QUOTE(raganele @ 2007 06 27, 22:17)

Gal gali ką apie turbo/neturbo pasakyt?... Užsimaniau išvengt kamino - ar ne be reikalo?
nu kadangi vyras sukasi šilumos sferoj, tai teko tiek patiems daug tokių Diuval'ių sugedusių keist, tiek iš kolegų tą patį girdėt.. jūsų teisė rinktis.. ir dar - santechnikas - ne šilumininkas

o turbo tuom ir skiriasi, kas ima orą iš patalpos, o ne turbo - per kaminą.. todėl turbo užtenka išvest per sieną , o ne turbo jo reik
QUOTE(Kaira @ 2007 06 27, 22:50)
brangesni, bet ir patvaresni bei ilgaamziskesni, kaip sakant stacionarus daiktas. ilgai del to svarsciau, kur benueidavau, visi vadybininkai savo nuomone reiske labai ivairiai, vieni uz pastatomus, kiti uz pakabinamus, bet man vis gi labiau logiski argumentai tu, kurie siule pastatomus, itikino
anga liko 13 cm, taciau jau nebe tame esme, nes prie jos nebeimanoma normaliai prieiti, mano kaminas prasideda pirmame aukste, o katiline rusyje, dabar tas kampas, kuri reiketu isdauzyti jau prikimstas santechniku vamzdziais, zodziu, atvaziavo is firmos, kurie uzsiima ventiliacija, ideklais ir pan, tai pasake, kad labai apgailestauja, bet sansu jokiu
belieka tiketis, kad rasiu pastatoma katila turbo varianta 

anga liko 13 cm, taciau jau nebe tame esme, nes prie jos nebeimanoma normaliai prieiti, mano kaminas prasideda pirmame aukste, o katiline rusyje, dabar tas kampas, kuri reiketu isdauzyti jau prikimstas santechniku vamzdziais, zodziu, atvaziavo is firmos, kurie uzsiima ventiliacija, ideklais ir pan, tai pasake, kad labai apgailestauja, bet sansu jokiu

na su tuo ilgaamžiškumu tai klausimas