . Gal tada kas ką nors blogo ar gero gali apie prancūziškus katilus pasakyti? g.gif
Atsakyti
4u.gif gal čia daugiau besilankančių , kas galėtų pagelbėti su info. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Katilo valymas
blush2.gif nu, labai reik pagalbos, nes MB jau čirška, kaip nori užsakinėt valymą... o $ ne per daugiausiai šiuo metu yra, tai skau, gal dar neskubėti??
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miracle @ 2007 08 12, 23:43)
tai ar niekas neturi, ar negirdėjo  g.gif . Gal tada kas ką nors blogo ar gero gali apie prancūziškus katilus pasakyti?  g.gif

Man atrodo kad turite galvoje ''šape '' (bent jau taip manau kadangi prancūzų kalbos visai nežinau) katilus. Jeigu tai tie patys tai padarėte gerą pasirinkimą, Tai nepriekaištingi katilai ,gaminami tik prancūzijoje. Pasiterauti plačiau lietuvoje galite UAB ELSTAVA
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2007 08 17, 11:08)
4u.gif  gal čia daugiau besilankančių , kas galėtų pagelbėti su info.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Katilo valymas
blush2.gif  nu, labai reik pagalbos, nes MB jau čirška, kaip nori užsakinėt valymą... o $ ne per daugiausiai šiuo metu yra, tai skau, gal dar neskubėti??
4u.gif

palaukite žiemos šalčių (juokauju) ,prieš sezono pradžią reikia ne tik katilą ir sistemą patikrinti, juolab jei to niekas ankščiau nedarė. O koks pas Jus katilas?
Atsakyti
QUOTE(valinčius @ 2007 08 19, 13:32)
palaukite žiemos šalčių (juokauju) ,prieš  sezono pradžią reikia ne tik katilą ir sistemą patikrinti, juolab jei to niekas ankščiau nedarė. O koks pas Jus katilas?

4u.gif
Sutvarkyta.Pasirodo užsiteršimo visai beveik nebuvo, tačiau tas valymas mum garantiją metams pratęsė thumbup.gif
(Kvietėm meistrus iš Elstavos thumbup.gif )
Atsakyti
Sveiki, gal kas norit isigyti santechnikos prekiu (nuo tarpinės iki katilo, maisytuvo, vonios ir t.t.) uz gera kaina (su didelėm nuolaidom) su čekiu ir faktura garantijom Kaune.
Prekiu katalogas www.celsis.lt (didžiausiais santechnikos prekių pardavėjas Lietuvoje)
Tel 867531350 arba gs@nkm.lt.
Atsakyti
Sveiki sveiki... 4u.gif

Perskaičiau temą ir vienas noras dabar mane užvaldęs-trankyti galvą į sieną lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (Naaa, tai ne dėl to, jog esmi kvaila ar kad tatai man labiausiai patiktų daryti lotuliukas.gif ...Kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių doh.gif Jau visai susipainiojau ir nieko nebesuprantu ax.gif )

Taigis, mano situacija tokia(apverktina, sakyčiau rolleyes.gif )...Namas ganėtinai senas-gal kokių 1968m statybos.Jį ,,užsidirbau,, 4,5m. slaugydama visiskos negalios į lovą paguldytą tetą.Auginu tris vaikiukus.Vyras jau treti metai Airijoje uždarbiauja....Taigis, -,,prisiuždarbiavo,,-rugsėjo 10d. skyrybos...Juokas pro ašaras-lieku viena ir už tėtį ,ir užmamą...
Žiema ant nosies, pinigėlių taip pat nekas...
Nenorėčiau vienų vaikų palikti, kad jie krpsnį kūrentų-baugu...Nusprendžiau pirkti dujinį.Alio reklamoje skaičiau apie parduodamus naudotus-BUDERUS 24KW.-900LT, DIUVAL-1000LT, JUNKER-1000lt., VAILANT TERMO BOCK VC -184 XEUHL 18,5kw-700 LT, ATRAMA29kw-200lt.
Viešpatie, nieko nenusimanau, galva visai susisuko...Nė nebežinau ką daryti...Ar geriau pirkti naują?Na, aišku, kad geriau, bet pinigai...

Beto-sesuo gyvena Norvegijoje, tad žadėjo sumokėti pusę tėvų namo vertės, kad galėčiau apsitvarkyti savo griūvančius namelius...Bet tai bus(o gal ir nebus lotuliukas.gif )pavasarį...Tuomet kelčiau viršų, nes trim vaikams ankštoka...Padidėtų kvadratūra, gal tuomet ir kitokio galingumo katilą tektų pirkti...Bet žiemą tai reiks kažkaip šildytis....namo bendras plotas63kv.m, gyvenamas plotas-43kv.m(kol kas lotuliukas.gif )
Trumpiau-visiška maišalyne doh.gif

Prašau, patarkite man, nes ši sritis man-miškų miškas...Niekada nemaniau, jog pačiai teks rūpintis tooookiais reikalais... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet @ 2007 08 20, 10:58)
Sveiki sveiki... 4u.gif

Perskaičiau temą ir vienas noras dabar mane užvaldęs-trankyti galvą į sieną lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (Naaa, tai ne dėl to, jog esmi kvaila ar kad tatai man labiausiai patiktų daryti lotuliukas.gif ...Kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių doh.gif Jau visai susipainiojau ir nieko nebesuprantu ax.gif )

Taigis, mano situacija tokia(apverktina, sakyčiau rolleyes.gif )...Namas ganėtinai senas-gal kokių 1968m statybos.Jį ,,užsidirbau,, 4,5m. slaugydama visiskos negalios į lovą paguldytą tetą.Auginu tris vaikiukus.Vyras jau treti metai Airijoje uždarbiauja....Taigis, -,,prisiuždarbiavo,,-rugsėjo 10d. skyrybos...Juokas pro ašaras-lieku viena ir už tėtį ,ir užmamą...
Žiema ant nosies, pinigėlių taip pat nekas...
Nenorėčiau vienų vaikų palikti, kad jie krpsnį kūrentų-baugu...Nusprendžiau pirkti dujinį.Alio reklamoje skaičiau apie parduodamus naudotus-BUDERUS 24KW.-900LT, DIUVAL-1000LT, JUNKER-1000lt., VAILANT TERMO BOCK VC -184 XEUHL 18,5kw-700 LT, ATRAMA29kw-200lt.
Viešpatie, nieko nenusimanau, galva visai susisuko...Nė nebežinau ką daryti...Ar geriau pirkti naują?Na, aišku, kad geriau, bet pinigai...

Beto-sesuo gyvena Norvegijoje,  tad žadėjo sumokėti pusę tėvų namo vertės, kad galėčiau apsitvarkyti savo griūvančius namelius...Bet tai bus(o gal ir nebus lotuliukas.gif )pavasarį...Tuomet kelčiau viršų, nes trim vaikams ankštoka...Padidėtų kvadratūra, gal tuomet ir kitokio galingumo katilą tektų pirkti...Bet žiemą tai reiks kažkaip šildytis....namo bendras plotas63kv.m, gyvenamas plotas-43kv.m(kol kas lotuliukas.gif )
Trumpiau-visiška maišalyne doh.gif

Prašau, patarkite man, nes ši sritis man-miškų miškas...Niekada nemaniau, jog pačiai teks rūpintis tooookiais reikalais... unsure.gif

nedarykite klaidos pirkdami seną sieninį pakabinamą katilą. Paprastai jų tarnavimo laikas yra 7 metai ,todėl ir pigiai parduodami juolab daugeliui senų modelių jau nėra atsarginiu daliu . Tas " Atrama tai malkinis. Jūsų atvaju pasiųlyčiau ''Elektroninį''3kw galios. smulkesnę informaciją galiu pateikti tel . 869941425. Ir nebijokite šildymo kaštų , jūsų atveju tai vienintelė išeitis jei gyvenate mieste ir nuturite savo miško malkų.
Atsakyti