Įkraunama...
Įkraunama...

Ar apsipirkinėjate turguje?

Apsipirkineju turguose daznai,vaisius ir darzoves, pieno produktai zymiai pigiau ir kokybe geresne nei parduotuvese, mesos nevalgau tai nezinau apie jos pardavinejimo niuansus, bet matau, kad visada mesos skyrius daug didesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 04 26, 11:43)
"Ūkininko išauginta produkcija" visiškai nieko nepasako apie kilmės šalį. Lenkijoje vištas juk ne ufonautai augina, tie patys ūkininkai.

Prekybos vietoje pateikta informacija , jog tai konkretaus ūkio, (nurodyta ūkio adresas ir konkreti ūkininko pavardė ) produkcija. Tad Jūsų sarkazmo nesupratau. doh.gif Sorry, pati nesate prekeivė? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki, as ir mano seima daznai apsipirkinejame turguje. perkame darzoves, vaisius, vasara uogas. na ir siaip k reikia-tai rubeli, tai batus. galima nusipirkti daug pigiau nei parduotuveje ir pataikius, galima rasti tikrai gera ir kokybiska preke uz mazesne kaina
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2011 04 26, 22:31)
Prekybos vietoje pateikta informacija , jog tai konkretaus ūkio, (nurodyta ūkio adresas ir konkreti ūkininko pavardė ) produkcija. Tad Jūsų sarkazmo nesupratau.  doh.gif  Sorry, pati nesate prekeivė?  smile.gif  4u.gif

Ant kiekvieno gabalėlio neparašyta iš kur jis. Gerai žinau - bendradarbės vyras turi mini skerdyklėlę ir tipo perka iš aplinkinių žmonių gyvulius ir prekiauja turgui mėsa ir jos gaminiais. Bet tuo pačiu parsiveža ir iš lenkų. Kur ten kas atrinks koks gabalėlis iš kur.
Vat taip tat...
Atsakyti
As irgi prekinuosi turguje, zuvis, mesa, darzoves. Manau, kad lietuviskos produkcijos labai mazai ten yra, nebent pas bobulyciu darzoves pirkti g.gif , bet gal ir ten jos " bizniuka suka" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jola08 @ 2011 06 20, 19:24)
As irgi prekinuosi turguje, zuvis, mesa, darzoves. Manau, kad lietuviskos produkcijos labai mazai ten yra, nebent pas bobulyciu darzoves pirkti  g.gif , bet gal ir ten jos " bizniuka suka"  biggrin.gif

Na, patinka man jus šiurpint, tai dar pašiurpinsiu rolleyes.gif
Jau kad bobulytės moka sukt bizniuką, tai paaaatikėkit. Kai iš PC pasiperka nupigintų saločikių ir pardavinėja kaip savo augintas doh.gif . Ar pan. ... Bet tai dar baika. Kai sužinojau, kaip viena babulka tręšia savo daržovikes - užsimaniau geriau maximinių su visais E. Ogi ji savo tualeto turinį lišvelka pavasarį, ir vasarą vis palaisto blink.gif unsure.gif Viauuu, supykino mane net prisiminus. Ir netelpa į jokias sanitarines normas toks tręšimas. Tai va.
Po tokių darbelių stebuklas, kad dar neįvyko ir pas mus kokia epidemija, kaip Vokietijoj. Čia tik reikia, kad pati babulka ar jos šeiminykščiai kokią zarazą pasigautų - paplatins tada plačiai.
Atsakyti
Fuuu... Net supykino po skaniu pusryciu unsure.gif

As gyvenu netoli turgaus, todel daznai nulekiu nusipirkti vaisiu. Darzoves perku retai ir apziuriu ne tik pacias darzoves, bet ir pati pardaveja. Jei pardaveja prie mano akiu ruko, aplenkiu tokia kilometro atstumu. Jei atrodo gerianti - irgi.
Atsakyti
Klaidingai manot. Pilna ir tvarkingų, sąžiningų pardavėjų nors jos ir rūko . Jus ne pardavėjas apžiūrinėkit , bet vaisių - daržovių dokumentus . Va kur pasakų pasakos doh.gif
Atsakyti
O man nesinori, kad nikotinuotom rankom prie manęs grabinėtu mano išsirinktus vaisius schmoll.gif Na tiek turguje, tiek maximoje matau pavadinima, iš kur, kainą, o sertifikatų net maximos man rodos negaliu paprašyt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 06 24, 16:19)
O man nesinori, kad nikotinuotom rankom prie manęs grabinėtu mano išsirinktus vaisius schmoll.gif  Na tiek turguje, tiek maximoje matau pavadinima, iš kur, kainą, o sertifikatų net maximos man rodos negaliu paprašyt.. ax.gif

Visos prekės turi savo dokumentus . Nepriklausomai turgus tai ar Maxima
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 06 24, 17:19)
O man nesinori, kad nikotinuotom rankom prie manęs grabinėtu mano išsirinktus vaisius schmoll.gif 

Nejaugi valgot neplautus g.gif
Atsakyti
Plautus aišku. Tiesiog tai turbūt didelis principas.
Atsakyti