Buitine technika tik parduotuvej

Vasarą perkame daug vaisių ir šviežių daržovių. Žiemos metu kartais perkame daržovių. Kartais kokių nors rūbų neblogų randu, tai irgi perku.

Neperkam nieko.

mes ilgą laiką pirkom tik parduotuvėse maistą,bet paskui kažkaip sugalvojom pabandyt iš turgaus.nu žinot bent jau vasarą tai tikrai 100% už,bet žiema gal ir prasčiau.nu žodžiu ir daug pigiau,gal kaikurios prekės ir brangesnės,bet tikrai mažai kas.
dėl rūbų tai neatsimenu ką būčiau pirkus,bet l.jau seniai. va mergaitei kelnes šiltas,tai mokejau 35lt., o parduotuvėj mačiau tokios 60lt.tai kaip gal ir neblogai.batų ieškojau pupai žieminių,tai irgi palyginimas didelis: parduotuvėj ilgaauliai su kailiu 189lt.,o bazėj nupirkau už 85lt.tai skirtumas yra,o vat turguj kažkaip batu tinkančių neradau man tie kailaii kažkokie netikri atrodė.
dėl rūbų tai neatsimenu ką būčiau pirkus,bet l.jau seniai. va mergaitei kelnes šiltas,tai mokejau 35lt., o parduotuvėj mačiau tokios 60lt.tai kaip gal ir neblogai.batų ieškojau pupai žieminių,tai irgi palyginimas didelis: parduotuvėj ilgaauliai su kailiu 189lt.,o bazėj nupirkau už 85lt.tai skirtumas yra,o vat turguj kažkaip batu tinkančių neradau man tie kailaii kažkokie netikri atrodė.
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 08 04, 16:08)
grieztai NE
.Na aisq,niekas negarantuoja,kad ir maximoj ar kitam prekybis centre taip nedaro,bet man vistiek patikimiau atrodo 

dirbau vienoj įmonėjm kuri kepa tikrai gerus tortus. tai jie tais pačiais tortais prekiauja ir savo parduotuvėlej Vilniaus centre, ir maximoj, Norfoj, Rimi ir tuos pačiu gaminius veža į Kalvarijų turgų.

Man turguje visai nepatinka apsipirkineti, bet tenka
Siaip kai turguje elektronines svarstykles viskas gerai, an bet kai tos su svytuoklelem
pastoviai sumoki zymiai daugiau nei kokioj maksimoj, nes prisveria velnias zino ka 
O bodziu pas mus Kaune siltu yra dar pigiau nei turguj, pas gamintoja pirkti, te siltus pirkdavau po 6 Lt, dabar pabrango siek tike lygtai po 7.5 Lt
na bet tvirtinti tiksliai negaliu

O bodziu pas mus Kaune siltu yra dar pigiau nei turguj, pas gamintoja pirkti, te siltus pirkdavau po 6 Lt, dabar pabrango siek tike lygtai po 7.5 Lt

Turguje perkame vasara daržoves, vaisius, taip pat rūbus leliukui, nes kartais tos pačios prekės parduotuvėje vos ne tris kart brangiau, nei turguje. pvz. body's leliui turguje 10 Lt., "Čipolino" parduotuvėje 25 Lt, o kokybė ta pati.

kažkada sakydavau, kad turguje tikrai nieko nepirksiu, bet dabar žinau, kad reikia žinoti iš ko perki ir viskas bus gerai.
Aš visada tik už lietuvišką produkciją.
kas liečia atvežtinius vaisius, tai viena mano draugė labai daug valgydavo lenkiškų obuolių, nes jos giminaitis juos veždavosi pardavimui, tai po poros metų įsitaisė tokią alergiją, kad dabar kankinasi, o liūdniausia, kad negali turėti vaikų, o gyd, sako, kad tai to ilgalaikio apsinuodijimo pasekmės . Kartais atveždavo ir man kokį maišelį, tai aš mandagiai padėkodavau ir į sandėliuką, o kadangi būdavo gražūs, išmesti gaila, o valgyti nesinori, tai taip ir stovėjo. Ir žinote, gal po kokių 5 metų pagaliau jau išmečiau .Išoriškai buvo dar labai gražūs, bet vidus jau pradėjęs gesti. Tai va nuo to laiko obuolių parduotuvėse nebeperku. Geriau jau pavytęs,pakirmijęs, bet natūralus.
O Kaune tai apsipirkinėju Girstupio turguje. Jis tvarkingai atrodo, kaip parduotuvė.
Mes turguj daržoves ir vaisius daugiausia vasarą perkam, ten žymiai pigiau, o neretai ir kokybė geresnė.
Bet žiemą ten viskas būna apšalę, parsineši namo kokius bananus ir pajuoduoja per pusvalandį.
O drabužiai iš turgaus labai nežavi, paprastai nusiperku kokią nesąmonę, nors ir Lietuvos "firminėse" parduotuvėse visokio lenkiško šlamšto pilna. Stengiuosi pirkti lietuviškus rūbus arba iš vis kur nors užsienyje nusipirkt. Tada bent jau galima nešioti.

aš turguj perku duona, ten būna tipo "brokuoti" iš kepyklos gaminiai, tai savo mėgiamos baltos duonos su saulėgrąžom perku už 1 lt , kur parduotuvėj kainuoja virš 3 lt ir nieko nesisikiria