Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 46 namučiai

Sveikos 4u.gif Su praėjusiomis ir dar ateinančiomis šventėmis 4u.gif
Perskaičiau Somaly Mam. Prarastos nekaltybės kelias Žinojau, kad pasaulyje dedasi tokie dalykai, bet kad taip žiauriai ir tokiu mastu doh.gif Pasibaisėjau tenykščiais vyrais, jų mąstymu. blink.gif Nepaprastai žaviuosi Somaly, kad pati išgyvenusi tokias kančias, dabar rūpinasi tokio paties likimo ištiktomis mergaitėmis.

Prieš tai dar suskaičiau Tetulė Chulija ir rašeiva. Prisipažinsiu, kad jei ne Nobelio premija autoriui, tai aš ir toliau pro tą knygą ramiai praeidinėčiau. Iš pradžių nesupratau, kodėl pagrindinį knygos siužetą pertraukinėja kažkokios istorijos su vis kitais veikėjais. g.gif Nors knygos į savo metų topą ir nededu, bet skaityti tikrai buvo įdomu ir verta. rolleyes.gif

Beje nusipirkau Nepaprastą Peonės meilę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Maniau sapnuoju, kad nupiginta clap.gif

Atsakyti
Only, kiek gėrio blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 29, 17:10)

Dar tų paskutinių dviejų neperskaičiau doh.gif
Čia irgi matosi, bus tas pats per tą patį.... Na kaip lengva rašyti knygas, daug nereikia galvoti net, tą patį varai...
Beje, dėl „Vidutinio svorio santuokos“ tai ten knyga... Jeigu kitose knygose būna seksas ir motinos paieškos, seksas ir abortų klausimas, seksas ir šeimos reikšmė, seksas ir draugystė, tai čia seksas ir seksas. Na nežinau, pabaigsiu skaityti, gal dar susidarysiu ir trečią nuomonę. Iš pradžių tai labai patiko...

QUOTE(Dorifore @ 2010 12 29, 15:45)
Skaitanti, kokiam čia pokalby dalyvauji, kad reikia diskutuoti apie knygas. Įdomu kaip  bigsmile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 29, 17:41)
Skaitanti, kokio čia darbo pokalbiai, kad vis tokių dalykų tavęs klausinėja? 

Aišku, apie knygas pakalbėti įdomu, bet rezultatai kol kas neįdomūs.
O pokalbiai tai paprasti, visokie iš cvonline skelbimų tarpo.

Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 12 29, 21:17)
Only, kiek gėrio  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tas gėris, tai šio forumo įtaka blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Only koki geri pirkinukai wub.gif thumbup.gif dviejų ir aš dar norėčiau.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 29, 22:49)
Rushdie mat tik dvi knygas tesu skaičiusi: "Gėda" ir "Florencijos kerėtoja". Tai apie  jo kitas nieko ir  negaliu sakyti smile.gif
Beje, jei ranką prie širdies pridėjus blush2.gif , jei Rushdie kūryboje nebūtų magiško realizmo, o tik politika, tai labai abejoju, ar benorėčiau jo knygas ir skaityti blush2.gif  Nes būtent dėl magiško realizmo perliukų jo kūryba mane ir žavi blush2.gif

O vat skaitytoje Markeso "Meilė choleros metu" man magiškas realizmas kažkaip neįtrigo g.gif  Tokių vietų, kur jis šioje knygoje būtų kažkaip  net neprisimenu (o gal tiesiog neprisimenu). Daugiau Markeso knygų nesu skaičiusi, tik tas dvi. Bet būtinai skaitysiu   ir jo "Šimtas metų vienatvės".
Allende kol kas  teskaičiau dar  tik vieną knygą (naujausią "Sala po vandenynu"). Bet dabar jau numanau, kad man jos kūryba išties turėtų patikti. Ateityje reiks pratęsti su ja pažintį smile.gif

aaa, as kai Rushdie visas skaicius tai uztai ir ilindau su trigrasiu... biggrin.gif
kas del Meiles choleros metu - reiks ryt perverst, paieskot, tikrai turejo buti, net neabejoju smile.gif
o 100 metu... tai ten isvis magiskojo realizmo biblija. kaip ir Patriarcho ruduo, zinoma smile.gif
Allendes Dvasiu namai supergera, o is jos dar Eva Luna skaiciau, tai nepaliko ispudzio visai. netgi blanki susirode ir nusivyliau. del to daugiau kazkaip ir nebesiryzau jos nieko imti i rankas.. gal ir veltui smile.gif

siandien puikiai radau uz 13 litu sita, tai aisku, pagriebiau. tai jau dvi turim, dar dvieju reikia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 29 gruodžio 2010 - 21:47
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 29, 17:02)
Man "Prancūziška siuita" labai patiko. Įsivaizduoju, kad ji tikrai turėtų patikti ir Fati (kaip mėgstančiai knygas apie karą).

tikriausiai, kad patiks, bet net neįsivaizduoju kada ją į rankas paimsiu doh.gif

QUOTE(_Only_ @ 2010 12 29, 20:02)
aš, pvz, labai noriu šios knygos, bet jau brangumas  verysad.gif
user posted image

o aš užstrigau su šia knyga doh.gif nesiskaito ir tiek, vietomis kažkaip gana nuobodu ir banalu unsure.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 29, 20:06)
Dabar Fati ją skaito. Pasiklausk, o gal kartais perskaičius  pardavinės g.gif

Jei nebūtų pažadėta tikrai pardavinėčiau

QUOTE(*IsaDora* @ 2010 12 29, 20:14)
Prieš tai dar suskaičiau Tetulė Chulija ir rašeiva. Prisipažinsiu, kad jei ne Nobelio premija autoriui, tai aš ir toliau pro tą knygą ramiai praeidinėčiau. Iš pradžių nesupratau, kodėl pagrindinį knygos siužetą pertraukinėja kažkokios istorijos su vis kitais veikėjais.  g.gif  Nors knygos į savo metų topą ir nededu, bet skaityti tikrai buvo įdomu ir verta.  rolleyes.gif

Na man ši knyga patinka ir tos pašalinės istorijos daug labiau patinka, nei pagrindinės istorijos meilės nuotykiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 29 gruodžio 2010 - 21:48
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 29, 21:46)
Jei nebūtų pažadėta tikrai pardavinėčiau

ech.. blush2.gif

tai tokios kainos (knygynuose) tikrai neverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 12 29, 20:52)
ech..  blush2.gif

tai tokios kainos (knygynuose) tikrai neverta  g.gif

aš tikrai nemokėčiau virš 40 lt už šią knygą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 29, 22:18)
aš tikrai nemokėčiau virš 40 lt už šią knygą schmoll.gif

šiandien žiūrėjau, tai Pegase ji apie 45lt kainuoja blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Only, labai faini pirkinukai, porą iš jų priglausčiau mielai pati.

Jau ryt dieną reiks gulėt ir „Valymas“ skaityt, nes niekaip nesigauna prisėst...
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 12 29, 20:00)
Pažiūrėkit kiek mūsų temoj kabo žmonių,nežinomų....  blink.gif

tegul skaito irnesakyk.gif
Atsakyti