Įkraunama...
Įkraunama...

Ar apsipirkinėjate turguje?

visa keves prospekta zinau, bet nemaciau niekada jokio turgelio kreveje g.gif prie sauletekio gal kazkas panasau bet daugiau nieko g.gif o dvidesimtpemkmecios tai yra ten ir darzoviu, vaisiu tai pakankamai, visas pastatas zalia mesa pardavineja, keli kioskeliai su kepiniais, keli su pieno produktais, vienas kioskelis ir su rukytais gaminiais, ir zuvies dar vienas, na visko as ten randu, beje dar ir rubasku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2009 10 22, 10:24)
visa keves prospekta zinau, bet nemaciau niekada jokio turgelio kreveje g.gif  prie sauletekio gal kazkas panasau bet daugiau nieko g.gif  o dvidesimtpemkmecios tai yra ten ir darzoviu, vaisiu tai pakankamai, visas pastatas zalia mesa pardavineja, keli kioskeliai su kepiniais, keli su pieno produktais, vienas kioskelis ir su rukytais gaminiais, ir zuvies dar vienas, na visko as ten randu, beje dar ir rubasku  thumbup.gif

Paciam Redos pastate turgus smile.gif

Ir dabar kur ta didele RIMI (Dainavos perkybos centre) irgi bus turgus.

O uz informacija apie 25-mecio turgu aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuske: 22 spalio 2009 - 12:07
QUOTE(Laimuske @ 2009 10 22, 13:06)
Paciam Redos pastate turgus smile.gif

Ir dabar kur ta didele RIMI (Dainavos perkybos centre) irgi bus turgus.

O uz informacija apie 25-mecio turgu aciukas  4u.gif

As pradejau apsipirkineti tam turguj kur redos pastate yra. Tai visai neblogai ten man. Kaip naujas turgus tai ir kainos normalios ir prekiu yra tik aisku priklauso ko ieskai.
Ai ir dar siandien buvau prie stoties naujame turguje , sename Planetos pastate tai kazkaip tustoka ten man pasirode ir kainos gana dideles...
Atsakyti
Vakar gavom lankstinuka, kad penktadieni (t.y. spalio 30d.) atsidaro tas naujas turgus ("Dainavos", Kreves pr. 43).
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2009 10 28, 09:48)
Vakar gavom lankstinuka, kad penktadieni (t.y. spalio 30d.) atsidaro tas naujas turgus ("Dainavos", Kreves pr. 43).
reikes nulekt pasiziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 10 28, 11:17)
reikes nulekt pasiziuret smile.gif

Maciau vakar praeinant kad jau visi isikurineja. Bus labai faina kepyklele, labai skani duonyte cesnakine, ciabata, batonai po lita (tokia bazese ir silainiu turguje yra). Kazkokia kavine ar bariukas bus. Maciau rubeliai pirmam aukste kuriasi. Zada sporto kluba.
Atsakyti
As irgi pravaziuodama maciau, kad kuriasi ta pati kepykla kaip bazej ir silainiu turguj tik va girdejau kalbas, kad jie patys tik batonus kepa , o visa kita duona tik sildo savo kepyklos krosnyse g.gif ... O bazej pirkau pas juos duona balta su sezamu tai nelabai man patiko. O ciabata IKI kepykloj pirkau karta tai is vis sena buvo...na zodziu gal man tiesiog taip pasitaike. Gal zinote kur tikrai gera kepyklele Kaune yra. Girdejau,kad Valanciaus gatvej turejo ar turi atsidaryt, bet nezinau ar atsidare ar ne.

O siaip tai idomu kas gero Dainavos tugelyje bus. Smagu jei tikrai sporto kluba atidarys reiks butinai pasidomet.

Na zodziu reikes nulekt pasiziureti, kas ten gero si savaitgali.
Atsakyti
QUOTE(vitaz33 @ 2009 10 29, 10:45)
As irgi pravaziuodama maciau, kad kuriasi ta pati kepykla kaip bazej ir silainiu turguj tik va girdejau kalbas, kad jie patys tik batonus kepa , o visa kita duona tik sildo savo kepyklos krosnyse  g.gif ... O bazej pirkau pas juos duona balta su sezamu tai nelabai man patiko. O  ciabata IKI kepykloj pirkau karta tai is vis sena buvo...na zodziu gal man tiesiog taip pasitaike. Gal zinote kur tikrai gera kepyklele Kaune yra. Girdejau,kad Valanciaus gatvej turejo ar turi atsidaryt, bet nezinau ar atsidare ar ne.

O siaip tai idomu kas gero Dainavos tugelyje bus. Smagu jei tikrai sporto kluba atidarys reiks butinai pasidomet.

Na zodziu reikes nulekt pasiziureti, kas ten gero si savaitgali.

Na del duoneles kepimo tai ir as karta suabejojau. Ciabata kai pirkau tai buvo thumbup.gif bet kai pirkau duonyte su pomidorais tai tikrai ne pirmos dienos. O batonus ir bandeles tai tikrai jie vietoj kepa.. Siaip girdejau kad vilijampolej kazkur yra nebloga kepyklele, bet tikslaus adresiuko dar nzn. Ir maciau vitepsko IKI sone yra kazkokia kepykla bet gaminiais dar nebuvo laiko pasidomet.
Atsakyti
Man visai nieko turgelis Justiniškėse prie Norfos. Perku ten vaisius, daržoves, mėsą, kiaušinius. Kartais toks simpatiškas vyrukas varškę, sūrius pardavinėja, tai man jo saldūs sūriai labai skanūs. Ir varškė naminė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 10 29, 17:19)
Man visai nieko turgelis Justiniškėse prie Norfos. Perku ten vaisius, daržoves, mėsą, kiaušinius. Kartais toks simpatiškas vyrukas varškę, sūrius pardavinėja, tai man jo saldūs sūriai labai skanūs. Ir varškė naminė thumbup.gif

Kiek už sūrius, varškę prašo?
Atsakyti
Sveiki! Štai kokią įdomią temutę aptikau thumbup.gif Noriu labai pakviesti visas kaunietes su mažyliais pasidairyti "Dainavos Turguje", Krėvės pr. 43, netoli Rėdos. Deja, dėl siaučiančio gripo turėjome atšaukti keletą renginukų, tačiau artimiausias, skirtas vaikams,- Gruodžio 12-ąją. Piešinių konkursas Šv. Kalėdų tema, už tai skanūs prizai, linksmi žaidimai su klounais ir vaikkų pop grupės pasirodymas thumbup.gif Labai kviečiu dalyvauti 4u.gif
Atsakyti
Mes beveik visą laiką apsipirkinėjame turguje, girstupio arba rėdos, girdėjau atsidarė daivavos PC turgus, bet dar neteko apsilankyti. Beveik visus maisto produktus perkame turguje, tik dabar jautieną pradėjome pirkti ne turguje, o tiesiai iš ūkininko. KAinos žymiai mažesnės nei turguje, o mėsa ekologiška. o kartais tai dar net į namus pristato, tai iš vis jėga.
Papildyta:
Tik vieną minusą teko pastebėti perkant turguje, tai aptarnavimo kokybė, daugelis pardavėjų pikti, nepatenkinti jei ko nors paklausi.
Atsakyti