Įkraunama...
Įkraunama...

Dujiniai katilai

QUOTE(Jollna @ 2009 08 20, 22:42)
sveiki.
Noreciau paklaust tu kas naudojat dujinius katilus: kas kiek laiko reikia juos valyti? Mes tam reikalui kvietemes meistra, kuris teige, jog dujinius katilus butina valyti kasmet. Bet man kyla itarimas, kad jis taip sako del to, jog uz sia paslauga gauna gerus pinigus.

valyti ar kitaip vadinama katilo technine profilaktika rekomenduojama pries kiekviena sildymo sezona. Butinybes nera, bet pvz jei degiklis apsineses, tai gali buti kad degins daugiau duju ir t.t. ir pan. Kasmet gal nebutina ta profilaktika bet kas du metus kelis simtus galima investuoti i katila. Jeigu automobiliui keiciame zvakes, tepalus ir t.t. tai kuom katilas blogesnis, kad viena karta uzkure nenorit daugiau nieko jam daryti? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Reikia pagalbos. Renkames 24kW TURBO katila. Apsistojau ties 2:
Vitopend 100W WH1B ir Junkers ceraclasssmart, gal kas kuri nors is ju naudoja? Svarbiausi kriterijai, - tylus darbas, paprasta prieziura, nasumas.
Atsakyti
Sveiki,

Na prireikė mum kviestis meistrą nes vandens šildymo daviklis užsikimšo nuo kalkiu, kai vandentieki remontavo. Na prakrapštė, bet norėjo ardyti visą katilą daryti profilaktiką, kas ar tai 250 ar tai 300 Lt kainuoja. Šiuo metu tiek neturėjom, katilui 3 metai, 1 k rodos daryta. O sako kad reik daryt kasmet, nes atseit kažkokie filtrai u-sikimš ir t.t.
Bet tai kasmet daryt biški didelius pinigus kainuoja.
Nebent gal žinot kur pigiau? Pas mane viessmann

O jei reikia reikalus tvarkyt man, tai dar ir bando visaip išdurinėt tie meistrai, nes mat moteris.
Atsakyti
Sveiki,
Darom namuose grindini sildyma ir dabar renkames koki katila deti. vieni santechnikai pasiule VIESSMANN DUJINIS KONDENSACINIS
KATILAS VITODENS 100 9-26KW. Gal kas gali pakomentuoti koks tai katilas, ar geras ar ne. namas 210m2.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Nilson @ 2009 09 01, 19:14)
Sveiki,
Darom namuose grindini sildyma ir dabar renkames koki katila deti. vieni santechnikai pasiule VIESSMANN DUJINIS KONDENSACINIS
KATILAS VITODENS 100 9-26KW. Gal kas gali pakomentuoti koks tai katilas, ar geras ar ne. namas 210m2.
Aciu

kaip tik dabar rinkausi tokius pacius, tai kaip sake mano santechnikas, katila sgeras, bet ir kaina gera. Galutiniam rezultate jemiau is Junkerso, realiai, nemanau, kad kazka praktiskai prastesnio turesiu bet atliko mazdaug ~800 lietuvisku.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, o gal dar kas nors galit pasakyt ka nors apie situos katilus, siaip tai man net firmos negirdetos.
Kondensacinis ketinis katilas Moorea 1 HTE 6-22kW su 130 ltr.šildytuvu
Kondensacinis katilas Luna floor 4.28 6,8-24 kW su 80 ltr.šildytuvu
Arba kazkoks toks.
Katilas nerudijantis Logamapx plus GB022-24
Ir gal kas nors galit pasakyti kuom jie skiriasi nuo VIESSMANN DUJINIS KONDENSACINIS KATILAS VITODENS 100 9-26KW
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Nilson @ 2009 09 01, 21:45)
Aciu uz atsakyma, o gal dar kas nors galit pasakyt ka nors apie situos katilus, siaip tai man net firmos negirdetos.
Kondensacinis ketinis katilas  Moorea 1 HTE 6-22kW su 130 ltr.šildytuvu 
Kondensacinis katilas Luna floor 4.28  6,8-24 kW su 80 ltr.šildytuvu
Arba kazkoks toks.
Katilas nerudijantis Logamapx plus GB022-24
Ir gal kas nors galit pasakyti kuom jie skiriasi nuo VIESSMANN DUJINIS KONDENSACINIS KATILAS VITODENS 100 9-26KW
Aciu

Aš iš pradžių planavau pirkti Vitodens 200, nes jis man buvo daug priimtinesnis nei Vitodens 100. Vėliu pasigilinau į Buderus (Logamax yra Buderus modeliio pavadinimas) katilus ir galutiniam variante nusipirkom būtent jį smile.gif Buderus nuo Viessman skiriasi kaina, sandara ir sudėtimi. Viessmano komplektas (su reikiamom dalim, atomatika su lauko davikliu ir Drazice boileriu) būtų kainavęs su nuolaidom beveik 11 t, už Buderusą (su reikiamom dalim, automatika su lauko ir vidaus davikliais ir originaliu boileriu) kainavo 7700 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 09 01, 23:45)
Aš iš pradžių planavau pirkti Vitodens 200, nes jis man buvo daug priimtinesnis nei Vitodens 100. Vėliu pasigilinau į Buderus (Logamax yra Buderus modeliio pavadinimas)  katilus ir galutiniam variante nusipirkom būtent jį smile.gif Buderus nuo Viessman skiriasi kaina, sandara ir sudėtimi. Viessmano komplektas (su reikiamom dalim, atomatika su lauko davikliu ir Drazice boileriu) būtų kainavęs su nuolaidom beveik 11 t, už Buderusą (su reikiamom dalim, automatika su lauko ir vidaus davikliais ir originaliu boileriu) kainavo 7700 Lt  smile.gif

Labai aciu uz paaiskinima. Bandysim rinktis
Atsakyti
Sveiki,
Gal dar galit pasakyt kur pirkot Buderus katila?
Atsakyti
QUOTE(Nilson @ 2009 09 02, 09:38)
Sveiki,
Gal dar galit pasakyt kur pirkot Buderus katila?

Valsvoj smile.gif
Atsakyti
nedaug tu atstovu Buderusams cool.gif Valsva vienas is stambesniu.

kristik>> uz 11 tukst Lt (aisku taip pat su nuolaidom) jau beveik galejai isigyti Viessmana Vitodens 333-F jau su integruotu boileriu, automatika ir pan.

Bendru atveju niekada neprieisime prie konkretaus katilo ivardinimo - VA SITAS TAI JAU LABAI GERAS. Cia kaip ir automobilis - vienam universalas geriau, kitam sedanas, vienam dyzeliukas, kitam benzinas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Jollna @ 2009 08 21, 12:01)
Gal jusu katilas Vissmann firmos?

Pas mus RADIANT, o profilaktine patikra butina kasmet. mirksiukas.gif Tiesa, siais metas bus tik paleidimas... ax.gif
Atsakyti