Įkraunama...
Įkraunama...

Dujiniai katilai

QUOTE(westa @ 2008 01 11, 13:39)
nu tinka..  unsure.gif .. tikrai tinka.. gal tikrai koks brokuotas.. betgi turi tada pakeist ..

Pradėsim karą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 01 10, 20:12)
kondensacinis..
O jusu namas gal senos statybos ,gal  labai didelis  g.gif

nee nesenos,ka tik iskeptas, apsiltintas 15 cm polisterolu , stogas vata 25 cm storio. Cia gal del to kad nera kambary temperaturos daviklio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2008 01 11, 15:41)
nee nesenos,ka tik iskeptas, apsiltintas 15 cm polisterolu , stogas vata 25 cm storio. Cia gal del to kad nera kambary temperaturos daviklio  g.gif

pas mus irgi nera kambariuose temperaturos davikliu,reguliuoju "is akies" radijatorius,apie tokius dalykus kaip daviklius is vis isgirdau gal pries pora menesiu doh.gif Pas mus siltintas akmens vata-biet kiek ten kur tai nzn schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu toki klausimeli ax.gif Tikiuosi suprasit ko as cia klausiu rolleyes.gif kaip Pas mus didziojoje namo dalyje yra numatytas grindinis sildymas, likusioje radiatoriai.
Kaip jus darote grindinio sildymo pamaisymo mazga? Tiksliau kur grindiniam sildymui padarytas mazgelis, kad butu nuzemintos temperaturos: ar katilinej su bendru grindinio sildymo sistemos siurbliu kur po to i kolektorius eina jau su pazemintom temperaturom, ar kiekvienam aukste atskirai kolektoriuose darote pamaisyma su atskiru siurbliuku ( i kolektorius ateina auksta temperatura).
Katiline pas mus rusyje.
Atsakyti
QUOTE(Cica @ 2008 01 11, 23:31)
Sveiki, turiu toki klausimeli  ax.gif Tikiuosi suprasit ko as cia klausiu  rolleyes.gif kaip Pas mus didziojoje namo dalyje yra numatytas grindinis sildymas, likusioje radiatoriai.
Kaip jus darote grindinio sildymo pamaisymo mazga? Tiksliau kur grindiniam sildymui padarytas mazgelis, kad butu nuzemintos temperaturos: ar katilinej su bendru grindinio sildymo sistemos siurbliu kur po to i kolektorius eina jau su pazemintom temperaturom, ar kiekvienam aukste atskirai kolektoriuose darote pamaisyma su atskiru siurbliuku ( i kolektorius ateina auksta temperatura). 
Katiline pas mus rusyje.

skonio reikalas ,tačiau katilinėje geriau, daugiau vietos aptarnavimui, nepatogu toje spintelėje, kaip stomotologui burnoje su raktais sukaliotis, beto siurblio darbas kartais visgi pasigrsta jei sistema užsiorina, o kaip taisyklė tai būna naktį,kai aplink tylu, todėl aš pasirinkčiau katilinę, juolab jei dar keluosia aukštuose reikia tai geriau vięną katilinėje, o jeigu dar valdyti pagal lauką tai tik katilinė
Atsakyti
QUOTE(valinčius @ 2008 01 12, 19:43)
skonio reikalas ,tačiau katilinėje geriau, daugiau vietos aptarnavimui, nepatogu toje spintelėje, kaip stomotologui burnoje su raktais sukaliotis, beto siurblio darbas kartais visgi pasigrsta jei sistema užsiorina, o kaip taisyklė tai būna naktį,kai aplink tylu, todėl aš pasirinkčiau katilinę, juolab jei dar keluosia aukštuose reikia tai geriau vięną katilinėje, o jeigu dar valdyti pagal lauką tai tik katilinė

Dekui uz patarima. Greiciausiai katilineje ir darysim, tik vat manau didziausias minusas, kad reikia tiesti 2 stovus (atsakas): i radiatorius ir i grindini. O dar grindinio vamzdziu diametras isdideja, nes mazas temperaturu skirtumas grindinio sistemoje....
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2008 01 11, 15:41)
nee nesenos,ka tik iskeptas, apsiltintas 15 cm polisterolu , stogas vata 25 cm storio. Cia gal del to kad nera kambary temperaturos daviklio  g.gif

Pas mus irgi nėra daviklio. Bet mes pakeičiam katilo "kreivę" ir tada normaliai. Nes jei jis ima pagal lauko daviklį ir su gamykliškai nustatyta kreive - tai namuose 26 laipsniai, nors katile būna nustatyta 20. Per šiltas namas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 01 14, 09:01)
Pas mus irgi nėra daviklio. Bet mes pakeičiam katilo "kreivę" ir tada normaliai. Nes jei jis ima pagal lauko daviklį ir su gamykliškai nustatyta kreive - tai namuose 26 laipsniai, nors katile būna nustatyta 20. Per šiltas namas  doh.gif  biggrin.gif

o apie kokia cia kreive kalbi? mes vis nerandam laiko katilo instrukcijai perskaityt doh.gif Pas mus ir ima pagal lauko davikly-tai namie kokie 21,o katile 16laipsniu.. irgi persiltas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 01 14, 13:15)
o apie kokia cia kreive kalbi? mes vis nerandam laiko katilo instrukcijai perskaityt  doh.gif  Pas mus ir ima pagal lauko davikly-tai namie kokie 21,o katile 16laipsniu.. irgi persiltas  lotuliukas.gif

happy, kad aš prisiminčiau kaip aš ten ją keičiau doh.gif Nes man tai susakė tas kuris paleido katilą - ką ir kaip spausti. Manau pasiskambink tiem kas paleido katilą - ir pasakys ką spausti. Arba kol išsiaiškinsi - tiesiog dar mažink naktinę ir dieninę temperatūrą 4u.gif
Atsakyti
pasakykit kaip yra del kondensaciniu katilu ir ziklioriu pakeitimo kad laikinai kurenti is balionu.

Man sako, kad keiciasi ne ziklioriai kondensaciniu bet visas kazkoks blokas kartu su ziklioriais ir jis kainuoja ~800lt.

ar yra kam taip buve? ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Aivariene @ 2008 01 15, 11:37)
pasakykit kaip yra del kondensaciniu katilu ir ziklioriu pakeitimo kad laikinai kurenti is balionu.

Man sako, kad keiciasi ne ziklioriai kondensaciniu bet visas kazkoks blokas kartu su ziklioriais ir jis kainuoja ~800lt.

ar yra kam taip buve? ar cia normalu?

Nežinau. Mes nemokėjom nieko papildomai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 01 15, 11:46)
Nežinau. Mes nemokėjom nieko papildomai  g.gif

o pas jus kondensacinis katilas ar paprastas?
Atsakyti