Įkraunama...
Įkraunama...

Ar apsipirkinėjate turguje?

O man labai juokingai atrodo, kai zmonems apsipirkinejima turguje atrodo "ne lygis" tongue.gif Kazkaip sutinku daug tokiu zmoniu, kurie giriasi i turgus niekada nevaistantys ir gyvenime nevaiksciosiantys, nes ten prekes - "fui" ir apskritai kazkaip susidaro nuomone, kad pirktis turguj tolygu pirktis skuduryne...
As esu visai kitokios nuomones. Man tikrai ne geda pasakyti, kad apsipirkineju turguje biggrin.gif Aisku, mesa, zuvi perku parduotuveje (del tu paciu, daugumos jau minetu priezasciu - didesne tikimybe, kad produktas bus sviezias). Bet rubus labai daznai perku turguje. Visu pirma todel, kad rubai tikrai pigesni nei parduotuvese. Be to, kokybe, kiek esu turejusi, lenkia "Vero modos, "Terranovos" ar "Zaros" skuduru kainas...Atsiprasau, kad taip kalbu, bet siose parduotuvese pirkau ne viena ruba ir isitikinau, kad tie rubai - verti tik zemiausios ispardavimu kainos...Be to, kai prasideda kokie ispardavimai, tai mieste ir pasipila mase merginu, apsirengusios pvz. "Vero modos" lietpalciais, kuriu kaina - 49,90 Lt... doh.gif Va tada ta kaina tarsi priklijuota prie rubo, kadangi visur didziausiomis raidemis taip isreklamuojama...O rubu pasirinkimas menkas...Sutinku, kad turguje irgi LABAI daug sablonisku prekiu, bet tikrai yra ir tokiu, kuria pamatai tik vienoj vietoj ir kuri patinka daug labiau nei ta preke parduotuvej, kuria galetum ipirkti. Beje, ne viena karta manes klause, is kur pirkau ta ar ana, nes labai graziai atrodo... Kodel tureciau meluot? Ir pasakau, is kur pirkau. Tai tada tos, atsiprasau, "snobes" atsakymas dazniausiai buna - "bet tu ir moki atrast... bet man tiesiog nemalonu ten eit ir ieskot..."
Iskart noriu pasakyt, kad cia sneku ne apie furume pasisakiusias merginas, o apie tuos zmones, su kuriais man tenka bendraut... mirksiukas.gif
Atsakyti
Visiškai pritariu elvai.Nematau čia nieko gėdingo.Kiekvienas pasirenka kas jam priimtiniau.Kai vos ne už analogišką "skudurą"permoki,nematau prasmės.Pvz.kad ir džinsų kainos tai jau ojojoj.Mat tiek parduotuvėj,tiek ir turguj yra ir gerų daikčiukų ir šeip sau.Jei turi skonį gali tiek ten,tiek ten išsirinkti.Jei ne tai ir parduotuvėj nieko gero nepeši,nes ten taipogi yra nevykusių,nenusisekusių blogai užsakytų prekių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almusia @ 2004 06 04, 14:02)
pieno ir mesos produktus perku tik didziuosiuose prekybos centruose...vot del sios priezasties susinervinau, isgirdusi, kad smulkieji parduotuviu savininkai reikalauja, kad prekybos centrai trumpintu darbo valandas ir nedirbtu sekmadieniais... jie turbut tikisi, kad yra daug durneliu, kurie pirks pas juos, kur prekiu kaita per savaite nuline... izgrauzia tegul... geriau nevalgius sedesiu, bet jau i mazas parduotuvytes ne uz ka neisiu pirkti...

AS TAI NIEKO PRIES KAD SUMAZINTU DARBO VALANDAS. BUVAU ISPANIJOJ TAI TEN SEKMADIENI NE VIENA PARDUOTUVE NEDIRBA. IR NEMIRSTA I NEBADAUJA
Atsakyti
Tai, va-rytoj varau i Gariunus, pažirėsiu-gal ką gero rasiu, tai ir jum paskui papasakosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2006 10 12, 18:31)
Nors vakar , pvz, buvau Maximoj, stoviu prie žuvies skyriaus, laukiu pardavejos ir matau kaip ateina moteris, kuri prieš keletą valandų nusipirko š.rūkymo lašišos gabalėlį ir, parsinešusi namo, pamatė, kad žuvis "kažkokia ne tokia".Išvada:ir parduotuvėj galima nusipirkti ne visada šviežų produktą!Deja.....

Dievuleliau tu mano doh.gif Visose maximose ir kituose didziuosiuose prekybos centruose, bent jau mesa yra purskiama chemikalais-kad ilgiau islaikytu savo prekine isvaizda ir butu kaip(jeigu taip galima pavadinti) sviezia...Tai vat,tokios tokeles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2006 10 18, 19:34)
Dievuleliau tu mano doh.gif Visose maximose ir kituose didziuosiuose prekybos centruose, bent jau mesa yra purskiama chemikalais-kad ilgiau islaikytu savo prekine isvaizda ir butu kaip(jeigu taip galima pavadinti) sviezia...Tai vat,tokios tokeles doh.gif

tai kad pvz, tokios tip top (ar panašiai) mažos sveriamos dešrytės ir apipurškus ne kaip atrodo(matyt niekas labai dažnai neperka).Keletą kartų pirkau buvo nieko , t.y. skanios, o prieš savaitę "pašvinkusias" įsigijau(išvaizda įtartina atrodė, bet pardavėja sakė, kad nuo šaldytuvo ne kaip atrodo).Aiškintis nėjau, nes neturėjau laiko ir nuotaikos.Šiandien specialiai pasižiūrėjau-atrodo dar praščiau, bet kadangi galiojimo laikas nesibaigęs, tai ir laiko tam savo šaldytuve. g.gif
Atsakyti
Kad mėsa purškiama chemikalais įsitikinau Maximoj nusipirkus nugarines. Kepėm kepsnius ant grotelių, tai is tos mėsos pradėjo lysti tokie balti ,,snargliai". Žiūrejom ir žiaugcčiojom, niekas jos valgyt neišdrįso. Nuejus į Maximą pasakiau, o pardavėja sako ,,nėra ko stebėtis - juk mėsa iš Lenkijos". Nuo to karto Maximos mėsos skyrių apeinu ratais.
Atsakyti
Nu jus cia mane del tu xemikalu nustebinot, aisku niekada neperku sviezios mesos maximoj, ir aplamai maxima man nepatinka, ten vaisiai pastoviai nenormalus. Mandarinai perdziuve arba apipuve, kosmaras. Bet tai jei purskia mesa, tai purskia ir zuvi, na tai daugiau pirksiu tik gyva, fui kaip slykstu. Ale valstybe gerai pelnosi su tais visais pramonininkais. Mes valgom kazkokias nesamones, kontroles jokios, nenori sudaryti precedent, o paskui vaistus ir papildus ryjam saujom.
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2006 10 18, 20:34)

blink.gif eina sau blink.gif blink.gif blink.gif o tai kur tada mesa pirkt?? Maximoj blogai rimi blogai turgui irgi blink.gif g.gif
Atsakyti
Na mes tai mesa perkame Kaune Urmo bazes mesos turguje, visuomet pas ta pacia moteriske. Visuomet gauname sviezia ir kokios norime, net tas mazasias filytes, kurios kaip deficitas skaitosi. Jie ten pagrindiniai tiekejai, pakankamai stengias del klijentu, pataria ka geriau, nors mes dazniausiai is vakaro susiskambiname ir apsakome ko noresime ir kiek. Tai is ryto atvaziave sestadieni gauname jau iskapota, ispjaustyta mesa. Jei nepasiskambini, kartais to ko nori tenka laukti kol is gyvulio iskapos. Tai tikiuosi, kad bent cia padoresne mesa gauna. Tikrai niekuomet ja nesiskundziau, visuomet atrodo sviezia.
Atsakyti
o kur geriau Vilniui geresnes mesytes ieskot ax.gif
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti