Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

QUOTE(nesuperblondinas @ 2008 03 13, 21:51)

Reklama reikia kartoti viena-du kartus per metus.

Ironiska, bet manau veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(nesuperblondinas @ 2008 03 13, 21:51)
gerai atsakysiu.
Ideali zmona - yra svetima zmona.
Si taisykle galioja 98% vyru, kurie vede daugiau kaip 2 metus. Nepriklausomai kokio proto ir grozio zmona, vistiek svetima bus geresne.

Taciau yra iseitis - reklama.
Zmogus turi tokia savybe - pasiduoti ilgai kartojamai kitu nuomonei. 
Zmona pasamdo kelis mazai pazystamus savo vyro bendradarbius ar kaimynus. Sie vienas po kito, koki menesi laiko, be perstojo zavisi to vyro zmona. Tipo:-vacia tai moteris..kad mano tokia butu...pasiseke tau...grazia nurovei... Taip vyrui isplaunamos smegenys.
Po to reik patikrint.
Pazadini vyra viduri nakties ir klausi :
-gerimas? - cocacola,-atsako vyras
-automobilis?- mercedes
-tobula moteris?- tu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif Ideali zmona :)Mano manymu isvis tikiu nera.nes maes kai norim randam trukumu.Lygiai taip pat ir svetimoi moteryje rasi ju smile.gif
Atsakyti
Neegzistuoja idealiu nei vyru nei zmonu, nebent patys juos idealizuojam.
Atsakyti
Nu klausimas tikrai tik vyrams,nes tik jie gali atsakyt kaip įsivaizduoja idealią žmoną. Bet čia kiekvienam skirtingai. Ir manau vistiek vyrui yra geriausia ta ,kuri šalia,jei taip nebūtų,ieškotų kitos.
Aš vyrui esu pati pačiausia,ne kartą sakė,kad apie geresnę net nesvajojęs. Bet aš juk neidealas,o jam nieko kito nereik.
Atsakyti
QUOTE(nesuperblondinas @ 2008 03 13, 22:51)
gerai atsakysiu.
Ideali zmona - yra svetima zmona.
Si taisykle galioja 98% vyru, kurie vede daugiau kaip 2 metus. Nepriklausomai kokio proto ir grozio zmona, vistiek svetima bus geresne.

Taciau yra iseitis - reklama.
Zmogus turi tokia savybe - pasiduoti ilgai kartojamai kitu nuomonei. 
Zmona pasamdo kelis mazai pazystamus savo vyro bendradarbius ar kaimynus. Sie vienas po kito, koki menesi laiko, be perstojo zavisi to vyro zmona. Tipo:-vacia tai moteris..kad mano tokia butu...pasiseke tau...grazia nurovei... Taip vyrui isplaunamos smegenys.
Po to reik patikrint.
Pazadini vyra viduri nakties ir klausi :
-gerimas? - cocacola,-atsako vyras
-automobilis?- mercedes
-tobula moteris?- tu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 03 26, 19:03)
Susipazinau su simpatiska rusaite  wub.gif ,nezinau ka daryti blush2.gif

O kaip vytai supranta, kad tai jo gyvenimo moteris g.gif ir taip iš karto susipažinus bigsmile.gif ??
Papildyta:
QUOTE(Mersedes @ 2006 07 21, 12:54)
Toks variantas yra superinis, kai abu dalinasi darbais, nes beabejo, jei nieko nedarysi, tai gyvensi apkiautusiuose namuose, o valgyti pas mane daryti nėra poreikio nes nėra vaikų, bet vyrai dažniausiai, tai priskiria moterims, ir pati matydavau darbe,  kaip jie neskuba namo, nors darbų ir nėra, nes jeigi grįš anksčiau, tai reikės padėti namuose, pasaugoti vaikus, išleisti kur nors žmoną ir panašiai, o grižę turbūt primesdavo labai pavargusiais, nors visą vakarą darbe su kompu pražaidė, vieno tokio jaunikaičio iškart atsisakiau po frazės - užteks mamos gamintą valgį valgytį ir jos lygintus marškinius devėti, norisi žmonos  blink.gif

Aš panašiam personažui pasakiau, nieko neišdegs biggrin.gif busi ir pats pristatymas padėti tvarkyti namus ir gaminti valgį lotuliukas.gif Tad keliai išsiskyrė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija77 @ 2008 05 01, 20:19)
Aš panašiam personažui pasakiau, nieko neišdegs  biggrin.gif  busi ir pats pristatymas padėti tvarkyti namus ir gaminti valgį  lotuliukas.gif  Tad keliai išsiskyrė  thumbup.gif

Labai retas kuris neissigastu smile.gif.Taciau yra tokiu ir gana nemazai smile.gif
Atsakyti
Jei ne ideali, tai arti idealios ta , kuri :
Visada tvarkinga
Visada kvepianti
Grazi tiek, kad visi atsisuktu pasiziureti Jums einant kartu, taciau , nenuviliojama.
Skaniai gaminanti,
Dazniausiai patylinti, kai gristat is darbo "pavarge"
Isveja papramogauti
Kartais nuduoda pylos, kad masina nenuplauta . biggrin.gif
Kartas nuo karto padaro staigmenu maloniu
ir svarbiausiai sumyli Jus jei ne kas vakara, tai bent jau paryciais vos pabudusius tongue.gif . Tada ir darbas einasi ir sukinetis sonan noro nera.
Atsakyti
Perskaiciau visa foruma. Idomu. Visi teisus. smile.gif

Reklama - thumbup.gif

Tik tai tiek, kad gyvenimas sudetingesnis nei teorijos, svajones ar norai... Net ir tai ka patys puikiai suvokiam nera paprasta igyvendint... Taciau kaip sakoma, stengtis verta.

Deja, as siandien neturiu nei idealaus nei jokio kito...ir pati nesu niekam ideali... nors, manau, bunau. Taciau norai labai dideli, todel ir ilindau i si foruma, kad "apsilauzyt" sau norus cool.gif
Atsakyti
Manau idealu isvis nebuna,bet as turiu kazka panasaus 4u.gif
Atsakyti
pirmomis dienomis,pirmais menesiai ir galu gale pirmais metais buta viskas kaip geram sapne,vos ne rojus,taciau ateina laikas,kai randam trukumu,ateina kartais ir tas laikas ,kai ju net ieskot pradedam.
Atsakyti