QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 04 26, 11:43)
"Ūkininko išauginta produkcija" visiškai nieko nepasako apie kilmės šalį. Lenkijoje vištas juk ne ufonautai augina, tie patys ūkininkai.
Prekybos vietoje pateikta informacija , jog tai konkretaus ūkio, (nurodyta ūkio adresas ir konkreti ūkininko pavardė ) produkcija. Tad Jūsų sarkazmo nesupratau.

sveiki, as ir mano seima daznai apsipirkinejame turguje. perkame darzoves, vaisius, vasara uogas. na ir siaip k reikia-tai rubeli, tai batus. galima nusipirkti daug pigiau nei parduotuveje ir pataikius, galima rasti tikrai gera ir kokybiska preke uz mazesne kaina
QUOTE(liūtuke @ 2011 04 26, 22:31)
Prekybos vietoje pateikta informacija , jog tai konkretaus ūkio, (nurodyta ūkio adresas ir konkreti ūkininko pavardė ) produkcija. Tad Jūsų sarkazmo nesupratau.
Sorry, pati nesate prekeivė?

Ant kiekvieno gabalėlio neparašyta iš kur jis. Gerai žinau - bendradarbės vyras turi mini skerdyklėlę ir tipo perka iš aplinkinių žmonių gyvulius ir prekiauja turgui mėsa ir jos gaminiais. Bet tuo pačiu parsiveža ir iš lenkų. Kur ten kas atrinks koks gabalėlis iš kur.
Vat taip tat...
As irgi prekinuosi turguje, zuvis, mesa, darzoves. Manau, kad lietuviskos produkcijos labai mazai ten yra, nebent pas bobulyciu darzoves pirkti
, bet gal ir ten jos " bizniuka suka"

QUOTE(jola08 @ 2011 06 20, 19:24)
As irgi prekinuosi turguje, zuvis, mesa, darzoves. Manau, kad lietuviskos produkcijos labai mazai ten yra, nebent pas bobulyciu darzoves pirkti
, bet gal ir ten jos " bizniuka suka" 

Na, patinka man jus šiurpint, tai dar pašiurpinsiu

Jau kad bobulytės moka sukt bizniuką, tai paaaatikėkit. Kai iš PC pasiperka nupigintų saločikių ir pardavinėja kaip savo augintas

Po tokių darbelių stebuklas, kad dar neįvyko ir pas mus kokia epidemija, kaip Vokietijoj. Čia tik reikia, kad pati babulka ar jos šeiminykščiai kokią zarazą pasigautų - paplatins tada plačiai.
Fuuu... Net supykino po skaniu pusryciu
As gyvenu netoli turgaus, todel daznai nulekiu nusipirkti vaisiu. Darzoves perku retai ir apziuriu ne tik pacias darzoves, bet ir pati pardaveja. Jei pardaveja prie mano akiu ruko, aplenkiu tokia kilometro atstumu. Jei atrodo gerianti - irgi.

As gyvenu netoli turgaus, todel daznai nulekiu nusipirkti vaisiu. Darzoves perku retai ir apziuriu ne tik pacias darzoves, bet ir pati pardaveja. Jei pardaveja prie mano akiu ruko, aplenkiu tokia kilometro atstumu. Jei atrodo gerianti - irgi.
Klaidingai manot. Pilna ir tvarkingų, sąžiningų pardavėjų nors jos ir rūko . Jus ne pardavėjas apžiūrinėkit , bet vaisių - daržovių dokumentus . Va kur pasakų pasakos

O man nesinori, kad nikotinuotom rankom prie manęs grabinėtu mano išsirinktus vaisius
Na tiek turguje, tiek maximoje matau pavadinima, iš kur, kainą, o sertifikatų net maximos man rodos negaliu paprašyt..

QUOTE(Piktukė @ 2011 06 24, 16:19)
O man nesinori, kad nikotinuotom rankom prie manęs grabinėtu mano išsirinktus vaisius
Na tiek turguje, tiek maximoje matau pavadinima, iš kur, kainą, o sertifikatų net maximos man rodos negaliu paprašyt.. 

Visos prekės turi savo dokumentus . Nepriklausomai turgus tai ar Maxima
QUOTE(Piktukė @ 2011 06 24, 17:19)

Nejaugi valgot neplautus

Plautus aišku. Tiesiog tai turbūt didelis principas.