rock you kolekcijoj tokiu graziu naglakiu pamaciau, gaila kad nebus

Man taipogi labai gaila dėl "You Rock", pati šauniausia kolekcija iš visų triju man pasirodė.. O jau nagų lakų spalvos

man tai ir ta beach kažkokia patiko 
bent jau gelinio eyeliner'io tai noriu

bent jau gelinio eyeliner'io tai noriu
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 01, 12:34)
Niekur parduotuvese nemaciau tokiu

O, dėkui, kad įmėtėt, kas turėtų būt LT 
Lb norėčiau pabandyti gelinius pravedimus, teptuką jiems, o iš blondy, tai kreminius šešėlius ir lūpų blizgius
O jei blossom atsiras, tai labai norėčiau išbandyti skystus skaistalus, kaip jūs manot, verti dėmesio produktai?

Lb norėčiau pabandyti gelinius pravedimus, teptuką jiems, o iš blondy, tai kreminius šešėlius ir lūpų blizgius

O jei blossom atsiras, tai labai norėčiau išbandyti skystus skaistalus, kaip jūs manot, verti dėmesio produktai?

QUOTE(mexica @ 2011 04 03, 18:25)
visose Eurokos

QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 12:43)
oi kaip gaila kad nebus you rock kolekcijos

noriu beveik visko is tos kolekcijos

o vat tos holografic tai galetu ir nebut

QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 12:43)
Įdomios kolekcijos

Rock manęs nesudomino

Gelinių pravedimų tikrai nepirkčiau po bandyto Denim wanted - keliavo į šiukšlinę labai greitai

QUOTE(Tibė @ 2011 04 03, 19:51)
Nu geras, justuose tikrai nebuvo paskutini karta, o cupe ir nemaciau kai buvau

Visai suzioplejau..

jie būna ne prie tušų,o po jais lentynėlėj (berots,gali būti,kad ir šalia,tik kitam skyrely
)

QUOTE(sheeva @ 2011 04 03, 13:43)
Gaila, kad "You Rock" nebus, bučiau norėjus akių šėšėlių primer'io ir to refreshing spray. Holografics, nepatiko, nemėgstu holografinių. Bondi bech irgi nieko gero. Reziumė - greitai mano kosmetika nepasipildys essence dalykais.

QUOTE(dontstop @ 2011 04 03, 21:31)
Gelinių pravedimų tikrai nepirkčiau po bandyto Denim wanted - keliavo į šiukšlinę labai greitai
(sausi, kieti, neįmanoma naudotis
)

Man labai patinka tas Denim wanted liner'is. Ryškus, lengvai tepasi.
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 04 01, 12:34)
kad gražiai padažytų reikia keletos sluoksnių, tačiau pradeda byrėti dienos bėgyje, nors kelių litų tikrai vertas